Follow us on:

Ξεχωρίστε με Νέα Υλικά για μοναδικές δημιουργίες

Published : 2018-09-11 11:48:09
Categories : Οδηγοί Χρήσης Προϊόντων , Τα νέα μας


Στην Cake Deco προσπαθούμε πάντα να φέρνουμε Νέα εργαλεία και Υλικά τα οποία θα σας δίνουν νέες δυνατότητες να αναπτύξετε το ταλέντο σας και να διαφοροποιηθείτε, και θέλουμε να το κάνουμε διαφορετικά, με καλύτερη ποιότητα και καλύτερη τιμή από τα κοινά προϊόντα που μπορείτε να βρείτε παντού ώστε οι πελάτες μας να ξεχωρίζουν!




Νέα σειρά με πέρλες και mix σε διάφορα μεγέθη, με διάφορες γεμίσεις και  πολλά πολλά χρώματα! Είναι μαγικάαααα!

Ένας νέος απλός τρόπος να στολίσετε όμορφα και γρήγορα τις τούρτες και τα cupcakes σας ή και για να συμπληρώσετε την υπάρχουσα διακόσμηση στις τούρτες σας με όμορφες μπορντούρες και σχέδια.

Έτοιμα Mix ή ένα είδος;

Όλες οι επιλογές δικές σας!
Η νέα μας σειρά διατίθεται είτε σε μονές πέρλες είτε σε έτοιμα δικά μας Mix από πολλές και διαφόρων τύπων πέρλες ώστε να μην χρειάζεται να αγοράσετε πολλές διαφορετικές για να πετύχετε το δικό σας αποτέλεσμα, αν και αν αυτό είναι που θέλετε, έχετε την ελευθερία να το κάνετε πραγματικότητα με τις μονές πέρλες!  



Δείτε αναλυτικά όλα τα έτοιμα mix μας παρακάτω:

Choco Mix
Σοκολατένιο Mix από τρίχρωμες υπέροχες σοκολατένιες περλίτσες  με τραγανό κέντρο στα 5χιλ. για να πασπαλίσετε τα γλυκά και τα cupcakes σας. Μοναδική γέυση σοκολάτας και βανίλιας με συνδυασμό 3 σοκολατών (υγείας, γάλακτος και λευκή)! Τέλειες για  παιδικά γενέθλια και γενικά για να απογειώσετε την υφή και την γεύση σχεδόν σε κάθε γλυκό σας! Διαστάσεις: 5χιλ



King Mix
Ένα πραγματικά βασιλικό mix για τούρτες γάμου, γενεθλίων κλπ σε Χρυσές και Σαμπανί αποχρώσεις από υπέροχες σοκολατένιες τραγανές και ζαχαρένιες πέρλες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να πασπαλίσετε τα γλυκά και τα cupcakes σας. Ταιριάζουν ιδανικά σε τούρτες με γλάσο καθρέπτη και τούρτες γάμου. Διαστάσεις από 5χιλ μέχρι 1,8εκ. 




Mat Rainbow Mix
Ένα μοναδικό Mix σε πολύχρωμες παστέλ αποχρώσεις από υπέροχες σοκολατένιες τραγανές και ζαχαρένιες πέρλες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να πασπαλίσετε τα γλυκά και τα cupcakes σας. Φτιαγμένες μόνο με φυσικά χρώματα και αρώματα! Ταιριάζουν ιδανικά σε τούρτες με γλάσο καθρέπτη. Διαστάσεις από 1εκ. μέχρι 1,8εκ. 




Rainbow Mix
Mix σε πολύχρωμες, Ροζ, Λευκές και Σιέλ περλέ αποχρώσεις συνδυασμένες με ματ παστέλ χρώματα! Πανδαισία χρωμάτων, γεύσεων και υφών από υπέροχες σοκολατένιες τραγανές και ζαχαρένιες πέρλες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να πασπαλίσετε τα γλυκά και τα cupcakes σας. Ταιριάζουν ιδανικά σε τούρτες με γλάσο καθρέπτη. Διαστάσεις από 5χιλ μέχρι 1,8εκ.  




Prince Mix
Ένα απίθανο Mix για τον μικρό σας πρίγκηπα με Λευκές, Σιέλ και Ασημένιες αποχρώσεις από υπέροχες σοκολατένιες τραγανές και ζαχαρένιες πέρλες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να πασπαλίσετε τα γλυκά και τα cupcakes σας. Ταιριάζουν ιδανικά σε τούρτες με γλάσο καθρέπτη και παιδικά γενέθλια. Διαστάσεις από 5χιλ μέχρι 1,8εκ.  




Princess Mix
Ένα απίθανο Mix για την μικρή η μεγάλη πριγκήπισσα σας με Ροζ, Ασημένιες και Λευκές αποχρώσεις από υπέροχες σοκολατένιες τραγανές και ζαχαρένιες πέρλες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να πασπαλίσετε τα γλυκά και τα cupcakes σας. Ταιριάζουν ιδανικά σε τούρτες με γλάσο καθρέπτη και παιδικά γενέθλια. Διαστάσεις από 5χιλ μέχρι 1,8εκ. 




Unicorn Mix
Το mix της χρονιάς με Ροζ, Λευκές και Σιέλ αποχρώσεις από υπέροχες σοκολατένιες τραγανές και ζαχαρένιες πέρλες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να πασπαλίσετε τα γλυκά και τα cupcakes σας σε θέμα μονόκερου! Ταιριάζουν πολύ  σε τούρτες με γλάσο καθρέπτη. Ιδανικά για τούρτες για παιδικά γενέθλια. Διαστάσεις από 5χιλ μέχρι 1,8εκ. 

 



Χριστουγεννιάτικο Mix
Μοναδικές Πράσινες, Κόκκινες και λευκές μπαλίτσες 1εκ. με απίθανη γέμιση από σοκολάτα γάλακτος (65%) και λεπτή επικάλυψη ζάχαρης για να ξετρελάνετε μικρούς και μεγάλους!
Μοναδικό mix για τις Χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις σας!
Φτιάξτε απίθανη Χριστουγεννιάτικη μπορντούρα!

 



Pure Gold Mix
Αν επιθυμείτε μόνο το απόλυτο Χρυσό Mix, τότε δοκιμάστε το Pure Gold Mix μας με υπέροχες σοκολατένιες τραγανές και ζαχαρένιες πέρλες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να πασπαλίσετε τα γλυκά και τα cupcakes σας. Ταιριάζουν ιδανικά σε τούρτες με γλάσο καθρέπτη και κυρίως για τούρτες γάμου. Διαστάσεις από 5χιλ μέχρι 1,8εκ. 




Το Μέγεθος Μετράει ;-)
Οι πέρλες μας διατίθενται σε πολλά μεγέθη από μικρές 4-5χιλ μέχρι πολύ μεγάλες 1,8εκ! Επίσης διατίθενται σε στρογγυλό και πλακέ σχήμα!



Απίστευτες Γεύσεις
Χαθείτε μέσα σε απίθανες πραγματικά γεύσεις σοκολάτας, τραγανών δημητριακών και γεύσεις βανίλιας!
Φτιαγμένες με τα ποιοτικότερα υλικά που κυκλοφορούν!
Ποικιλίες: Υπάρχουν πέρλες με πυρήνα ζάχαρης, με πυρήνα σοκολάτας γάλακτος ή υγείας και επικάλυψη ζάχαρης, και με πυρήνα δημητριακών και επικάλυψη ζάχαρης, όλες η μια καλύτερη απο την άλλη. Προσοχή, αγοράστε 2 πακέτα τουλάχιστον, τις πρώτες θα τις φάτε εσείς :-)!!!



Χ ρ ώ μ α τ α
Η σειρά Pearlicious διατίθεται σε πολλά πολλά ζωντανά χρώματα αλλά επειδή θέλαμε να συμπεριλάβουμε και τους πιο ευαίσθητους διατίθενται και κάποιες μόνο με φυσικά χρώματα!!!



Μικρές Συσκευασίες

Η σειρά Pearlicious διατίθεται σε συσκευασίες 140-180γρ ανάλογα το σχήμα ώστε να μην χρειάζεται να αποθηκεύετε μεγάλες ποσότητες αλλά να έχετε αρκετές για 1-2 τούρτες καθώς οι επιλογές είναι πολλές!



Μην περιμένετε άλλο. Δοκιμάστε τα τώρα!

Σύντομα μαζί σας με mix από κας κας, τρούφες και χίλια δύο άλλα πολύ μικρά διακοσμητικά!



Γλασέ Καθρέπτες φρούτων από την Saracino 



Τα γλασέ με γεύση και άρωμα φρούτων της Saracino είναι μοναδικά λόγω ποιότητας, καθώς η εταιρεία έχει μελετήσει διεξοδικά και έχει καταφέρει να τελειοποιήσει τόσο το άρωμα και την γεύση όσο και την γυαλάδα που τα γλασέ/καθρέπτες της προσφέρουν. Η φωτεινότητα των χρωμάτων και η γυαλάδα που προσφέρουν είναι πραγματικά μοναδικά και δίνουν ένα πλεονέκτημα στα γλυκά σας!

Τα ζελέ καθρέπτης (mirror gel) λειτουργούν καλύτερα όταν 'κάθονται' σε είναι παγωμένο υπόστρωμα όπως παγωτά, σεμιφρέντο, παγωμένες κρέμες, σοκολάτες και cheesecakes.


Πως χρησιμοποιείται:

Ρίχνουμε το ζελέ φρούτων σε ένα μπωλ.

Το θερμαίνουμε στους 35/40°C.

Ανακατεύουμε αργά για να αποκτήσουμε ένα ομοιογενές μίγμα.

Ρίχνουμε το μίγμα πάνω σε ένα πολύ κρύο κέικ/παγωτό κλπ προτιμότερα απευθείας από την κατάψυξη. Αποφύγετε να αφήσετε ένα παγωμένο γλυκό εκτός κατάψυξης για ώρα πριν ρίξετε το mirror gel καθώς θα πιάσει υγρασία που θα επηρεάσει αρνητικά την γυαλάδα του γλυκού σας και μπορεί να εμφανίσει φούσκες.  

Αφού περιχύσουμε το γλυκό μας προσεκτικά με το μίγμα, το τοποθετούμε στο shock freezer ή σε όσο πιο κρύο θάλαμο έχουμε για ένα λεπτό (στο shock freezer περισσότερο σε άλλα) και διακοσμούμε με ότι θέλουμε κυρίως μινιμαλιστικά.



Δείτε το παρακάτω video της Saracino απο το κανάλι μας στο YouTube για να δείτε που και πως χρησιμοποιείται.



Οι τούρτες καθρέπτης (mirror gel) αναδεικνύονται καλύτερα όταν έχουν μοντέρνα σχήματα. Συνδυάστε με τα βραβευμένα καλούπια σιλικόνης για τούρτες και παστάκια της Pavoni και δημιουργήστε μοναδικές δημιουργίες όπως η παρακάτω τούρτα.



Παρακολουθήστε το παρακάτω απολαυστικό video για τα mirror glaze Cakes





Ένα νέο μοναδικό υλικό: Cake Crack



To Cake Crack είναι ένα νέο, καινοτόμο προϊόν το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να φτιάχνετε γρήγορα και εύκολα διάφορα όμορφα εφέ κρακελέ πάνω σε τούρτες, μπισκότα και γενικά κάθε σχετικά λεία επιφάνεια.





Το Cake Crack χρωματίζεται κανονικά με χρώματα πάστας



Χρησιμοποιώντας υποστρώματα με χρώματα φινιρίσματος ώστε να κάνουν αντίθεση με το χρώμα του Cake Crack, δημουργούν ακόμη πιο απίθανα εφέ όπως παλαιωμένο ξύλο, πέτρα και άλλα.


Πως χρησιμοποιείται

Ανακατέψτε την σκόνη Cake Crack σιγά σιγά με νερό ή αλκοόλ. Μπορείτε να κάνετε το μίγμα από αραιό μέχρι παχύρρευστο ανάλογα το εφέ που θέλετε να πετύχετε. Αν θέλετε μπορείτε να το χρωματίσετε με χρώματα πάστας που θα αναμίξετε μέσα στο μίγμα καθώς επίσης και να το αρωματίσετε με τα συμπυκνωμένα μας βρώσιμα αρώματα καθώς 1 σταγόνα αρκεί!

ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιήστε το πάνω σε επιφάνεια στην οποία έχετε βάλει μια πολύ ελαφριά στρώση φυτικού λίπους (CRISCO). Δεν θέλει ούτε πολύ γιατί δεν θα πιάνει το Cake Crack ούτε λίγο γιατί θα απορροφηθεί από την επιφάνεια επάνω στην οποία το στρώνετε. Μία λεπτή στρώση απλωμένη με το χέρι αρκεί. 

Χρησιμοποιήστε διαφορετικά πινέλα για να πετύχετε διαφορετικά εφέ. Ανάλογα το πινέλο σας θα δείτε ότι δημιυργούνται διαφορετικές ραβδώσεις και ρωγμές στην επιφάνειά σας.  Σημαντικό: Βουρτσίστε ΜΟΝΟ προς μία κατεύθυνση αλλιώς δεν θα δημιουργηθεί το εφέ σας.

Για μεγαλύτερες ακόμα ρωγμές, περάστε μόνο μία στρώση καθώς έτσι σπάει σε λίγα σημεία αλλά βαθειά, ιδιαίτερα αν έχετε περάσει παχιά στρώση. Αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα ή κοντά σε πηγή ήπιας θερμότητας. Με αλκοόλ το εφέ γίνεται γρηγορότερα αλλά θέλει περισσότερη προσοχή.

Για τα μπισκότα, μπορείτε να ψήστε τα μπισκότα σας με την στρώση ήδη επαλειμμένη επάνω έτσι το εφέ θα δημιουργηθεί κατα το ψήσιμο και θα ενσωματωθεί στο μπισκότο! 

Παρακολουθήστε το ακόλουθο βίντεο για να δείτε πως φτιάχνεται και να πάρετε ιδέες για τα εφέ που μπορείτε να πετύχετε.



Προσφορά! Αγοράστε τώρα ένα Cake Crack και πάρτε το 2ο με 50% έκπτωση ή αγοράστε 2 και πάρτε το 3ο δώρο!


Εφέ Βρώσιμης Κιμωλίας

Ένα ακόμη απίθανο υλικό που φέραμε πριν το καλοκαίρι είναι το εφέ "βρώσιμη κιμωλία".  Πρόκειται για έναν μεγάλο μαρκαδόρο με λευκό χρώμα και με ειδική μύτη η οποία μπορεί και αποτυπώνει το γράψιμο όπως ακριβώς της κιμωλίας.



  Όπως και με την πραγματική κιμωλία, φαίνεται καλύτερα πάνω σε σκούρα χρώματα  ζαχαρόπαστας ιδιαίτερα στο μαύρο.



Με μεγάλο μέγεθος για να σας κρατήσει πολύ πολύ καιρό!







*Η προσφορά για το Cake Crack ισχύει για πελάτες λιανικής, για αγορές μέσω του site και για όσο διαρκέσουν τα αποθέματα. Μπορείτε να δείτε προσφορές για πελάτες χονδρικής αγοράζοντας απο το site μας ως επιχείρηση.

Related products

Share this content

Add a comment

You must be register
Clic here to registered