Νέο Ταινία για τούρτες της Decora Υ5εκ./200μ./100micron Προβολή μεγαλύτερου!

Ταινία για τούρτες της Decora Υ5εκ./200μ./100micron

DI10428

Νέο

Ταινίες PVC για τούρτες της Decora! 5εκ. Ύψος, 200 μέτρα, 100 microns!

Περισσότερες πληροφορίες

Άμεση διαθεσιμότητα

24,20€

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

Περισσότερες πληροφορίες

Ξεχάστε τα τσέρκια και το acetate!

Νέες Ταινίες από PVC κατάλληλο για τρόφιμα τώρα και από την Decora! 

Επαναχρησιμοποιούμενο για μεγαλύτερη οικονομία!

Χτίστε και διακοσμήστε τώρα τις τούρτες σας σε οποιοδήποτε διάμετρο γρήγορα και εύκολα με το καλύτερο δυνατό οπτικό αποτέλεσμα καθώς βλέπετε το αποτέλεσμα την ώρα που την φτιάχνετε!

Με 200 μέτρα μήκος είναι κατάλληλα για εσάς που έχετε όγκο με τούρτες από 4 έως 6εκ ύψος καθώς τα 100 microns πάχος είναι λεπτότερα από τα Cake Rolls® που προορίζονται για ψηλότερες τούρτες και τούρτες για χτίσιμο μέσα στο φιλμ.

Παρακολουθήστε 2 διαφωτιστικά videos από την food blogger Emily του British Girl Bakes, το πρώτο για να φτιάξετε την τούρτα σας: 

και το δεύτερο για να την διακοσμήσετε με την χρήση των Cake Rolls:

Οδηγίες χρήσης: Για να βρείτε ποσο μήκος χρειάζεστε για μια τούρτα, απλά πολλαπλασιάζετε την διάμετρο της τούρτας που έλετε να χτίσετε επί 3,14 και προσθέστε 2-3 εκ. ακόμη (2 για μικρές τούρτες και 3 για μεγάλες ή/και ψηλές τούρτες).

Ανοίξτε το ρολό και με ένα χάρακα μετρήστε το μήκος που υπολογίσατε πάνω στο ρολό σας στο πάνω και στο κάτω μέρος και σημαδέψτε με ένα μαχαιράκι.

Βάλτε τον χάρακα να ακουμπά και στα 2 σημεία και κόψτε το κομμάτι του ρολού που μαρκάρατε. Τυλίξτε το κομμάτι που κόψατε και κολλήστε με μια ταινία ή σελοτέιπ σε 2-3 σημεία. Το τσέρκι σας είναι έτοιμο!

Διαθέσιμα σε πολλά μήκη και ύψη για κάθε τύπο τούρτας!

17 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: