Ελληνική Αλφάβητος Καλούπι Σιλικόνης της FPC & Cake Deco Προβολή μεγαλύτερου!

Ελληνική Αλφάβητος Καλούπι Σιλικόνης της FPC & Cake Deco

GRAL01

Νέο

Γλυτώστε τώρα και άλλο χρόνο με το καλούπι Σιλικόνης της FPC - Cake Deco με μια όμορφη Ελληνική Αλφάβητο με όλα τα πεζά & Κεφαλαία γράμματα και τα σύμβολα!

Περισσότερες πληροφορίες

Άμεση διαθεσιμότητα

22,57€

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Περισσότερες πληροφορίες

Νέο αποκλειστικό κουπάτ με την Ελληνική Αλφάβητο, ένα αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με την FPC Sugarcraft.

Επειδή προσπαθούμε να σας κάνουμε την ζωή λίγο ευκολότερη, συνεργαστήκαμε για το καλούπι αυτό με την FPC που είναι μια εταιρεία γνωστή και δημοφιλής στην χώρα μας λόγω των όμορφων σχεδίων της και των ποιοτικών καλουπιών της!

Το καλούπι Ελληνική Αλφάβητος περιλαμβάνει όλους τους Ελληνικούς χαρακτήρες, πεζά και κεφαλαία καθώς και τα βασικά σημεία στίξης και έχει ύψος χαρακτήρων στα 2,5εκ. Έρχεται και με οδηγίες στα Ελληνικά!

Για να δουλέψετε σωστά με τα καλούπια σιλικόνης, η FPC και εμείς σας συστήνουμε τα εξής:

1. Σκληρήνετε την ζαχαρόπαστα σας με CMC/Tylo ή επιλέξτε μια σκληρή, ελαστική ζαχαρόπαστα όπως η SmartFlex ή ζαχαρόπαστα μοντελισμού.

2. Επαλείψτε το καλούπι σας με μια πολύ μικρή ποσότητα crisco ή άλλου αοσμου και άχρωμου φυτικού λίπους.

3. Απλώστε την ζαχαρόπαστα σας πάνω από το καλούπι και ανοίξτε την με εναν μικρό πλάστη.

4. Μόλις την απλώσετε καλά χρησιμοποιήστε ένα μαχαίρι με έυκαμπτη σχετικά λεπίδα με προσοχή ή μια παλέτα και με κίνηση από το κέντρο κάθε γράμματος προς τα άκρα του αφαιρέστε το επιπλέον υλικό ώστε να μείνει μόνο το υλικό μέσα στο καλούπι.

5. Βάλτε το στην κατάψυξη για 5 λεπτά να σκληρύνει λίγο και να αφαιρείται η ζαχαρόπαστα από το καλούπι εύκολα ή εναλλακτικά αφήστε το έξω για τουλάχιστον 30 λεπτά όσο κάνετε κάτι άλλο. (Οι μετρήσεις χρόνου έχουν γίνει βάσει των δικών μας ποιοτικών υλικών. Άλλα υλικά μπορεί να παρουσιάσουν διαφορετικούς χρόνους σκλήρυνσης).

6. Αφαιρέστε την ζαχαρόπαστα από το καλούπι γυρνώντας το καλούπι ανάποδα και σηκώστε λίγο την σιλικόνη λίγο έξω από κάποια από τις γωνίες του γράμματος που θέλετε να αφαρέσετε.

7. Συνεχίστε ευτυχισμένοι την διακόσμηση σας την οποία μάλλον φτιάξατε γρηγορότερα από ποτέ!

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Related articles on blog