Νέο Cake Deco Α4 Edible Printing Starter Kit Βρώσιμης Εκτύπωσης TS6350 Προβολή μεγαλύτερου!

Cake Deco Α4 Edible Printing Starter Kit Βρώσιμης Εκτύπωσης TS6350

CD-EPR-022-KIT

Νέο

Αρχίστε να εκτυπώνετε βρώσιμα με απίστευτη πιστότητα με το Νέο Α4 Starter Kit Βρώσιμης Εκτύπωσης TS6350!

Περιλαμβάνει ότι χρειάζεστε για να αρχίσετε να εκτύπωνετε τώρα!

Περισσότερες πληροφορίες

Αυτό το προϊόν δεν υπάρχει πλέον σε απόθεμα

255,00€

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Περισσότερες πληροφορίες

Νέο Α4 Edible Printing Starter Kit Βρώσιμης Εκτύπωσης TS6350 από την Cake Deco! Εκτυπώστε τώρα τις φωτογραφίες και τα σχέδια σας και διακοσμήστε τις τούρτες, τα cupcakes/muffins, ποτά, καφέδες και άλλα γλυκά με τις δικές σας αναμνήσεις και σχέδια ή φωτογραφίες και εικόνες από το Internet!

Εκτυπώστε ...βρώσμια σε διάφορες "επιφάνειες" όπως φύλλα ζαχαρόπαστας, φύλλα με προχαραγμένους κύκλους, φύλλα για μαρεγκάκια, φύλλα βάφλας,

Το Cake Deco Α4 Edible Printing Starter Kit περιλαμβάνει:

1. τον Νέο Υψηλής Ανάλυσης, Εκτυπωτή για Βρώσιμη Εκτύπωση, TS6350 της Canon ικανός για εκτυπώσεις μεγέθους μέχρι Α4.

2. Πακέτο 25 φύλλων Α4 Decorpaper Plus,

3. Σετ 5 βρώσιμα μελάνια τύπου TK180 (Μαύρο Μεγάλο, Μαύρο Μικρό (απαραίτητο), Μπλε, Κόκκινο, Κίτρινο) και είστε έτοιμοι για εκτύπωση!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η εγγύηση του εκτυπωτή σας δεν ισχύει από την στιγμή που εγκαθίσταται μελάνι μη εγκεκριμένο (ασχέτως αν είναι βρώσιμο ή όχι)) από την Canon. Η εταιρεία μας δεν θα είναι υπεύθυνη για οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί με τον εκτυπωτή σας. Οι εκτυπωτές βρώσιμης εκτύπωσης έχουν συχνά προβλήματα και θέλουν συνεχή χρήση. Η εταιρεία μας θα βοηθά στην ανεύρεση λύσης στην περίπτωση προβλήματος και τις περισσότερες φορές καταφέρνουμε να το λύσουμε αλλά αυτό ΔΕΝ αποτελεί εγγύηση.
Εφόσον αποφασίσετε να αγοράσετε το ΚΙΤ, συμφωνείτε ρητώς με τον παραπάνω όρο. Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ότι είναι απαραίτητη η εκτύπωση μιας έγχρωμης σελίδας (και σε κανονικό χαρτί), τουλάχιστον κάθε 3 ημέρες για την καλή λειτουργία και συντήρηση του εκτυπωτή σας! Μπορείτε να εκτυπώνετε την αλληλογραφία σας, λογαριασμούς και πληρωμές σας κανονικά με τα βρώσιμα μελάνια καθώς δεν υστερούν σε τίποτε από τα κανονικά, είναι οικολογικά, ενώ η τιμή τους είναι εφάμιλλη ή χαμηλότερη απο των κανονικών μελανιών.

Ο εκτυπωτής αυτός δέχεται ΜΟΝΟ τα μελάνια τύπου ΤΚ18Χ.

2 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: