Follow us on:

Πάστα Μοντελισμού Saracino 1κ. - Χρώμα Δέρματος
Πάστα Μοντελισμού Saracino 1κ. - Χρώμα Δέρματος
Πάστα Μοντελισμού Saracino 1κ. - Χρώμα Δέρματος
Πάστα Μοντελισμού Saracino 1κ. - Χρώμα Δέρματος
Πάστα Μοντελισμού Saracino 1κ. - Χρώμα Δέρματος
Πάστα Μοντελισμού Saracino 1κ. - Χρώμα Δέρματος Πάστα Μοντελισμού Saracino 1κ. - Χρώμα Δέρματος

Πάστα Μοντελισμού Saracino 1κ. - Χρώμα Δέρματος

Κωδικός: DEC027
11,50 €
με ΦΠΑ

Η ποιοτικότερη επιλογή πάστας μοντελισμού στον κόσμο. Κερδίστε χρόνο στήνοντας φιγούρες και δύσκολες κατασκευές στον μισό χρόνο!

Άμεση διαθεσιμότητα

Πάστα Μοντελισμού από την Saracino. Μία από τις καλύτερες παγκοσμίως πάστες μοντελισμού τώρα και στην Ελλάδα.

Γιατί όμως είναι τόσο καλή; Εξοικονομεί για εσάς ένα απο τα σπανιότερα αγαθά σήμερα: Χρόνο. Με την πάστα μοντελισμού της Saracino μπορείτε να 'στήσετε' φιγούρες σε λιγότερο χρόνο απ' ότι με τις υπόλοιπες αφού η σύνθεσή της της επιτρέπει να είναι όσο ελαστική χρειάζεται για να διαμορφώσετε την φιγούρα σας ενώ ταυτόχρονα παραμένει αρκετά σκληρή ώστε να μην χάνει το σχήμα της υπο το βάρος των επάνω στρωμάτων της φιγούρας. 

Έτσι, χρειάζεται να περιμένετε πολύ λιγότερο για να στεγνώσει το κάτω μέρος της φιγούρας σας π.χ. πόδια ή σώμα για να συνεχίσετε μετά από ώρες στο κεφάλι, μαλλιά αφού η στιβαρότητα της πάστας αυτής θα αντέξει το βάρος και δεν θα χάσει το σχήμα της. Έτσι μπορείτε να δεχτείτε παραγγελίες της τελευταίας στιγμής.

Η υφή μεταβάλλεται ελαφρώς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όπως και στις περισσότερες πάστες, λόγω της υψηλότερης θερμοκρασίας. Έτσι μπορεί να χρειαστεί να προσθέσετε κάποιο σκληρυντικό πάστας όπως πούδρα Tylo, CMC κλπ.

Τα χρώματα της είναι πολύ έντονα ώστε τα σχέδιά σας να δείχνουν ζωντανά πάνω στις φιγούρες σας. Ενδείκνυται για χρήση από αρχάριους αφού συγχωρεί λάθη ευκολότερα από άλλες πάστες.

Η πάστα μοντελισμού Saracino διατίθεται σε δύο διαφορετικές συσκευασίες: 250γρ. και 1κ. ενώ η λευκή και σε συσκευασία 5κ. και σε πολλά διαφορετικά χρώματα.

Συστατικά: Ζάχαρη, άμυλο πατάτας, σιρόπι γλυκόζης, βούτυρο κακάο, άμυλο καλαμποκιού, σταθεροποιητικός παράγοντας: Καρβοξυλμεθυλική κυτταρίνη. Συντηρητικό: Σορβικό Κάλιο, Άρωμα, Χρώματα: Ε102, Ε129 Χωρίς Υδρογονωμένα λίπη, χωρίς γλουτένη.

Παρασκευάζεται στην Ιταλία.

Φυλάσσεται σε δροσερό, ξηρό μέρος. Αποθηκεύστε το δοχείο κλειστό διπλωμένο. Υπερβολική κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει υπερκινητικότητα και απόσπαση της προσοχής στα παιδιά λόγω της ζάχαρης που περιέχει.

al container closed.

DEC027
Νέο