Follow us on:

Νέα Προϊόντα και Γεγονότα Σεπτέμβριος - Οκτώβριος 2018

Published : 2018-10-28 20:06:07
Categories : Newsletters , Τα νέα μας

ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 18

Νέα Καλούπια από τις Katy Sue & FPC
Άργησε αλλά τα κατάφερε και πάλι έκανε το 'θαύμα' της η Katy Sue και μάλιστα όχι με ένα αλλά με τρία νέα πολύ όμορφα και σίγουρα χρήσιμα καλούπια με θέμα μονόκερους. Η γκάμα περιλαμβάνει ένα μεγάλο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν centerpiece ή σαν flat topper σε τούρτα:



και ένα μικρότερο που είναι τέλειο για μπισκότα και cupcakes:



και τέλος ένα καλούπι που έχει τα αυτάκια του κέρατο και τις βλεφαρίδες του μονόκερου, που είναι τέλειο τόσο για cake pops όσο και για μπισκότα:




Το Μινι Καπιτονέ είναι ένα πολύ πολύ χρήσιμο νέο καλούπι της Katy Sue (Mini Quilter Mould) το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν βάση background σε πολλά σχέδια ιδίως για παιδικά μπισκότα και είναι ιδανικό για μπισκότα, cupcakes, μίνι πλακέτες, διακοσμητικά, πάνελ για γαμήλια κέικ και πολλά άλλα



Η FPC βέβαια δεν έκατσε να περιμένει τις εξελίξεις και σχεδίασε μια σειρά από νέα καλούπια καθώς και μια νέα σειρά με σετ ταιριαστά κουπάτ -καλούπι αποτύπωσης σιλικόνης (Cutter-Veiner Combo) για την δημιουργία λουλουδιών ζάχαρης σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Άργησε λίγο να τα πλασάρει στην αγορά, αλλά τα καλούπια με τις ουρές γοργόνας σε 2 μεγέθη μάλιστα καθώς κα το μεγάλο καλούπι Ανανάς είναι ίσως τα ομορφότερα που έχουμε δει:



το ...πολυ-καλούπι, με τα στοιχεία καιρού όμως θα είναι σίγουρα ένα all time best seller καθώς έχει μεγάλη χρησιμότητα σε πολλά θέματα:


όπως αντίστοιχη περίπτωση αποτελεί και το πολυ-καλούπι με την συλλογή με μωρουδιακά για μπισκότα και cupcakes, ιδανικό για βαπτίσεις και παιδικά Party!



ενώ στο ίδιο πνεύμα είναι και το καλούπι με το φορμάκι και vintage καροτσάκι μωρού




Ένα ακόμη καλούπι που θα έχει τεράστια επιτυχία είναι αυτό με διάφορα στοιχεία απο το διαχρονικό και μοναδικό έργο του
Lewis Carroll το 'Αλίκη στην Χώρα των Θαυμάτων' όπου το τρελο-καπέλο, το ρολόι, το μπουκάλι 'πιές με', το κλειδί, τα χαρτιά, το φεγγάρι και η βασίλισσα των καρδιών δίνουν το παρόν!




Λουλούδια

Η FPC μας έκανε έκπληξη φέτος τα νέα της σετ με συνδυασμό καλουπιού - κουπάτ (Cutter-Veiner Set) στις ίδιες διαστάσεις για πολλά διαφορετικά λουλούδια. Εμάς μας άρεσαν πολύ τα σετ για κάλλα, ορτανσία, κόσμος, εξωτικό λίλιουμ και η Χριστουγεννιάτικη Αλεξανδρινή. Όλα είναι ιδίαιτερα καλής ποιότητας και συμπληρώνουν άψογα τα σετ της Pavoni που διαθέτουμε.






Τέλος, ένα όμορφο κουπάτ της FMM με 3 διαφορετικά μεγέθη το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν Ντάλια, Χρυσάνθεμο ένα τύπου νούφαρο και άλλα λουλούδια.



Για να τα κατασκευάσετε τα λουλούδια σας θα χρειαστείτε τα προϊόντα της νέας μας συλλογής από αξεσουάρ κατασκευής βρώσιμων λουλουδιών της Hamilworth, της παλιότερης εταιρείας στο είδος, από την οποία φέραμε συλλογή με στήμονες, σύρματα και ταινίες της υψηλότερης ποιότητας μερικά από τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω,




και πολλά πολλά άλλα...



Κουπάτ anyone?

Στα κουπάτ έχουμε επίσης όμορφα και πολυχρηστικά νέα κουπάτ όπως της FMM με το νέο καλούπι
Στοιχεία της Φύσης, ιδανικό για κάθε εποχή και κάθε εορτή καθώς και πολλά Χριστουγεννιάτικα που θα δείτε στο Χριστουγεννιάτικο άρθρο που θα ακολουθήσει:

(Coming Soon)

ενώ το ίδιο ισχύει και για το κουπάτ υπερήρωες το οποίο εξαφανίστηκε όταν το πρωτοφέραμε.





Τέλος ένα ακόμη πολύ χρήσιμο κουπάτ είναι η 3D Κούνια Μωρού της FMM η οποία θα προτιμηθεί για το στολισμό πολλών από τις βαπτιστικές τούρτες σας!





Βασικά Υλικά Ζαχαροτεχνίας

Προσθέσαμε στην γκάμα μας με τα Βασικά Υλικά Ζαχαροπλαστικής Διακόσμησης, δύο διαφορετικές συσκευασίες Γλυκερίνης και τώρα έχουμε τρία βασικά υλικά: το CMC, την Βρώσιμη Κόλλα και τη Γλυκερίνη, όλα σε δύο συσκευασίες μία λιανικής και μία μεγαλύτερη επαγγελματική. Η σειρά μας αυτή είναι ελαφρά οικονομικότερη από τις αντίστοιχες ξένων εταιρειών, χωρίς καμία απολύτως μείωση στην ποιότητα!
Γιατί μπορούμε :-)!




Φέραμε διάφορα νέα είδη όπως
το πολυπόθητο καλούπι για κάλυψη και διακόσμηση μπισκότων OREO με σοκολάτα:


Η εταιρεία μας είναι όπως πιθανόν να γνωρίζετε, είναι σπόνσορας της εκπομπής #BakeOffGreece, στην οποία χρησιμοποιούνται πολλά από τα προϊόντα μας, ένα από αυτά, στο 2ο επεισόδιο ήταν το ανοξείδωτο κουπάτ για την δημιουργία των μπισκότων για τον πύργο χαρτιών τράπουλας, μία τέλεια ιδέα για Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας!



εν τω μεταξύ αρχίζουμε την νέα μας σειρά με toppers από plexiglass με ένα όμορφο σχέδιο Mr & Mrs




Καλαμάκια για Cake Pops

Πολλοί από εσάς μας ζητούσατε για καιρό τώρα όμορφα καλαμάκια για τα pops σας! Βρήκαμε τα καλύτερα και μάλιστα το μελετήσαμε και φέραμε χάρτινα γιατί μέσα στο 19 φαίνεται ότι όλα τα πλαστικά μιας χρήσης πάνε για απαγόρευση από την ΕΕ καθώς είναι εντελώς αντι-οικολογικά! Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε είδος ροφήματος όσο και για Cake Pops. Η ποικιλία τόσο σε χρώματα όσο και σε σχέδια είναι τεράστια και ελπίζουμε ότι θα βρείτε αυτό που ταιριάζει σε κάθε σας περίσταση!

Δείτε μερικά από τα σχεδόν 50 διαφορετικά σχέδια μας παρακάτω:


Μπορείτε να δείτε όλα τα σχέδια εδΩ



Pavoni

Αρχίζουμε με τα νέα καλούπια για τούρτες για τα οποία η Pavoni είναι διάσημη αφού συνεργάζεται με καλλιτέχνες και σεφ μεγάλου βεληνεκούς για την ανάπτυξη τους, ενώ η Platinum σιλικόνη με την οποία κατασκευάζονται τα καλούπια είναι η καλύτερη στον παγκοσμίως.

Δείτε τα νέα κομμάτια στην συλλογή καλουπιών μας για τούρτες:

Το Twister σε νεά μοντέρνα έκδοση!
Το ολοκαίνουργιο Rocky ιδανικό για τούρτες που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί...

Η Μισή Μπάλα, ένα καλούπι που προσφέρεται για πολλά διαφορετικά θέματα διακόσμησης
Το νέο καλούπι Πλανήτης (Planet) με το νέο διακοσμητικό καλούπι Κοράλι (Coral) στο πάνω μέρος του. Ένας μοναδικός minimal και αξέχαστος συνδυασμός.


Το ίδιο ισχύει και για τον συνδυασμό του καλουπιού Άρης (Mars) με το νέο minimal διακοσμητικό Μάγια (Maya)!


Δεν θα μπορούσαμε όμως να αφήσουμε απ'έξω το μοναδικό και αγαπημένο μας καλούπι Μπιλμπάο (Bilbao)! Ένα μινιμαλιστικό αριστούργημα που αγαπούμε πολύ...



Συνδυάστε τα μοναδικά αρώματα και γεύσεις των mirror glaze της Saracino με την μοναδική σχεδίαση των καλουπιών της Pavoni για μοναδικά αποτελέσματα!

Όλα τα καλούπια της επαγγελματικής σειράς της Pavoni ταιριάζουν ιδανικά με τα mirror glaze (καθρέπτης φρούτων) της Saracino τα οποία διατίθενται τώρα σε 5 γέυσεις/χρώματα: Πορτοκάλι, Φράουλα, Φρούτα του Δάσους, Σοκολάτα και το Διάφανο το οποίο μπορείτε εσείς να το χρωματίσετε με χρώματα τζελ-πάστας.

Εκτός των καλουπιών της επαγγελματικής σειράς φέραμε και μερικά χαρούμενα σχέδια όπως το Μ'αγαπά δεν μ'αγαπά και ηΠλεξούδα που μπορούν να προφέρουν χαρά σε όλη την οικογένεια:


Επίσης από την Pavoni φέραμε ένα νέο σετ εργαλείων μοντελισμού και διακόσμησης καθώς και κάποια μεμονωμένα εργαλεία τα οποία είναι ποιοτικά και ταυτόχρονα πιο οικονομικά από αντίστοιχα.






Για το τέλος αφήσαμε το καλύτερο!

Είναι πια γεγονός τα πρώτα δύο σχέδια της νέας μας σειράς με Θήκες για cupcakes και muffins. Ο Μονόκερος και το Αερόστατο είναι τα πρώτα μας σχέδια σε μια σειρά που έχουμε ετοιμάσει και θα βγαίνει σταδιακά.

Ελπίζουμε πολύ να σας αρέσουν!



Σύντομα μαζί σας με όλα τα Χριστουγεννιάτικά μας είδη με πολλές πολλές εκπλήξεις και μοναδικά αποκλειστικά προιόντα.

Είδατε τα νέα μας βίντεο από το κανάλι μας στο YouTube?

Αν θέλετε να δείτε όλα μας τα νέα είδη πατήστε ΕΔΩ

Μείνετε συντονισμένοι!

Related products

Share this content

Add a comment

You must be register
Clic here to registered