Μέτρα και Πολιτικές αντιμετώπισης του κορωναϊού από την Cake Deco

Published : 2020-03-17 17:37:35
Categories : Newsletters , Σεμινάρια , Τα νέα μας
Αγαπητοί Πελάτες και Συνεργάτες,
Στις δύσκολες ώρες που περνάμε λόγω της πανδημίας του κορωναϊού, η εταιρεία μας για να διευκολύνει τις αγορές σας μέσω διαδικτύου, έχει ήδη μειώσει από σήμερα το όριο αγορών κάτω από το οποίο είναι δωρεάν τα μεταφορικά στα €25 και άνω και μέχρι τα 5κ. μέγιστο όριο βάρους μέχρι νεωτέρας. Δηλαδή για παραγγελίες άνω των €25 και από 0-5 κιλά είναι δωρεάν η μεταφορά των πακέτων σας μέσω courier. Αν η παραγγελία σας είναι άνω των 5κ. θα πληρώσετε μόνο την διαφορά από τα 5κ. και άνω. Η αντικαταβολή χρεώνεται κανονικά καθώς υπάρχει η εναλλακτική του web banking. Η δωρεάν μεταφορά ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδας.Το κατάστημα μας δεν υπόκειται στους περιορισμούς που ανακοινώθηκαν πριν λίγο, και λόγω του εργαστηρίου, έτσι θα παραμείνουμε ανοιχτά μέχρι νεωτέρας κυρίως για παραλαβές προϊόντων, όμως συστήνουμε τις ηλεκτρονικές αγορές (εκτός των παραδόσεων των αυγών ή άλλων ειδών που δεν μπορούν να σταλθούν ασφαλώς μέσω courier).

Θα τηρείται σειρά προτεραιότητας μέχρι 2 πελάτες maximum μέσα στο κατάστημα ανά πάσα στιγμή και κατά προτίμηση πληρωμή με κάρτα.
Παρακαλούμε όπως μην μας επισκεφθείτε αν έχετε οποιαδήποτε υποψία ότι μπορεί να είστε φορέας ώστε να διασφαλίσουμε ότι είμαστε virus free στις εγκαταστάσεις μας ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε απροβλημάτιστα.

Το κατάστημα μέχρι νεωτέρας θα λειτουργεί για το κοινό με μειωμένο ωράριο 12:00 με 16:00 και το Σάββατο από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 ενώ οι ηλεκτρονικές παραγγελίες και παραδόσεις συνεχίζονται κανονικά.
Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι παραλαμβάνετε τα είδη σας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση λόγω των μέτρων ασφαλείας που έχουμε λάβει στα πλαίσια του συστήματος ποιότητας ISO22000 που υλοποιούμε μεταξύ των οποίων είναι τα εξής:
- Ενημέρωση προσωπικού και πελατών για τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να λαμβάνει τόσο στην εργασία όσο και εκτός αυτής ώστε να επιτρέπεται να βρίσκεται στον χώρο της επιχείρησης.
- Εγκατάσταση νέων υλικών και σημείων για το πλύσιμο και την απολύμανση των χεριών και των προϊόντων
- Προετοιμασία παραγγελιών με χρήση μασκών και γαντιών.
- Καθημερινός καθαρισμός και αερισμός κρίσιμων χώρων
Τέλος, όλα τα σεμινάρια ακυρώνονται μέχρι να έχουμε νεώτερα για να αποφασισθεί ποια από τα σεμινάρια πιθανόν να μπορέσουν να πραγματοποιηθούν ή να αναβληθούν σε άλλες ημερομηνίες.
Θα επιστραφούν οι προκαταβολές για τα σεμινάρια που θα ακυρωθούν.
Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε υγεία και ηρεμία και είναι μια ιδανική στιγμή τώρα που έχετε χρόνο στο σπίτι για να φτιάξετε τα αγαπημένα σας γλυκά και να δοκιμάσετε νέα!
Cake Deco
#menoumespiti
#coronavirus
#cakedeco.gr

Share this content

You must be registered

Clic here to register

Add a comment