Follow us on:

Ενημέρωση για τις Πολιτικές Αντιμετώπισης του κορωναϊού από την Cake Deco

Published : 2020-11-08 20:33:02
Categories : Newsletters , Σεμινάρια , Τα νέα μας




Αγαπητοί Πελάτες και Συνεργάτες,

Παρακαλούμε ενημερωθείτε για το ωράριο λειτουργίας, τα μέτρα και τις πολιτικές αντιμετώπισης του κορωναιού από την εταιρεία μας.

1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΛΟΓΩ COVID-19
Και στο 2ο lockdown η εταιρεία μας συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά με το καθημερινό ωράριο λειτουργίας 9-5μμ και Σάββατο 9:00-14:30.
Μπορείτε ακόμη να μας επισκευθείτε με την επιλογή 2 στο SMS καθώς είμαστε κατάστημα τροφίμων όπως επίσης μπορείτε να επισκευθείτε τα αγαπημένα σας ζαχαροπλαστεία τα οποία είναι ανοιχτά.
Αν είστε απο αυτούς που φτιάχνουν γλυκά στο σπίτι, προτιμήστε τις online παραγγελίες οι οποίες εξυπηρετούνται κανονικά ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες μετάδοσης του ιού!

Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας μέχρι 2 πελάτες maximum μέσα στο κατάστημα ανά πάσα στιγμή.
Παρακαλούμε όπως μην μας επισκεφθείτε αν έχετε οποιαδήποτε υποψία ότι μπορεί να είστε φορέας ή δεν αισθάνεστε καλά ώστε να διασφαλίσουμε ότι είμαστε virus free στις εγκαταστάσεις μας ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε απροβλημάτιστα.

2. Προσφορά δωρεάν Μεταφορικών

Στις δύσκολες ώρες που περνάμε λόγω της πανδημίας του κορωναϊού, η εταιρεία μας για να διευκολύνει τις αγορές σας μέσω διαδικτύου και να αποφύγει τις μετακινήσεις, έχει ήδη μειώσει από τον Μάρτιο το όριο αγορών κάτω από το οποίο είναι δωρεάν τα μεταφορικά στα €25 και άνω (με τον ΦΠΑ) και μέχρι τα 5κ. μέγιστο όριο βάρους μέχρι νεωτέρας. Δηλαδή για παραγγελίες άνω των €25 και από 0-5 κιλά είναι δωρεάν η μεταφορά των πακέτων σας μέσω courier. Αν η παραγγελία σας είναι άνω των 5κ. θα πληρώσετε μόνο την διαφορά από τα 5κ. και άνω. Η αντικαταβολή χρεώνεται κανονικά καθώς υπάρχει η εναλλακτική του web banking. Η δωρεάν μεταφορά ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας.


3. Άλλα Μέτρα

Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παραλαμβάνετε τα είδη σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λόγω των μέτρων ασφαλείας που έχουμε λάβει στα πλαίσια του συστήματος ποιότητας ISO22000 που υλοποιούμε μεταξύ των οποίων είναι τα εξής:
- Ενημέρωση προσωπικού και πελατών για τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνει τόσο στην εργασία όσο και εκτός αυτής ώστε να επιτρέπεται να βρίσκεται στον χώρο της επιχείρησης.
- Εγκατάσταση υλικών και σημείων για το πλύσιμο και την απολύμανση των χεριών και των προϊόντων
- Προετοιμασία παραγγελιών με χρήση μασκών και γαντιών.
- Καθημερινός καθαρισμός και αερισμός κρίσιμων χώρων
Όλα τα σεμινάρια ακυρώνονται μέχρι να έχουμε νεώτερα για να αποφασισθεί ποια από τα σεμινάρια πιθανόν να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν ή να αναβληθούν σε άλλες ημερομηνίες.
Θα επιστραφούν οι προκαταβολές για τα σεμινάρια που θα ακυρωθούν.


Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε υγεία και ηρεμία και είναι μια ιδανική στιγμή τώρα που έχετε χρόνο στο σπίτι για να φτιάξετε τα αγαπημένα σας γλυκά και να δοκιμάσετε νέα!

Cake Deco
#menoumespiti
#coronavirus
#cakedeco.gr

Share this content

Add a comment

You must be register
Clic here to registered