Follow us on:

Χριστουγεννιάτικα Προϊόντα 2017-18, Πρόγραμμα και Νέα Είδη

Published : 2017-12-01 14:12:12
Categories : Τα νέα μας

Χριστουγεννιάτικα Προϊόντα




Τα Νέα Χριστουγεννιάτικα προϊόντα μας είναι εδώ!


Αγαπητοί μας φίλοι,

Ανακαλύψτε τα πολλά νέα μας Χριστουγεννιάτικα είδη:

Μεταλλικά μας κουπάτ μπισκότων με νέα σχέδια που ακολουθούν (ναι και τα υπάρχοντα πάλι σε στοκ μετά την επιτυχία που γνώρισαν πριν τις γιορτές όπου και εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ ... σας ευχαριστούμε πολύ για την ανταπόκριση!), όμορφες θήκες για cupcakes απο την PME και καταπληκτικές διακοσμητικές Χριστουγεννιάτικες φόρμες σιλικόνης για τούρτες και μικρά κεκάκια και μοναδικά νέα κουπάτ μπισκότων και cupcakes της νέας μας συνεργασίας με την Pavoni!


Η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή
τις παρακάτω ημέρες
25-26/12
1/1
6/1




Pavoni 

Νέα καταπληκτικά Χριστουγεννιάτικα είδη με την υπογραφή μιας εκ των πιο ποιοτικών και μεγάλων εταιρειών στην ζαχαροπλαστική διακόσμηση, την Pavoni. Πανέμορφες διακοσμητικές φόρμες για κεικ μικρά και μεγάλα και μοναδικά όμορφα κουπάτ μπισκότου & διακοσμητικών!


ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ

-25% σε όλα τα Χριστουγεννιάτικα είδη Pavoni!
Αγοράστε προϊόντα συνολικής αξίας €35 και συμπεριλάβετε σε αυτά τουλάχιστον 2 Χριστουγεννιάτικα προϊόντα της Pavoni μέχρι 7/1
και κερδίστε έκπτωση -25% σε όλα είδη της Pavoni!*






Μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη στο τέλος του άρθρου


Μεταλλικά Κουπάτ

Μολυβένιο Στρατιωτάκι

Παπούτσι Καλικάντζαρου


Στεφάνι με κορδέλα

                                       

Κουτί Δώρου


Ποτήρι Σαμπάνιας


Σετ Χιονονιφάδες


...και άλλα πολλά
Μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη στο τέλος του άρθρου

PΜΕ 

 Νέες, απίθανες θήκες αλουμινίου για cupcakes (και για μίνι cupcakes) και το πολυαναμενόμενο σετ μινι χιονονιφάδων





Μπορείτε να βρείτε όλα τα είδη στο τέλος του άρθρου


Είδη Παραγωγής μας


Εκτός από την ποικιλία των προϊόντων που εμπορευόμαστε και η οποία πληθαίνει συνεχώς, έχουμε για εσάς νέες μοναδικά διακοσμητικά όπως φιγούρες μοντελισμού και πολλά μικρά διακοσμητικά, κατευθείαν από την παραγωγή μας!

Απο μικρά διασκοσμητικά όπως γκι, αστεράκια, μπαστουνάκια μέχρι πλακέτες και φιγούρες, τα έχουμε όλα, φτιαγμένα εδώ στην Ελλάδα!!!!

Μερικά δείγματα της δουλειάς μας:







Μπορείτε να δείτε όλες τις Χριστουγεννιάτικες Φιγούρες μας και τα διακοσμητικά εδω  

Μια σημαντική σημείωση για τις φιγούρες και τα διακοσμητικά απο ζαχαρόπαστα και γλάσο. Τα είδη αυτά είναι ιδιαίτερα ευπαθή στις μετακινήσεις και έτσι δυστυχώς δεν μεταφέρονται με courier. Έτσι αποστέλλονται μόνο με μεταφορική εταιρεία. Σύμφωνα με την πολιτική αποστολών μας, όλοι οι πελάτες, ακόμη και λιανικής, δικαιούνται μεταφορά μέχρι μεταφορική εταιρεία στην Αθήνα για παραγγελίες άνω των €50 (με τον ΦΠΑ). Έτσι τα είδη αυτά αποστέλλονται μόνο με παραγγελίες άνω των €50. 



* Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ Pavoni ισχύει για τον τιμοκατάλογο λιανικής. Για την χονδρική υπάρχουν διαφορετικές προσφορές και προϋποθέσεις. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ Pavoni ισχύει για όσο διαρκέσουν τα αποθέματα και με βάση την προτεραιτότητα των παραγγελιών.

Related products

Share this content

Add a comment

You must be register
Clic here to registered