Follow us on:

  • Νέο
Ζάχαρη Άκαυστη για Πανετόνε & Τσουρέκια 3χιλ 1κ. Cake Deco
Ζάχαρη Άκαυστη για Πανετόνε & Τσουρέκια 3χιλ 1κ. Cake Deco
Ζάχαρη Άκαυστη για Πανετόνε & Τσουρέκια 3χιλ 1κ. Cake Deco
Ζάχαρη Άκαυστη για Πανετόνε & Τσουρέκια 3χιλ 1κ. Cake Deco
Ζάχαρη Άκαυστη για Πανετόνε & Τσουρέκια 3χιλ 1κ. Cake Deco
Ζάχαρη Άκαυστη για Πανετόνε & Τσουρέκια 3χιλ 1κ. Cake Deco Ζάχαρη Άκαυστη για Πανετόνε & Τσουρέκια 3χιλ 1κ. Cake Deco

Ζάχαρη Άκαυστη για Πανετόνε & Τσουρέκια 3χιλ 200γρ. Cake Deco

Κωδικός: SUPAN3M200
2,35 €
με ΦΠΑ

Άκαυστη Ζάχαρη για τέλεια Πανεττόνε & Τσουρέκια!

Άμεση διαθεσιμότητα

Ζάχαρη Σταθερή κατά το Ψήσιμο: Ένα Γλυκό Θαύμα για Πανετόνε, τσουρέκια και άλλες λιχουδιές!

Η ζάχαρη αυτή είναι ένα είδος λευκής ζάχαρης με χοντρή, σκληρή υφή και αδιαφανές χρώμα.

Διατηρεί το σχήμα της και δεν λιώνει όταν εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες (έως 160oC). Η άκαυστη ζάχαρη αντίθετα διατηρείται σταθερή κατά το ψήσιμο και χρησιμοποιείται συχνά στη σκανδιναβική και Ιταλική ζαχαροπλαστική για να διακοσμήσει γλυκά, μπισκότα και ψωμάκια.

Καραμελοποίηση: Η κοινή ζάχαρη διαλύεται εύκολα, χρησιμοποιώντας την για να προσθέσει γλυκύτητα σε ζύμες και μίγματα. Η άκαυστη σταθερή ζάχαρη δεν λιώνει κατά το ψήσιμο, διατηρώντας το σχήμα της – γι' αυτό χρησιμοποιείται συχνά ως επικάλυψη ή ντεκορ σε γλυκά.

Οι βασικές της χρήσεις είναι για τα Πανετόνε και τα τσουρέκια όπου η σταθερή ζάχαρη χρησιμοποιείται κατά το ψήσιμο ως γλυκαντικό και διακόσμηση, προσθέτοντας την απαραίτητη γλύκα και υφή.

Καλό Ψήσιμο!

Περιέχει 200γρ.

SUPAN3M200