Follow us on:

Ρωσική Μύτη για Κορνέ Κλειστή Τουλίπα (Νο. 36)
Ρωσική Μύτη για Κορνέ Κλειστή Τουλίπα (Νο. 36)
Ρωσική Μύτη για Κορνέ Κλειστή Τουλίπα (Νο. 36)
Ρωσική Μύτη για Κορνέ Κλειστή Τουλίπα (Νο. 36)
Ρωσική Μύτη για Κορνέ Κλειστή Τουλίπα (Νο. 36)
Ρωσική Μύτη για Κορνέ Κλειστή Τουλίπα (Νο. 36) Ρωσική Μύτη για Κορνέ Κλειστή Τουλίπα (Νο. 36)

Ρωσική Μύτη για Κορνέ Κλειστή Τουλίπα (Νο. 36)

Κωδικός: DI10077
3,55 €
με ΦΠΑ
Μύτη για Κορνέ από ανοξείδωτο ατσάλι, σε σχέδιο κλειστή Τουλίπα. Σχηματίσετε λουλούδια με ευκολία σε γλυκα, κέικ, μπισκότα και μάφιν.
Άμεση διαθεσιμότητα

Φτιάξτε όμορφα λουλούδια από βουτυρόκρεμα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Η σειρά Ρώσικων Μυτών κορνέ για Λουλούδια (Russian Flower Nozzle) της Decora σας επιτρέπει να δημιουργήσετε περίπλοκα λουλούδια από βουτυρόκρεμα σε μερικά δευτερόλεπτα! Κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι χωρίς σημεία συγκόλλησης. Ιδανικό για την δημιουργία διακοσμητικών λουλουδιών απευθείας πάνω σε κέικ, μάφιν, μπισκότα και γλυκά με μία μόνο κίνηση.

Συμβουλές για τη σωστή δημιουργία των λουλουδιών βουτυρόκρεμας:

  1. Φτιάξτε τη σωστή βουτυρόκρεμα! Όχι πολύ σκληρή και όχι πολύ μαλακή. Μαλακώστε την με γάλα όσο χρειάζεται και σκληρύνετε τη με ζάχαρη άχνη μέχρι να βρείτε την κατάλληλη πυκνότητα. Προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε το λιγότερο δυνατό γάλα. Η σωστή πυκνότητα βουτυρόκρεμας θα αφήσει μακρές και λείες κορυφές που κάμπτονται αργά όταν την τραβήξετε προς τα πάνω με ένα αναδευτήρα.
  2. Σημαντικό να λάβετε επίσης υπόψη ότι η σωστή σύνθεση της βουτυρόκρεμας σας εξαρτάται επίσης από την εσωτερική θερμοκρασία της, οπότε όσο περισσότερο μένει έξω από το ψυγείο τόσο πιο μαλακή γίνεται. Ανάλογα με τον αριθμό των λουλουδιών που πρέπει να δημιουργήσετε σε ένα κέικ ή σε cupcakes κλπ, ίσως χρειαστεί να την επανατοποθετήσετε στο ψυγείο μερικές φορές σε τακτά χρονικά διαστήματα για να την επαναφέρετε στη σωστή θερμοκρασία.
  3. Κόψτε τη σακούλα σας για να ταιριάζει στην περίμετρο της εμπρόσθιας άκρης της μύτης σας και περίπου 4-5χιλ. πάνω από το αυτό.
  4. Προετοιμάστε διαφορετικό χρώμα βουτυρόκρεμας σε διαφορετικά μπολ και χρωματίστε τα με χρώματα πάστας για να διατηρήσετε τη συνοχή της βουτυρόκρεμας σας καλύτερα. Μπορείτε να την χρωματίσετε ομοιόμορφα αναδευοντας τη πολύ ώρα ή απλά να το ανακατέψετε λίγο και να αφήσετε εμφανείς ραβδώσεις στην βουτυρόκρεμα σας για να δημιουργήσετε ένα απαλό μαρμάρινο εφέ.
  5. Τοποθετήστε τη σακούλα με την άκρη προς τα κάτω σε μια βαση σακούας κορνέ (ή απλώς σε ένα ψηλό ποτήρι), τυλίξτε το άνω προεξέχων μέρος της σακούλας πάνω από το χείλος της θήκης για να την ασφαλίσετε.
  6. Για να ξεκινήσετε με λουλούδια ενός χρώματος γεμίστε απλά την σακούλα σας με όση  βουτυρόκρεμα σας χρειάζεταικαι ξεκινήστε να φτιάχνετε λουλούδια αμέσως!
  7. ... αλλά αν θέλετε πραγματικά να κάνετε όμορφα λουλούδια βουτυρόκρεμας αρχίστε να γεμίζετε τις εξωτερικές πλευρές της σακούλας με το πιο σκούρο χρώμα βουτυρόκρεμας πηγαίνοντας γύρω από το χείλος και αποθέτοντας κάθετα την βουτυρόκρεμα αφήνοντας άδειο το κέντρο της σακούλας, κατά προτίμηση με μια γωνιακή σπάτουλα.
  8. Όταν τελειώσετε, τοποθετήστε το ελαφρύτερο χρώμα (ή άνω του ενός χρωμάτών) βουτυρόκρεμας σε μια άλλη σακούλα κορνέ χωρίς μύτη και βυθίστε την στην τρύπα όσο πάει και αρχίστε να γεμίζετε από κάτω προς τα πάνω. Μπορείτε όπως είπαμε και να αναμίξετε μερικά ταιριαστά χρώματα στη δεύτερη σακούλα για ένα πιο χρωματιστό, φωτεινό και εντυπωσιακό κέντρο.
  9. Δέστε τη σακούλα κορνέ στο πάνω μέρος της και αρχίστε να πιέζετε την βουτυρόκρεμας μέχρι να αρχίσουν να εμφανίζονται όλα τα χρώματα. Τώρα είστε έτοιμοι!
  10. Η επιφάνεια στην οποία θα κάνετε λουλούδια πρέπει να είναι αρκετά κολλώδης/ιξώδης για να «συλλάβει» το λουλούδι που θα τοποθετήσετε. Για να το επιτύχετε αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε μια φρέσκια, ίδια ή λίγο πιο σκληρή βουτυρόκρεμα σαν αυτή που χρησιμοποιείτε για το ίδιο το λουλούδι σαν βάση πάνω στην οποία θα τοποθετήσετε το λουλούδι σας.
  11. Εξασκηθείτε στην τεχνική λουλουδιών! Το μυστικό είναι να σηκώνετε τη σακούλα από την επιφάνεια που τοποθετείτε το λουλούδι σας με την ίδια ταχύτητα με την οποία η βουτυρόκρεμα βγαίνει από τη μύτη! Χρειάζεται πρακτική, αλλά αυτή η είναι η τεχνική που κάνει πραγματικά θαύματα!
  12. Τέλος γεμίστε τυχόν κενά μεταξύ λουλουδιών με όμορφα πράσινα φύλλα με ένα ακροφύσιο τύπου φύλλων για να δημιουργήσετε μια τελική πινελιά στο μπουκέτο σας!
  13. Καλή δουλειά!

 

Παρακολουθήστε αυτό το ενημερωτικό βίντεο από την British Girl Bakes για περισσότερες και πιο λεπτομερείς πληροφορίες!

 

5 κόλπα για ρωσικές συμβουλές - YouTube

DI10077
Νέο

Related articles on blog