Πρόγραμμα Σεμιναρίων Ζαχαροπλαστικής Διακόσμησης Χειμώνας-Άνοιξη 2020

Published : 2020-02-08 22:11:51
Categories : Newsletters , Σεμινάρια

Σεμινάρια Διακοσμητικής Ζαχαροπλαστικής

από την Cake Deco

Νέο Πρόγραμμα Σεμιναρίων Ζαχαροτεχνίας

Χειμώνας  - Άνοιξη 2020
Αγαπητοί μας φίλοι,


Σας καλωσορίζουμε στη νέα σεζόν με το νέο μας πρόγραμμα σεμιναρίων ζαχαροπλαστικής διακόσμησης.

Το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει 
νέα και παλιά σεμινάρια σε ένα μίγμα με διαφορετικές τεχνικές και υλικά για να αποκτήσετε σφαιρική γνώση πάνω στο κόσμο της διακόσμησης! 

Η Lenka και οι καλλιτέχνες μας με τον γνωστό μεθοδικό και οργανωμένο τρόπο τους, θα σας μεταδώσουν τις απαραίτητες γνώσεις, τεχνικές και εμπειρίες τους. Θα μπορείτε μόνοι σας να κατασκευάσετε το αντικείμενο που θα έρθετε να μάθετε αλλά και να χρησιμοποιείτε τις τεχνικές που θα μάθετε σε διαφορετικές καταστάσεις.  

Αναμένονται ακόμη και άλλα σεμινάρια!

Πατήστε πάνω στο σεμινάριο που σας ενδιαφέρει 
για να δείτε περισσότερες πληροφορίες:

Νέο! Σεμινάριο Φιγούρας ~ Ζωάκια του Σπιτιού & της Φάρμας          07/03/2020


Ένα εντελώς νέο σεμινάριο μοντελισμού φιγούρας από την Lenka! Μάθετε πως να φτιάχνετε 6 super cute ζωάκια που ζούνε στο σπίτι και την φάρμα και καταπλήξτε τους φίλους ή τους πελάτες σας!

Lenka Sweet Dreams                                        €120(+ΦΠΑ/VAT)Νέο! Σεμινάριο Πασχαλινών Μπισκότων           14/03/2020
                                                                             
Ένα από τα πιο δημοφιλή μας σεμινάρια σε Νέα Πασχαλινή έκδοση! 

Lenka (Sweet Dreams)                                        €105(+ΦΠΑ/VAT)

Πασχαλινά Cake Pops
                                         21/03/2020

Ένα ακόμη από τα πιο δημοφιλή μας σεμινάρια στην Πασχαλινή του έκδοση! 

Lenka (Sweet Dreams)                                       €95(+ΦΠΑ/VAT)


Σεμινάριο Τούρτας με Βουτυρόκρεμα                  25/04/2020


Τούρτα βουτυρόκρεμας, τεχνικές piping για λουλούδια και άλλα πολλά! Η τέλεια γεύση με την τέλεια διακόσμηση!

Lenka Sweet Dreams                                  €140(+ΦΠΑ/VAT)
Εισαγωγικό Σεμινάριο Αερογράφου                  09/05/2020

Pastry Airbrush Beginner's Seminar

Μάθετε να χρησιμοποιείτε τον αερογράφο στην ζαχαροπλαστική για γρήγορη, όμορφη και οικονομική διακόσμηση που ξεχωρίζει!

Lenka (Sweet Dreams)                            €120(+ΦΠΑ/VAT)Άλλες Λεπτομέρειες που πρεπει να γνωρίζετε


- Ανάλογα με την ζήτηση, μπορεί να προστεθούν και άλλες ημερομηνίες και σεμινάρια

- Οι λεπτομέρειες κράτησης θέσης και πληρωμής αναφέρονται ανά σεμινάριο. 

- Για πληροφορίες πρόσβασης καθώς και για τις γενικές πληροφορίες 
των σεμιναρίων μας παρακαλούμε δείτε παρακάτω.

- Κρατήσεις θέσεων γίνονται με 50% προκαταβολή στις τράπεζες που αναφέρονται ανα σεμινάριο.
Γενικά

Η ζαχαροπλαστική διακόσμηση είναι ένας κλάδος της ζαχαροπλαστικής ο οποίος τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη ανάπτυξη στο εξωτερικό όσο και στην χώρα μας. 

Μια βιομηχανία με εταιρείες παραγωγής, διακοσμητές και έντυπα έχει γεννηθεί και αναπτύσσεται γοργά. Διακοσμητές διαγωνίζονται για διακρίσεις και εταιρείες παρουσιάζουν συνεχώς νέα προϊόντα και ιδέες στον χώρο. 

Παρ' αυτά αποτελεί ακόμη μια σχετικά νέα τάση για πολλές χώρες όπως και η δική μας και έτσι αποτελεί μια επιχειρηματική ή/και προσωπική ευκαιρία για μια νέα υποσχόμενη καριέρα. 
Εκατοντάδες ζαχαροπλαστεία επιθυμούν να διευρύνουν την γνώση τους στις νέες εξελίξεις οι οποίες είναι ομολογουμένως καταιγιστικές! 

Τα σεμινάρια ζαχαροπλαστικής διακόσμησης της Cake Deco αποτελούν ένα ισχυρό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ζαχαροπλάστη ή χομπίστα διακοσμητή που επιθυμεί να ξεχωρίσει στην αγορά/χώρο. 

Γιατί σε εμάς;

Γιατί οι εισηγητές μας είναι είτε διακεκριμένοι και ταλαντούχοι εξωτερικοί συνεργάτες των οποίων την δουλειά εκτιμάται γενικώς και από εμάς ιδιαίτερα, είτε είναι εργαζόμενοι στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής διακόσμησης μας, το οποίο παράγει μόνο αντικείμενα διακόσμησης σε καθημερινή βάση για εκατοντάδες ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία και ιδιώτες, οι οποίοι/ες λόγω της καθημερινής τους ενασχόλησης εδώ και πολλά χρόνια με το αντικείμενο, διαθέτουν τέραστια εμπειρία σε μια πολύ ευρεία γκάμα διακοσμητικών ζαχαροπλαστικής.

Γιατί είμαστε εταιρεία που τα σεμινάρια είναι συμπληρωματική μας δραστηριότητα που δεν αποσκοπεί μόνο στο κέρδος αλλά και στην γνωριμία και  την μακρόχρονη σχέση με τους πελάτες μας.

Γιατί οι εγκαταστάσεις μας είναι ιδανικές για σεμινάρια καθώς υπάρχουν όλα τα εργαλεία και υλικά που μπορεί κάποιος να φανταστεί ενώ οι γνωσεις μας λόγω της καθημερινής τριβής πολύ μεγάλες. Η πρόσβαση ιδανική λόγω του το μετρό.
Οδηγίες Προσέλευσης στο κατάστημα Cake Deco Ελληνικού


Με το Μετρό:

Το κατάστημα μας βρίσκεται 70 μέτρα απο το τέλος της κόκκινης γραμμής του Μετρό στον Σταθμό "Ελληνικό". Βγαίνοντας από το τρένο ακολουθήστε την κατεύθυνση  "έξοδο προς την Αθήνα". Βγαίνοντας από το σταθμό, βρίσκεστε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης κατέυθυνση προς Αθήνα. Στρίψτε αριστερά στην οδό Ιασινίδου (προς το βουνό) και περπατήστε περίπου 30 μέτρα και στη συνέχεια στρίψτε δεξιά στον πρώτο δρόμο (Χαλδείας) όπου μετά από 40 μέτρα βρισκόμαστε στα δεξιά σας. Δείτε τον παρακάτω χάρτη για περαιτέρω.

Με το αυτοκίνητο:

   Από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθνση προς Γλυφάδα, στρίψτε αριστερά ακριβώς στο φανάρι του MEGA Βασιλόπουλος στην οδό Ιασωνίδου. Στη συνέχεια, στον πρώτο δρόμο στρίψτε δεξιά (μετά από περίπου 30 μέτρα). Θα μας βρείτε στα δεξιά σας μετά από περίπου 40 μέτρα.

Από το αεροδρόμιο:

  με λεωφορείο: Πάρτε το λεωφορείο X97 από το αεροδρόμιο, αμέσως μόλις βγείτε από το τερματικό σας. Τα λεωφορεία βρίσκονται στο δεξιό άκρο του τερματικού όταν κοιτάζετε προς το δρόμο όταν βγείτε από το τερματικό σταθμό. Για χρονοδιάγραμμα λεωφορείων και άλλες πληροφορίες πατήστε εδώ. Η διαδρομή διαρκεί περίπου 35-40 λεπτά σε κανονική κυκλοφορία. Το κόστος είναι περίπου Eur7.

  με το μετρό: Μπορείτε εναλλακτικά να πάρετε την Μπλε γραμμή του μετρό από την κατεύθυνση του αεροδρομίου προς το Σύνταγμα. Στην πλατεία Συντάγματος μεταβείτε στην κόκκινη γραμμή με κατεύθυνση Ελληνικό. Η διάρκεια του ταξιδιού θα πρέπει να είναι περίπου 1:15-1:30 ώρες. Χρονοδιάγραμμα και πληροφορίες ΕΔΩ. Χάρτης του μετρό εδώ. Το κόστος είναι περίπου Eur7. 

Το σεμινάριο γίνεται στις εγκαταστάσεις μας στην οδό Χαλδείας 41, Ελληνικό, 16777, Αθήνα


Ελπίζουμε να σας δούμε σε ένα από τα επόμενα σεμινάρια μας και όπως πάντα σας ευχόμαστε όμορφες δημιουργίες.

Σ. Γιοβάνοβιτς


Φωτογραφίες από παλιότερα σεμινάρια μας

Share this content

You must be registered

Clic here to register

Add a comment