Follow us on:

  • Χωρίς απόθεμα
Μίγμα Βουτυρόκρεμας 1κ. Funcakes
Μίγμα Βουτυρόκρεμας 1κ. Funcakes
Μίγμα Βουτυρόκρεμας 1κ. Funcakes
Μίγμα Βουτυρόκρεμας 1κ. Funcakes
Μίγμα Βουτυρόκρεμας 1κ. Funcakes
Μίγμα Βουτυρόκρεμας 1κ. Funcakes Μίγμα Βουτυρόκρεμας 1κ. Funcakes

Μίγμα Βουτυρόκρεμας 1κ. Funcakes

Κωδικός: F10560
9,30 €
με ΦΠΑ

Δημιουργήστε γρήγορα, μια πολύ νόστιμη βουτυρόκρεμα για τα κέικ σας με αυτό το μίγμα της FunCakes! 

Χωρίς απόθεμα

Δημιουργήστε μια νόστιμη βουτυρόκρεμα για τα κέικ σας με αυτό το μείγμα της FunCakes. Αυτή η βουτυρόκρεμα είναι ιδανική για γέμιση ή κάλυψη σε τούρτες, κέικ ή ως επικάλυψη σε cupcakes. Πρέπει μόνο να προσθέσετε νερό και ανάλατο βούτυρο σε αυτό το μίγμα για να δημιουργήσετε το πιο νόστιμη νόστιμη βουτυρόκρεμα!

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα στρώμα μόνωσης πάνω από το κέικ σας όταν θέλετε να καλύψετε το κέικ με ζαχαρόπαστα ή marzipan.

Το Funcakes Buttercream έχει ήδη μια νόστιμη γεύση βανίλιας, αλλά μπορεί να το διαφοροποιήσετε με μοναδικές εκρήξεις γεύσης προσθέτοντας πάστες γεύσης της Saracino! Προσθέστε λίγο χρώμα τροφίμων σε τζελ ή πάστα και η δημιουργία σας είναι πλήρης!

Συσκευασία: 1κ.

Προετοιμασία: Τα συστατικά πρέπει να βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου. Για ένα μέρος: Προσθέστε 125ml νερού στα 125g του μείγματος και χτυπήστε με το σύρμα ή τον γάντζο στο χέρι ή στο μιξερ σας. Στη συνέχεια, αφήστε το μίγμα να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου για τουλάχιστον μία ώρα. Χτυπήστε 150γρ από το ανάλατο βούτυρο για περίπου 5 λεπτά μέχρι να γίνει κρεμώδες. Προσθέστε ένα μέρος του μείγματος στο βούτυρο και χτυπήστε μέχρι το μίγμα να απορροφηθεί πλήρως πριν προσθέσετε το επόμενο μέρος. Μόλις προστεθεί όλο το μίγμα, χτυπήστε τό μέχρι να ομογενοποιηθεί (περίπου 10 λεπτά) και είστε έτοιμοι.

Κάλυψη: Μια μερίδα κρέμας βουτύρου είναι επαρκής για την πλήρωση και την κάλυψη ενός κέικ 2εκ, ή για τη διακόσμηση περίπου 12 cupcakes.

Συστατικά: ζάχαρη, τροποποιημένο άμυλο, σκόνη ορού γάλακτος (γάλα), δεξτρόζη (σιτάρι), σιρόπι γλυκόζης (αποξηραμένη), πηκτωματογόνος παράγοντας (gelling agent): E339, E450, E516, E401, γαλακτωματοποιητής: E435, αλάτι, πηκτικός παράγοντας: E415, Άρωμα (ΓΑΛΑ).

Αλλεργιογόνα: δείτε τα συστατικά με έντονους χαρακτήρες. Μπορεί να περιέχει ίχνη: ΑΥΓΟ, ΣΟΓΙΑ, ΛΟΥΠΙΝΟ.

Αποθήκευση: Κρατήστε σε ένα δροσερό ένα ξηρό μέρος.

Αυτό το προϊόν είναι πιστοποιημένο Halal

F10560
Νέο