Follow us on:

Είναι αυτός ο μήνας...

Published : 2020-02-01 23:06:54
Categories : Newsletters , Τα νέα μας


                                            edition 2020

Έ 
χει φτάσει αυτή η περίοδος που κάποιοι θυμούνται με νοσταλγία, κάποιοι την ζούνε τώρα και κάποιοι θα ήθελαν πολύ... να την ζούνε τώρα! 


Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και εμείς σας παρουσιάζουμε όλα τα έτοιμα διακοσμητικά μας, τα υλικά και τα εργαλεία για να ετοιμαστείτε και να ξεχωρίσετε σε αυτή την γιορτή της Αγάπης!


Πρώτες Ύλες                                                          

Ένας νέος απλός τρόπος, γρήγορος και όμορφος τρόπος για να διακοσμήσετε τις τούρτες και τα cupcakes σας είναι να χρησιμοποιήσετε υλικά όπως το ζελέ καθρέπτης (Mirror Gel) και το βούτυρο κακάο σπρέϊ. Αν τα συνδυάσετε και το εσωτερικό είναι και συνδυασμός Red Velvet με λευκή κρέμα bavaroise πάτε για masterpiece!



Καλούπι  από την Pavoni

Ένα γλασάρισμα για το τελείωμα του cake ή της πάστας σας με Κόκκινο Mirror Gel της Saracino που μπορείτε να βρείτε εδώ, θα δείξει πραγματικά υπέροχο για το ταίρι σας, ιδιαίτερα αν έχετε χρησιμοποιήσει για το ψήσιμο ένα καλούπι της Pavoni από αυτά που θα δείτε στην συνέχεια!

Tip: Μην ξεχάσετε να το ρίξετε απευθείας πάνω στο κρύο γλυκό σας για να σταθεροποιηθεί γρήγορα. Το γλυκό πρέπει να είναι πάνω σε ανοξείδωτη σχάρα! Θυμηθείτε πως γίνεται από το άρθρο μας εδώ.





Ένας ακόμη τρόπος είναι το Σπρέϊ Βούτυρο Κακάο για μια επίσης απίστευτη υφή για το τελείωμα του γλυκού σας! Τα βρώσιμα χρώματα της Coloricious είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να το πετύχετε με το έντονο κόκκινο χρώμα του! 


Tip: Μην ξεχάσετε να το βάλετε ανάποδα σε ζεστό νερό να πιάσει 35οC και να το ρίξετε απευθείας πάνω στο παγωμένο γλυκό σας! 

Ένα υλικό που συνδυάζεται πολύ όμορφα με τα δύο παραπάνω όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, είναι ο βρώσιμος χρυσός και το βρώσιμο ασήμι.

Πάτηστε πάνω στις φωτογραφίες για να μεταβείτε στα είδη.





                                                         ***Choco Alert
 ***

Χρωματίστε την σοκολάτα σας με τα νέα υγρά χρώματα σοκολάτας σε επαγγελματική συσκευασία. Διαθέσιμα σε Κόκκινο, Λευκό και Ροζ, τέλεια για την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου.

Δείτε όλα μας τα χρώματα σοκολάτας πατώντας πάνω στην φωτογραφία.



Αν αγαπάτε τα σοκολατάκια, τότε θα αγαπήσετε αυτό το πολυκαρβονικό καλούπι για διάφορα σοκολατάκια σε σχήμα καρδιάς της Pavoni σε σχέδιο του Antonio Bachour


Μία απλή και γρήγορη λύση αποτελεί το Κόκκινο Σπρέϊ της PME που θα δώσει στην επιφάνεια του γλυκού σας μια Κόκκινη Περλέγυαλιστερή απόχρωση!  Βρείτε το εδώ




Σχηματίστε/ζωγραφίστε μια καρδιά πάνω στο Cake σας από διάφορα διακοσμητικά υλικά όπως πέρλες, κας κας, νιφάδες ή ακόμη και με βρώσιμο μαρκαδόρο!

Οι Πέρλες της PME που μπορείτε να βρείτε εδώ 

Princess Mix
Ένα απίθανο Mix από πέρλες για τις μικρές ή μεγάλες πριγκήπισσες σας με Ροζ, Ασημένιες και Λευκές αποχρώσεις από υπέροχες σοκολατένιες τραγανές και ζαχαρένιες πέρλες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να πασπαλίσετε τα γλυκά και τα cupcakes σας. Ταιριάζουν ιδανικά σε τούρτες με γλάσο καθρέπτη ή σπρέϊ βούτυρο κακάο. Διαστάσεις από 5χιλ μέχρι 1,8εκ. 




Pure Gold Mix
Το απόλυτο Pure Gold Mix συνδυάζεται τέλεια με το κόκκινο χρώμα της τούρτας ή των cupcake σας! Με υπέροχες σοκολατένιες τραγανές και ζαχαρένιες πέρλες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να γλυκάνετε το έταιρο ήμισυ! Διαστάσεις από 5χιλ μέχρι 1,8εκ. 



Φτιάξτε καρδιές με βάση είτε σοκολατάκια είτε παστάκια με οποιαδήποτε γέμιση και πασπαλίστε τα με τα κόκκινα και λευκά ή ροζ Sprinklicious κας κας μας,

και το τέλειο Princess Mix σε 80γρ, 200γρ και 1κ.,

τέλος σε sprinkles μην ξεχάσετε και το πανέμορφο Mix ΖMix Ζεστοκαρδούλες σε συσκευασίες των 50γρ, 140γρ και 1κ.





Ζωγραφίστε πάνω σε ανοιχτή στεγνή επιφάνεια με κόκκινο μαρκαδόρο ή υγρό γλάσο! Ο μαρκαδόρος της Rainbow Dust και ο μαρκαδόρος και το έτοιμο γλάσο της Magic Colors σας βοηθούν να το πετύχετε.



Φτιάξτε απίθανα μπισκότα με το γλάσο Sugarlicious σε λευκό και επειδή όλοι ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να χρωματίσεις το γλάσο κατακόκκινο, σας έχουμε καλυμμένους με το απίθανο κόκκινο υπέρ-λεπτό και απαλό σαν μετάξι γλάσο μας! Ιδιαίτερα αν ήρθατε σε σεμινάριο της Lenka για μπισκότα είναι ευκολάκι!



Όμως μπορείς να πας και για κάτι πιο έντονο τέλειο για πιο μικρές ηλικίες, το νέο μας ρόζ περλέ γλάσο Sugarlicious! 



διαθέσιμο σε 70γρ και 500γρ!  Ρϊξτε το πάνω από cakes, cupcakes & pops, ζωγραφίστε με κορνέ ή κάντε στένσιλ σε μπισκότα, ότι και να κάνετε θα είναι απλά τέλειο!

Έτοιμα Διακοσμητικά                             
Μια άλλη επιλογή είναι η τοποθέτηση έτοιμων διακοσμητικών στοιχείων σε μια απλή τούρτα. Η εταιρεία μας διαθέτει μια σειρά από έτοιμα διακοσμητικά για τούρτες τα οποία τα περισσότερα παράγουμε εμείς και μπορείτε να προμηθευτείτε άμεσα! 

Μερικά από αυτά μπορείτε να δείτε παρακάτω ενώ όλα μπορείτε να τα δείτε εδώ  

Έτοιμες καρδιές σε διάφορα μεγέθη, καρδιές σε σύρμα, πλακέτες με καρδιές και μηνύματα, αρκουδάκια, γόβες μικρές, μεγάλες,  μεγαλύτερες, κορώνες και πολλά άλλα!




Εργαλεία                                  

Είναι πολλά αλλά ποτέ δεν είναι αρκετά! Δείτε παρακάτω κάθε λογής εργγαλείο που σχετίζεται με την γιορτή των ερωτευμένων.
Πατήστε πάνω στο κάθε είδος για να μεταβείτε στην σελίδα του ή
μπορείτε να τα δείτε όλα μαζί εδώ


Κουπάτ               

Μια εξαιρετική ιδέα είναι και ο Δίσκος κοπής μπισκότων! Κόψτε με μια κίνηση πολλά τεμάχια με διαφορετικά κιόλας σχέδια, χωρίς να χάνετε χρόνο!




Φόρμες Ψησίματος           



Φέτος έχουμε ακόμη περισσότερες μοναδικές φόρμες από την Pavoni για παστάκια:

Από την επαγγελματική σειρά Pavoflex το καλούπι Πάθος για 30 μίνι καρδούλες των 18ml! Απλά Απίθανο! 

από την ίδια σειρά με το ίδιο όνομα, το επίσης πανέμορφο καλούπι για 12 πάστες των 100ml στο ίδιο σχέδιο:



ενώ τέλος η φόρμα καρδιά, που αποτελεί σετ με το τρυπητό κουπάτ XF14 που χρησιμεύει σαν τσέρκι για το ψήσιμο μιας τραγανής βάσης πάνω στην οποία "βολεύεται' η καρδούλα, αποτελεί την ναυαρχίδα της Pavoni για την εορτή του Αγ. Βαλεντίνου!




Καλούπια Σιλικόνης           

Καρδούλες της alphabet molds


Χείλη και καρδούλα της FPC



Καλαμάκια

...και επειδή τα pops είναι οικονομικά σε λίγα κομμάτια, μοιράζονται εύκολα μεταξύ 2, τι πιο ωραίο από το να τα τιμήσετε με ένα πολύ όμορφο καλαμάκι που θα τα αναδείξει!

!

Share this content

Add a comment

You must be register
Clic here to registered