Σιελ Ζαχαρόπαστα SmartFlex Velvet 250γρ. - Βανίλια Προβολή μεγαλύτερου!

Σιελ Ζαχαρόπαστα SmartFlex Velvet 250γρ. - Βανίλια

SFBBVFP25

Νέο

Η πιο ελαστική ζαχαρόπαστα του κόσμου τώρα σε νέα οικονομικότερη συσκευασία! Φτιάξετε σχέδια και τούρτες που απλά δεν γίνονται με τις περισσότερες ζαχαρόπαστες και ξενοιάστε γιατί μπορείτε να κάνετε τα πάντα με αυτήν!

Περισσότερες πληροφορίες

Άμεση διαθεσιμότητα

2,05€

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Περισσότερες πληροφορίες

Τώρα η ελαστικότερη ζαχαρόπαστα στον κόσμο σε νέες οικονομικότερες συσκευασίες!

Νέας γενιάς Σιελ Ζαχαρόπαστα SmartFlex Velvet με βελουτέ αίσθηση στην επιφάνεια, έντονο χρώμα, απίστευτη ελαστικότητα και ταυτόχρονα κατασκευαστική στιβαρότητα, σας δίνει την δυνατότητα να φτιάχνετε μοναδικά σχέδια με ολοίσιες πλευρές και γωνίες 90 μοιρών.

Η SmartFlex Velvet ενδείκνυται για κατασκευή ψηλών τουρτών, την κατασκευή φιόγκων, ιδιαίτερα μεγάλων, την δημιουργία πτυχώσεων (διακόσμηση τύπου σεντόνι) σε τούρτες, για φορέματα σε φιγούρες λόγω της σταθερότητας και της υφής της, για χρήση με καλούπια σιλικόνης καθώς λόγω της υφής της δεν κολλάει στο καλούπι και γενικότερα στα χέρια, κατάλληλη για όσους έχουν ζεστά χέρια και χρειάζονται μια σκλήρη ζαχαρόπαστα. 

Δημιουργήστε άφοβα χωρίς σκασίματα και elephant skin effect.

Διατίθεται με ελαφρύ άρωμα βανίλια.

Δείτε από το κανάλι μας στο YouTube πόσο εύκολα καλύπτει ένα ψηλό φελιζόλ με κοφτερές γωνίες χωρίς να σπάει! Η δική σας ζαχαρόπαστα το κάνει αυτό;

Πιστοποιητικό HAACP.

Συσκευασία 250γρ.

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: