Όροι Χρήσης ιστοχώρου cakedeco.gr


Όροι και Πληροφορίες Πληρωμών


Εξόφληση

• Πελάτες Χονδρικής: Οι αγορές γίνονται με 100% προκαταβολή κατά την παραγγελία σας, εκτός αν έχει γίνει ειδική συμφωνία πίστωσης.

• Πελάτες Λιανικής: Οι αγορές γίνονται με 100% εξόφληση κατά την παραγγελία σας.

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να κάνετε εξόφληση με κατάθεση σας σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς, μέσω
Paypal στο operations@cakedeco.gr ή με κάρτα μέσω του Winbank payments από το website ή μέσω POS στο κατάστημά μας:


~~~~~~~~~~Συνεργαζόμενες Τράπεζες~~~~~~~~~~

Τράπεζα 1:  Εθνική Τράπεζα

Αρ. Λογαριασμού:    181 001 654 32
IBAN: GR5301 1018 100000 1810 0165 432
BIC: ETHNGRAA

---------------------------------------------------------
Τράπεζα 2: Τράπεζα Πειραιώς

Αρ. Λογαριασμού:    5176 077 857 426
IBAN: GR5201 7217 6000 5176 077857 426
BIC: ABGRGRAA

---------------------------------------------------------

Τράπεζα 3: Τράπεζα Alpha

Αρ. Λογαριασμού:    154 002 320 015 900
IBAN: GR5601401540154002320015900
BIC: CRBAGRAA

---------------------------------------------------------

Τράπεζα 4: Τράπεζα Eurobank

Αρ. Λογαριασμού: 0026.0175.43.0200875308
IBAN: GR2602601750000430200875308
BIC: ERBKGRAA 

---------------------------------------------------------

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για πληρωμές σε τράπεζα ή ηλεκτρονικές πληρωμές (εκτός καρτών), παρακαλούμε για πληρωμή μόνο από την ίδια τράπεζα (Μεταφορά) και όχι από τρίτη τράπεζα (Έμβασμα).

Μπορείτε να κάνετε μόνο μεταφορά από Πειραιώς σε Πειραιώς ή από Εθνική σε Εθνική κλπ χωρίς χρέωση ή εν γένει από την μεταξύ μιας τράπεζας και όχι με διατραπεζική μεταφορά. Αν επιθυμείτε να επιλέξετε έμβασμα από τρίτη τράπεζα θα χρεωθείτε τα αντίστοιχα έξοδα με τα οποία θα χρεωθεί ο λογαριασμός μας. Για να αποφύγετε την πληρωμή εξόδων, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή OUR στο έμβασμα όπου χρεώνεστε τα έξοδα διατραπεζικού εμβάσματος.


Ειδικοί Όροι Χρήσης ιστοχώρου
cakedeco.gr

- Από την στιγμή που θα επιβεβαιώσουμε τηλεφωνικώς την παραγγελία σας για είδη του εργαστηρίου, τις περισσότερες φορές δεν είναι δυνατή η ακύρωσή της και η επιστροφή της προκαταβολής, λόγω του κατά παραγγελία χαρακτήρα των προϊόντων.

  - Η εταιρεία Cake Deco ή οι συνεργάτες της δεν ευθύνονται για τυχόν τυπογραφικά λάθη μονάδων ή τιμών, σε οποιαδήποτε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή επικοινωνίας της και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών και διαθεσιμότητας των ειδών όποτε το επιθυμεί και χωρίς προειδοποίηση. Η εταιρεία δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (και δεν εμπίπτουν στις περιπτώσεις της παραγράφου Επιστροφές προϊόντων) Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.

 - Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας παρέχει το Περιεχόμενο (πχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου "όπως ακριβώς έχουν". Σε καμία περίπτωση το ηλεκτρονικό κατάστημα της Cake Deco δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού. 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco'. Το σύνολο του περιεχομένου του συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων καθώς και από το δίκαιο των χωρών στις οποίες δραστηριοποιείται. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή τρίτα μέρη και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή τρίτων μερών προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η εμφάνισή τους στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους

Ευθύνη Χρήστη 

Οι χρήστες αποδέχονται, συμφωνούν και συνομολογούν ότι θα κάνουν σύννομη και πρόσφορη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Ως εκ τούτου οι χρήστες ενδεικτικά και όχι περιοριστικά συμφωνούν ότι δεν θα χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα μας για: 

1. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου που έρχεται σε αντίθεση με το νόμο καθώς και τα χρηστά και συναλλακτικά ήθη, παρενοχλεί με οποιονδήποτε τρόπο ατομικά την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα τρίτων, είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, 

2. πρόκληση βλαβών σε οποιονδήποτε και ειδικότερα σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, 

3. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), 

4. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, 

5. να παραπλανήσουν οποιονδήποτε ως προς την προέλευση του περιεχομένου του ηλεκτρονικού μας καταστήματος να ζημιώσουν με οποιονδήποτε τρόπο τη φήμη της Σνέζανα Γιοβάνοβιτς  'Cake Deco' ή τρίτων, να εμποδίσουν οποιονδήποτε χρήστη να έχει πρόσβαση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. 

6. να εγκαταστήσουν και προωθήσουν, με οποιοδήποτε τρόπο, οπουδήποτε είδους αυτόκλητη ή μη εξουσιοδοτημένη διαφήμιση ή μη ζητηθέντα από τον λήπτη ηλεκτρονικά μηνύματα (spam), αλυσιδωτές επιστολές, συστήματα πυραμίδων και οποιαδήποτε άλλη μορφή ανεπιθύμητης προώθησης περιεχομένου, 

7. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, 

8. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων, 

9. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο,

10. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες Σε κάθε περίπτωση χρήσης, παράνομης ή αντίθετης στους παρόντες Όρους, οι χρήστες υποχρεούνται να αποζημιώνουν την Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' για κάθε θετική και αποθετική της ζημία.

Διαθεσιμότητα Ιστοχώρου

Η Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' καταβάλλει εύλογες προσπάθειες για τη συντήρηση και τη διαθεσιμότητα του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Οι χρήστες παρ’όλα αυτά αποδέχονται ότι η Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' δικαιούται να τροποποιεί ή/και να διακόπτει προσωρινά ή μόνιμα το σύνολο ή τμήμα του με ή/και χωρίς προειδοποίηση προς τους χρήστες, δεδομένου ότι η διαθεσιμότητα μπορεί να επηρεάζεται από τον εξοπλισμό των xρηστών, άλλα δίκτυα επικοινωνιών, το μεγάλο αριθμό ατόμων που προσπαθούν να κάνουν χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος ταυτόχρονα ή από άλλες αιτίες. Ως εκ τούτου η Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε είδους ζημία (θετική, αποθετική, εξ αμελείας, ενδοσυμβατική ή άλλη,) προερχομένη από τη την αδυναμία πρόσβασης των χρηστών σ’αυτό, την παύση του συνόλου ή τμημάτων αυτού, την καθυστέρηση, μη παράδοση, διακοπή ή κακή ποιότητα λήψης των υπηρεσιών του ή απώλειας του περιεχομένου τους, την ύπαρξη κάθε είδους λαθών. Σε κάθε περίπτωση η Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' διατηρεί το δικαίωμα οποτεδήποτε να διακόψει προσωρινά ή οριστικά τη λειτουργία ολοκλήρου ή τμήματος του ηλεκτρονικού της καταστήματος για λόγους συντήρησης ή αναβάθμισης ή για οποιονδήποτε λόγο.  Αν και η Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προστασίας του ηλεκτρονικού της καταστήματος από ψηφιακούς υιούς, δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα προσβληθεί ποτέ από ιούς. Συνεπώς κάθε χρήστης πρέπει να φροντίζει για την δική του προστασία (χρήση antivirus, virus scanner ή άλλων συστημάτων προστασίας) πριν τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος  ή την αποθήκευση πληροφοριών, λογισμικού ή περιεχομένου αυτού στον Η/Υ του.

Εγγραφή

Η   πραγματοποίηση συναλλαγών στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνεται από χρήστες που έχουν εγγραφεί στον ιστοχώρο μας με τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής. Κατά την εγγραφή ο επισκέπτης/χρήστης δηλώνει ότι τα στοιχεία του είναι ακριβή και αληθή και αποδέχεται ότι η Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco', σε περίπτωση που διαπιστώσει ότι δεν έχουν δηλωθεί τα αληθινά στοιχεία μπορεί να ακυρώσει την εγγραφή του. 

Κατά την διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής στον ιστοχώρο o χρήστης  ορίζει και υποβάλει  ο ίδιος τους προσωπικούς του κωδικούς, δηλαδή  το προσωπικό του όνομα  χρήσης (το οποίο αποτελεί το email του), και τον προσωπικό του κωδικό πρόσβασης (password)  βάσει των οδηγιών που παρέχονται προκειμένου να είναι οι κωδικοί έγκυροι. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής του ο επισκέπτης/χρήστης αποκτά αυτόματα δυνατότητα  για ηλεκτρονικές αγορές  από το ηλεκτρονικό κατάστημα με τις τιμές δημόσιες τιμές λιανικής*. Για εταιρικούς λογαριασμούς διαβάστε παρακάτω*.

Ο  χρήστης είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που δηλώνει  για την οποία δηλώνει ότι είναι η προσωπική του, αληθινή και  υπό τον πλήρη και αποκλειστικό έλεγχό του. Η Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε ζημία του επισκέπτη/χρήστη από τυχόν πρόσβαση τρίτων στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο. Η Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει από τον επισκέπτη/χρήστη περαιτέρω δικαιολογητικά για να επιβεβαιώσει ότι αυτός  είναι ο νόμιμος κάτοχος της δηλωθείσας από αυτόν διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έχει την άδεια για τη χρήση της από το νόμιμο κάτοχο αυτού. Σε περίπτωση που ο επισκέπτης/χρήστης αρνηθεί να αποστείλει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή η Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' διαπιστώσει ότι ο χρήστης δεν είναι ο νόμιμος κάτοχος της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' διατηρεί το δικαίωμα να τον διαγράψει από τον ιστοχώρο.

Μετά τη δημιουργία του λογαριασμού, η διαγραφή του είναι δυνατή με υποβολή αιτήματος στην Εξυπηρέτηση Πελατών στα τοπικά τηλέφωνα.

*Εταιρικοί πελάτες

Μπορείτε να εγγραφείτε ως εταιρικοί πελάτες ώστε να λαμβάνεται τιμολογια αντί αποδείξεων για τα έξοδα σας καθώς και να επωφελειθείτε απο τον επαγγελματικό τιμοκατάλογο μας. Οι εταιρείες οι οποίες δικαιούνται εταιρικού λογαριασμού είναι οι εταιρείες με σκοπό την πώληση, διανομή, τροφών σχετικών με την ζαχαροπλαστική ή εστίαση γενικότερα όπως αλλά μη περιορισμένα σε: ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, επιχειρήσεις παγωτού, Catering, super markets, διοργανώσεις εκδηλώσεων και συνεφείς δραστηριότητες.
Για να πραγματοποιήσετε εγγραφή εταιρικού πελάτη επιλέγετε την επιλογή Εταιρικός λογαριασμός και συμπληρώνεται τα αντίστοιχα πεδία. 
Η εγγραφή σας ως εταιρικός λογαριασμός, γίνεται κατα δική σας δήλωση. Η εταιρεία μας εξετάζει τα δημόσια στοιχεία της εταιρείας σας με βάση το ΑΦΜ που παρέχετε και σας καλεί για να επιβεβαιώσει τα στοιχεία σας προτού προβεί στην ενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Η διαδικασία ενεργοποίησης εταιρικού λογαριασμού μπορεί να διαρκέσει από 1 έως και 60ώρες ανάλογα την περίοδο. Η εταιρεία μας δεν καθίσταται υπεύθυνη για προβλήματα που μπορεί να προκαλέσει σε άλλες επιχειρήσεις η τυχόν καθυστέρηση της ενεργοποίησης ενός εταιρικού λογαριασμού. 

Χρήση Κωδικών Πρόσβασης

Η πραγματοποίηση συναλλαγών στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να γίνει μόνο με την χρήση των Προσωπικών του Κωδικών Πρόσβασης (email και Κωδικός Χρήστη - email& password) που αποκτούνται με την εγγραφή στον ιστοχώρο. Οι κωδικοί αυτοί είναι αυστηρά προσωπικοί για κάθε επισκέπτη/χρήστη και δεν πρέπει να γνωστοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο. 
Οι χρήστες είναι υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται με τους Προσωπικούς Κωδικούς Πρόσβασης και υποχρεούνται να ειδοποιούν άμεσα την Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' ή τους τοπικούς της αντιπροσώπους για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση που ενδεχομένως διενεργείται με αυτούς και για οποιαδήποτε (ακόμα και για ενδεχόμενη) παραβίαση ασφαλείας. Τα στοιχεία αυτά δεν γνωστοποιούνται από την Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' σε τρίτους. Η Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία τυχόν προκύψει για τους χρήστες από την αυθαίρετη ή παράνομη χρήση των Προσωπικών Κωδικών Πρόσβασης από τρίτους, λόγω διαρροής τους ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο και διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την καταβολή αποζημίωσης από τον χρήστη, σε περίπτωση που υποστεί οποιουδήποτε είδους ζημία από την αυθαίρετη ή παράνομη χρήση των Προσωπικών Κωδικών Πρόσβασης. Η Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' δικαιούται οποτεδήποτε να τερματίσει την παροχή των υπηρεσιών αυτών στο χρήστη και να αρνηθεί οποιαδήποτε τρέχουσα ή μέλλουσα χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος, σε περίπτωση παραβίασης των Όρων Χρήσης.

Ασφάλεια

Δείτε τα σχετικά κεφάλαια εδώ και εδώ

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Δείτε το σχετικό κεφάλαιο εδώ

Προϊόντα

Ο χρήστης θα ενημερώνεται για την διαθεσιμότητα των προϊόντων είτε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μας μαζί του ή μέσω email είτε μέσα από ανάλογες λεκτικές ενδείξεις στην οθόνη του όταν και όπου καταστεί δυνατόν. Οι προσφορές προϊόντων που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ισχύουν πάντοτε μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

Επιστροφές προϊόντων

A. Επιστροφή προϊόντων με χρέωση της Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' μπορεί να πραγματοποιηθεί στις εξής περιπτώσεις:  

1. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες λανθασμένα και με υπαιτιότητα της Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' ή των τοπικών της συνεργατών πουλήθηκαν προϊόντα (λάθος στην παραγγελιοληψία, στην τιμολόγηση, στην αποστολή κ.λ.π .Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, ή να ζητήσει την επιστροφή του, την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα της παράδοσης αφού έχει παραλάβει. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, σφραγισμένα, πλήρη και χωρίς φθορές. Η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση.  

2. Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με υπαιτιότητα της Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' ή των τοπικών της συνεργατών πουλήθηκαν προϊόντα κακής ποιότητας (κατεστραμμένα κατά την μεταφορά, με κακή συσκευασία, προβληματικά λόγω προβλήματος στην παραγωγή τους κλπ.). Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης οφείλει να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής και να επικοινωνήσει με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' ή τον τοπικό της αντιπρόσωπο. Σε περίπτωση αποδοχής της παραλαβής η Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' ή ο τοπικός της συνεργάτης δεν θα αποδεχτεί την όποια επιστροφή και συνεπώς δε θα προβεί σε αντικατάσταση. Επιπλέον σε περίπτωση που ο πελάτης δεν επιστρέψει το προϊόν τότε, δε θα του σταλεί νέο προϊόν για αντικατάσταση και θα πρέπει ο πελάτης να προβεί σε νέα παραγγελία / αγορά.  

 

B. Επιστροφές προϊόντων με χρέωση του πελάτη

Επιστροφή προϊόντων με χρέωση του πελάτη μπορεί να πραγματοποιηθεί στις περιπτώσεις κατά τις οποίες ο πελάτης για οποιονδήποτε λόγο, εκτός των παραπάνω, άλλαξε γνώμη και δεν επιθυμεί πλέον την αγορά του προϊόντος. Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων από τον ίδιο τον πελάτη στην έδρα του τοπικού αντιπροσώπου, κατόπιν συνεννόησης με το προσωπικό. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν. Σε περίπτωση που ο πελάτης την ίδια ημέρα που του έγινε η παράδοση του προϊόντος δεν είναι ικανοποιημένος για προσωπικούς λόγους (π.χ. εμφάνιση συσκευής, χρώμα κ.ο.κ.) θα μπορεί να το αντικαταστήσει εφόσον:  

α. Επικοινωνήσει την ίδια μέρα με το ηλεκτρονικό κατάστημα.  

β. Δεν έχει χρησιμοποιήσει το προϊόν.  

γ. Δεν έχει χάσει κάποιο από τα έγγραφα.  

δ. Επιλέξει άλλο προϊόν το οποίο έχει ίσο ή μεγαλύτερο κόστος από το προϊόν που επιθυμεί να αντικαταστήσει και να πληρώσει τη διαφορά ή επιθυμεί επιστροφή χρημάτων.

ε. Το προϊόν δεν είναι βρώσιμο.

ζ. Έχει πληρώσει την χρέωση επιστροφής με επιθυμία πελάτη Eur5+ΦΠΑ

Σε καμία άλλη περίπτωση δεν επιτρέπονται οι αντικαταστάσεις εμπορευμάτων. Διαβάστε την διαδικασία επιστροφών στο κεφάλαιο Αποστολές & Επιστροφές.

Παραγγελίες

Πραγματοποίηση παραγγελιών

Η αγορά προϋποθέτει εγγραφή είτε απευθείας με το email σας είτε με μέσω facebook ή google account με τη χρήση των Προσωπικών του Κωδικών Πρόσβασης (username & password) ή των αντιστοίχων του facebook/googleκλπ. Μπορείτε να παραγγείλετε οποτεδήποτε επιθυμείτε μέσω του Website μας. Τηλεφωνικές παραγγελίες ή παραγγελίες μέσω site λαμβάνονται με σειρά παραλαβής, μέσα στο εργάσιμο οκτάωρο Δευτέρα- Παρασκευή (9:00πμ - 17:00μμ) και Σαββάτο (9:00πμ - 14:30μμ) εκτός Κυριακής και αργιών.

Διεκπεραίωση παραγγελιών - Πολιτική τιμών

Οι παραγγελίες εκτελούνται με την σειρά παραλαβής, μέσα στο εργάσιμο οκτάωρο Δευτέρα- Παρασκευή (9:00πμ - 17:00μμ) και Σαββάτο (9:00πμ - 14:30μμ) εκτός Κυριακής και αργιών.  Οι αναγραφόμενες τιμές λιανικής των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται πάντα ο ΦΠΑ) ή αναγράφεται κάθε φορά ρητώς η κατάσταση ώστε ο χρήστης να γνωρίζει το ακριβές τελικό ποσό. Στους εταιρικούς λογαριασμούς ΔΕΝ αναγράφεται ο ΦΠΑ παρά μόνο στην σελίδα πληρωμής στην διαδικασία Checkout. Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν ανάλογα τον τύπο χρήστη (Ιδιώτης, Επιχείρηση, Μεταπωλητής). Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών του χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του οποιουδήποτε τύπου πελάτη. Βέβαια ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε κατά το χρόνο παραλαβής του εμπορεύματος, το τίμημα το οποίο αναγράφονταν στους οικείους τιμοκαταλόγους γι' αυτό το προϊόν κατά το χρόνο παραγγελίας.  Όμως σε περίπτωση λάθους των αναγραφόμενων τιμών η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί εφόσον κριθεί αναγκαίο.

Επιβεβαίωση της παραγγελίας σας


Μετά την παραγγελία του χρήστη /πελάτη η Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' μπορεί να επικοινωνήσει με τον τελευταίο μέσω e-mail (στην υποδειχθείσα από τον πελάτη ηλεκτρονική διεύθυνση) ή / και αριθμό τηλεφώνου για να επιβεβαιωθεί η αγορά ή η διαθεσιμότητα κάποιων ειδών και άλλες διευκρινήσεις όπως δ/νση αποστολής και άλλων στοιχείων. Όμως αυτό δεν είναι απαραίτητο. Μπορεί να προχωρήσει σε εκτέλεση της παραγγελίας χωρίς άλλη επαφή με τον πελάτη.

Ακύρωση παραγγελίας
Από την στιγμή της τυχόν τηλεφωνικής επιβεβαίωσης της παραγγελία σας, τις περισσότερες φορές δεν θα είναι δυνατή η ακύρωσή της και η επιστροφή της προκαταβολής εφόσον περιέχει προϊόντα εργαστηρίου, λόγω του κατά παραγγελία χαρακτήρα παραγωγής από αυτά. Αυτό είναι έτσι, όχι επειδή το επιθυμούμε, αλλά λόγω της φύσης των κατα παραγγελία προϊόντων και επειδή η παραγγελία σας θα λάβει τη θέση της και θα αρχίσει να εκτελείται από ανθρώπους, όχι μηχανές, παίρνοντας σειρά από τις παραγγελίες άλλων πελατών.


Τροποποίηση παραγγελίας

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας μπορούν να γίνουν αλλαγές μόνο μετά από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας ή με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Παρακολούθηση παραγγελίας

Ο πελάτης έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει την πορεία διεκπεραίωσης της ηλεκτρονικής παραγγελίας του που έγινε μεσω του www.cakedeco.gr και μόνο, μέσω των ενημερωτικών e-mail που λαμβάνει κάθε φορά που η παραγγελία του αλλάζει στάδιο.

 

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παρήγγειλε πελάτης δεν είναι διαθέσιμα, η Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' θα επικοινωνήσει μαζί του μέσω e-mail ή / και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να τον ενημερώσει για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα, εφόσον κρίνει ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν τον ικανοποιεί, να ζητήσει την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία του μπορεί να εκτελείται κανονικά. 

 

Παραλαβή παραγγελίας

Η παράδοση του προϊόντος γίνεται μόνο στον αγοραστή και απαιτείται η επίδειξη στον ταχυμεταφορέα της πρωτότυπης ταυτότητας ή διαβατηρίου του αιτηθέντος την παραγγελία και η καταγραφή των προσωπικών του στοιχείων.

Μετά την υπογραφή – αποδοχή του πελάτη-παραλήπτη του σχετικού Δελτίου Αποστολής, δεν θα είναι δυνατό να αναγνωρίζονται τυχόν επικλήσεις του για παραδόσεις και προβλήματα όπως περιγράφεται αναλυτικά στην σχετική παράγραφο Αποστολές & Επιστροφές

 Για οποιοδήποτε πρόβλημα, παρατήρηση ή παράπονο παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο email: support @ cakedeco.gr ή στα τηλέφωνά μας.

 

Με την χρήση του ιστοχώρου μας δηλώνετε απερίφραστα ότι αποδέχεστε τους παρόντες όρους λειτουργίας του ιστοχώρου μας όπως αυτοί αναφέρονται αναλυτικά στο παρόν αρχείο.