Νέο 03 Ελαφρύ Γέμισμα για Δέρμα Προσώπου - Χρώμα Αερογράφου 45ml της Spectrum Flow Προβολή μεγαλύτερου!

03 Ελαφρύ Γέμισμα για Δέρμα Προσώπου - Χρώμα Αερογράφου 45ml της Spectrum Flow

SF-LB3-45

Νέο

03 Ελαφρύ Γέμισμα για Δέρμα Προσώπου - Χρώμα Αερογράφου 45ml της Spectrum Flow

Περισσότερες πληροφορίες

Άμεσα Διαθέσιμο

8,47€

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Περισσότερες πληροφορίες

Αποκτήστε ρεαλιστικούς τόνους δέρματος στις φιγούρες, στα topper ή στις τούρτες σας χρησιμοποιώντας τα Light Skin Tone Colors της Spectrum Flow.

Τα χρώματα αυτά εφαρμόζονται ως μια σειρά από αλλεπάληλα στρώματα για να δημιουργήσετε ένα ρεαλιστικό και λεπτομερές ανθρώπινο δέρμα για χρήση σε ανθρώπινα μοντέλα και φιγούρες. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ζωγραφίσετε μικροσκοπικές περιοχές με λεπτομέρεια χρησιμοποιώντας και τα 5 χρώματα στο σετ για να επιτύχετε το τόνο του δέρματος που επιθυμείτε.

Δημιουργημένα από τον Ben Cullen του Bake King, τα χρώματα του δέρματος είναι ιδανικά για να αποκτήσετε μια σειρά από διαφορετικές αποχρώσεις στις φιγούρες και τα μοντέλα σας, ώστε να φαίνονται σαν ζωντανά.

Πριν τα χρώματα αυτά χρειαζόταν να αναμίξετε πολλά διαφορετικά χρώματα και αποχρώσεις, κάτι το οποίο παίρνει πολύ χρόνο για να γίνει σωστά, αλλά τώρα με τη σειρά χρωμάτων δέρματος Spectrum Flow Skin Tone, τα χρώματα έχουν ήδη κατασκευαστεί για εσάς σε ένα σύστημα που σας επιτρέπει να χτίσετε σε στρώματα και να δημιουργήστε τα δικά σας προσαρμοσμένα πρόσωπα, τα χαρακτηριστικά και τους τόνους του δέρματος σε ελάχιστο χρόνο.

Η σειρά Skin Tone δίνει στους πεπειραμένους επαγγελματίες διακοσμητές τουρτών και καλλιτέχνες την ελευθερία να πειραματιστούν, ενώ για τους αρχάριους του αερογράφου προσφέρει ένα σημαντικό χέρι βοήθειας για τη δημιουργία ενός επαγγελματικού αποτελέσματος!

Πώς λειτουργούν τα χρώματα του δέρματος:

Χρησιμοποιώντας το πρώτο στρώμα, μπορείτε να προσθέσετε στο μοντέλο σας το χρώμα # 01 Light Pores και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι πανιού ή αλουμινόχαρτου, σκουπίστε απαλά, αφήνοντας το χρώμα πάνω στο μοντέλο όπου υπήρχαν οι τσακίσεις του αλουμινόχαρτου.

Στη συνέχεια, προσθέστε το # 02 Light Base coat. Εάν επιθυμείτε ένα τέλειο φινίρισμα και όχι μια πιο ζωντανή εμφάνιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το χρώμα πρώτα, χωρίς το # 01 Light Pores πρώτα.

Στη συνέχεια, μπορείτε να προσθέσετε το χρώμα # 03 Light Build Up για να σκουρύνετε ορισμένες περιοχές και να προσθέσετε επιπλέον χρώμα στο σχήμα σας. Εάν το μοντέλο σας φοράει μακιγιάζ,

μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε το # 04 Light Blush για να προσθέσετε αυτές τις λεπτομέρειες διατηρώντας ταυτόχρονα τον εντελώς αυθεντικό τόνο του δέρματος.

Ως τελική πινελιά, μπορείτε να προσθέσετε το # 05 Light Shadow paint. Αυτό είναι ιδανικό για την προσθήκη σκιάς γύρω από τη μύτη, τα μάτια και τα μάγουλα που προσθέτει σαφήνεια στην φιγούρα σας και την φέρνει τη ζωή δυναμώνοντας τα χαρακτηριστικά της!

Τα χρώματα Airbrush Skin Tone βασίζονται στην αιθανόλη και έτσι είναι εύκολο να επικαλυφθούν σε στρώσεις όπως και άλλα χρώματα αιθανόλης.

Τα Flow Spectrum Flow μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ένα τεράστιο φάσμα μέσων διακόσμησης όπως: Ζαχαρόπαστα, πάστα μοντελισμού, σοκολάτα, σοκολάτα μοντελοποίησης, πάστα λουλουδιών κ.α. καθώς και ορισμένα μη βρώσιμα υλικά.

Παρακολουθήστε το παρακάτω video για να μάθετε πως λειτουργεί:

Στο video: 03 Ελαφρύ Γέμισμα για Δέρμα Προσώπου: Γεμίστε τις πιο σκούρες περιοχές γύρω από τα βασικά χαρακτηριστικά όπως στόμα, μύτη, μάτια, ρυτίδες κλπ το αποτέλεσμα αν και ελαφρύ στο μάτι κάνει μεγάλη διαφορά στο τέλος.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ανακινήστε πολύ καλά πριν από κάθε χρήση για σωστά αποτελέσματα.

Εξειδικευμένο Χρώμα Αερογράφου 45ml της Spectrum Flow

Περιέχει : Αιθανόλη, Χρωστικές: E171, E129, E102, E120, E133, Πηκτικός Παράγοντας: E463

Eυχαριστούμε τον κ.Ben Cullen από το The BakeKing για το παραπάνω video,

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

28 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: