Follow us on:

Origami Πυραμίδα Επιφάνεια Αποτύπωσης Τοίχου Τούρτας Διαστ. Μ50,5 x Υ11εκ.
Origami Πυραμίδα Επιφάνεια Αποτύπωσης Τοίχου Τούρτας Διαστ. Μ50,5 x Υ11εκ.
Origami Πυραμίδα Επιφάνεια Αποτύπωσης Τοίχου Τούρτας Διαστ. Μ50,5 x Υ11εκ.
Origami Πυραμίδα Επιφάνεια Αποτύπωσης Τοίχου Τούρτας Διαστ. Μ50,5 x Υ11εκ.
Origami Πυραμίδα Επιφάνεια Αποτύπωσης Τοίχου Τούρτας Διαστ. Μ50,5 x Υ11εκ.
Origami Πυραμίδα Επιφάνεια Αποτύπωσης Τοίχου Τούρτας Διαστ. Μ50,5 x Υ11εκ. Origami Πυραμίδα Επιφάνεια Αποτύπωσης Τοίχου Τούρτας Διαστ. Μ50,5 x Υ11εκ.

Origami Πυραμίδα Επιφάνεια Αποτύπωσης Τοίχου Τούρτας Διαστ. Μ50,5 x Υ11εκ.

Κωδικός: BWB10147
5,99 €
με ΦΠΑ

Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα μοναδικά Σοκολατένια Διακοσμητικά, Πασχαλινά Αυγά, Σοκολατάκια κάθε είδους, ζωάκια, μοναδικές τούρτες και άλλα πολλά για τις γιορτές και τις καλύτερες στιγμές ζωής σας, με τα μοναδικά Τριπλά Καλούπια Σοκολάτας της BWB!

Άμεση διαθεσιμότητα

Νέο Απλό καλούπι της BWB Επιφάνεια Αποτύπωσης Origami Πυραμίδα για πλαινό τοίχο τούρτας!

Φτιάξτε τώρα τέλειες Σοκολατένιες επιφάνειες σε στυλ Origami για τις τούρτες, τα cupcakes σας και ότι άλλο θέλετε να διακοσμήσετε!

Διαφημίστε τη δουλειά σας με τον πιο αποδοτικό τρόπο! 

Εύκολα για τον επαγγελματία και για το σπίτι!

Ταιριάζουν με όλες τις Σοκολάτες και χρωματίζονται με χρώματα Σοκολάτας ή σπρέι, αφού στεγνώσει η σοκολάτα σας!

Παρακολουθήστε ένα μικρό video από το κανάλι μας στο YouTube για να δείτε με λεπτομέρειες πως να φτιάξετε εύκολα ένα Origami Cake ή οποιοδήποτε σχέδιο πλαινού τούρτας με τα καλούπια της BWB.

Οδηγίες Χρήσης

Πως να χρησιμοποιήσετε τα καλούπια σοκολάτας πλαϊνού τοιχώματος τούρτας για να φτιάξετε ένα Origami Cake και πολλά άλλα σχέδια! 

1. Λιώστε την σοκολάτα σας (Προτιμήστε Candy Melts καθώς η σοκολάτα χρειάζεται διαδικασία tempering) (Βρείτε τα εδώ: https://cakedeco.gr/el/177-candy-melts)

2. Χρωματίστε την με χρώματα Σοκολάτας (Βρείτε τα εδώ: https://tinyurl.com/CD-Choco-colors)

3. Ξαπλώστε το καλούπι σας και ρίξτε την ζεστή σοκολάτα σας στο καλούπι. (Προυποθέτει ότι το καλούπι σας είναι στεγνό και καθαρό από δαχτυλιές. Φορέστε γάντια και τρίψτε το με ένα καθαρό πανάκι ελαφρά.) Το βήμα αυτό βοηθά να ξεκολλήσετε την σοκολάτα από το καλούπι στο τέλος της διαδικασίας. Μπορείτε να το τρίψετε με πολύ λίγο αντικολλητικό υγρό επίσης.

4. Βγάλτε το παγωμένο κέικ/βάση σας από την κατάψυξη. Αυτό είναι προτιμότερο να είναι βουτυρόκρεμα, γκανάς ή κάποια άλλα σοκολάτα με λεία, καταψυχόμενη επιφάνεια ώστε να βοηθήσει την επικάλυψη που θα τοποθετήσετε να π[αγώσει και να σταθεροποιηθεί γρήγορα χωρις να τρέξει.

5. Αφήστε τη σοκολάτα να κρυσταλοποιηθεί έτσι ώστε να μπορεί να λυγίσει μαζί με το καλούπι χωρίς να σπάσει αλλά να μην είναι πολύ ζεστή ώστε να τρέξει. Ακουμπήστε τη με το δάχτυλο σας όπως στο video. Πρέπει να είναι αρκετά πηχτή ώστε να μπαίνει το δάχτυλο σας ελαφρώς μέσα.

6. Τυλίξτε την τούρτα σας, τοποθετήστε ότι άλλο επιθυμείτε από πάνω και βάλτε την στην κατάψυξη για τουλάχιστον 1 ώρα.

7. Βγάλτε την τούρτα από την κατάψυξη και προσεκτικά αργά και σταθερά "ξεφλουδίστε" το καλούπι πάνω από την τούρτα. Αν δεν ξεκολλάει χρειάζεται περισσότερη ώρα στην κατάψυξη. 

Λεπτομέρειες Καλουπιού

Αριθμός κοιλοτήτων: - τεμ.

Μήκος: 505 x Πλάτος: 110 x Βάθος: 1,8χιλ.

Μέσο βάρος έτοιμου προϊόντος: - γρ.

 

Λίγα λόγια για τα είδη καλουπιών της BWB:

 

Η εταιρεία διαθέτει 2 βασικούς τύπους καλουπιών:

 

Τα Απλά και τα Σπέσιαλ τριπλά καλούπια που έχουν φέρει επανάσταση στον χώρο της διακόσμησης με σοκολάτα, δημιουργώντας αξιοπρόσεκτα, μοναδικά διακοσμητικά και φανατικούς οπαδούς!

Υπάρχουν 2 υπό-τύποι που έχουν να κάνουν με το μέγεθος των καλουπιών, όπου τα μεγάλα, έχουν εξωτερική διάσταση 36x24εκ. και στο όνομα τους τα αρχικά SP (Semi Professional), αφορούν κυρίως επαγγελματίες και ιδιώτες που θέλουν να παράξουν αρκετά τεμάχια ανά φορά, και τα μικρότερα που απευθύνονται σε ιδιώτες με λιγότερα τεμάχια πάνω στο καλούπι και εξωτερική διάσταση 23x18εκ. 

Τα απλά καλούπια είναι πιο οικονομικά και είναι καλύτερα για αντικείμενα από σοκολάτα τα οποία είναι συμπαγή ή μη γεμιζόμενα αλλά φυσικά μπορεί οποιοσδήποτε να φτιάξει και καβούκια με αυτά τα καλούπια με τον κλασικό μέχρι τώρα τρόπο, στρώση πάνω από στρώση μεταξύ διαδοχικών καταψύξεων.

Αντίθετα τα σπέσιαλ τριπλά καλούπια της εταιρείας είναι ιδανικά για χρήση με δύσκολα σχήματα που θα χρειάζονταν πολύ χρόνο και δεν θα γίνονταν αποτελεσματικά με απλά καλούπια καθώς και για τη δημιουργία καβουκιών σοκολάτας, όπως πχ τα 2 μισά καβούκια που αποτελούν ένα Πασχαλινό αυγό, καθώς διευκολύνουν τη δημιουργία τους σημαντικά αφού χρειάζεται μόνο μια φορά ζέσταμα και πάγωμα της σοκολάτας για να φτιάξετε ένα καβούκι αντίθετα με το απλό καλούπι που χρειάζεται αρκετές φορές ώστε να πιάσει το πάχος της σοκολάτας που είναι απαραίτητο για να δημιουργηθεί ένα καβούκι, ιδίως σε μεγάλα μεγέθη.

Αυτό σημαίνει ότιστα Σπέσιαλ τριπλά καλούπια κάνουν τη διαδικασία πολύ πιο γρήγορη και οικονομική και παράγουν εξαιρετικά γυαλισμένα καβούκια Σοκολάτας με ίδιου πάχους τοιχώματα καθ όλο το σχήμα του διακοσμητικού, καθιστώντας έτσι το κόστος ευκολότερα μετρήσιμο σε ένα περιβάλλον παραγωγής.  

 

Γενικές Συμβουλές

  • Ακατάλληλα για ψήσιμο. Η Σοκολάτα ή άλλο υγρό, δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 40οC. 
  • Μόνο για χρήση με Σοκολάτα, Βούτυρο Κακάο, προϊόντα κακάο και απομίμηση Σοκολάτας.
  • Αφού ρίξετε τη σοκολάτα σας στο καλούπι, καταψύξτε τη Σοκολάτα σας για περίπου 12' στους 4οC.
  • Οδηγίες Αποθήκευσης: Αποθηκεύστε τα 3 μέρη των τριπλών καλουπιών το ένα μέσα στο άλλο όπως στην αρχική  συσκευασία τους και κάθετα για να σας κρατήσουν περισσότερο! Κρατήστε το καλούπι σας μακριά από το άμεσο ηλιακό φως!
  • Οδηγίες πλυσίματος: Δεν πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Καθαρίστε με ένα υγρό πανί σε ζεστό νερό και μετά αφήστε το να στεγνώσει. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ απορρυπαντικό, σαπούνι ή σφουγγάρια. Μεταξύ των εφαρμογών απλά σκουπίστε το καλούπι σας με μια χαρτοπετσέτα υψηλής ποιότητας.
  • Η συσκευασία περιέχει κωδικό QR για νόστιμες συνταγές από την BWB!
  • Για τα μικρά, λεπτά μέρη που πρέπει να γεμίσετε με σοκολάτα, χρησιμοποιήστε το εργαλείο Βελόνα της PME με κωδ. PME6 για να απλώσετε τη σοκολάτα ομοιόμορφα μέσα στο καλούπι όπως στην εικόνα παρακάτω:

BWB-ALL-1.jpg

 

BWB10147

Χαρακτηριστικά

Τύπος Εργαλείου
Καλούπι Πλαστικό PET
Είδος Προϊόντος (Για τις Θεματικές Κατηγ.)
Πλαστικά Καλούπια
Νέο