Follow us on:

Sugarlicious μια μοναδική ζαχαρόπαστα φτιαγμένη στην Ελλάδα

Published : 2017-06-10 09:33:15
Categories : Τα νέα μας

Αγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες,

Πολλοί απο εσάς την είδατε και την δοκιμάσατε στην Αρτόζα17, και πολλοί είστε ήδη φανατικοί! Αν δεν την γνωρίζετε ήδη, ήρθε η ώρα να σας συστήσουμε και επίσημα! 

Με πολύ περηφάνεια σας παρουσιάζουμε το "συμπληρωματικό" δέος της SmartFlex.

Καθώς πιστεύουμε ότι μια ζαχαρόπαστα δεν μπορεί και δεν κάνει για όλες τις δουλειές και για όλους τους ανθρώπους, και επειδή διαπιστώσαμε ότι μια ποιοτική ζαχαρόπαστα αυτού του διαφορετικού τύπου έλειπε από τον χώρο, αποφασίσαμε να φτιάξουμε το δικό μας 'χαρμάνι'. Και φυσικά δεν θα βάζαμε τίποτα λιγότερο απο τα καλύτερα και πιο ποιοτικά υλικά σε αυτήν ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι αυτό που και εμείς θέλουμε να δουλεύουμε στο εργαστήριο μας.

Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε η 
SmartFlex είναι μια υπερελαστική ζαχαρόπαστα, ιδανική για ψηλές τούρτες, η οποία διευκολύνει απίστευτα την εύκολη κάλυψη μιας τούρτας χωρίς να αφήνει δαχτυλιές, χωρίς να σπάει ακόμη και ανοιγμένη σε πολύ λεπτό φύλλο.

Όμως χρειαζόμασταν και μια ζαχαρόπαστα η οποία ζυμώνεται και κόβεται εύκολα, χωρίς ξέφτια, να καλύπτει με τέλειο στρώσιμο μια μέσου ύψους τούρτα, να είναι ιδιαίτερα γευστική σε σημείο του να καταναλώνεται ευχάριστα και μόνη της και τέλος να έχει τέλεια συμπεριφορά στο ψυγείο!


Έτσι γεννήθηκε η Sugarlicious!

Πόσες φορές έχετε προσπαθήσει να φτιάξετε μια χρωματιστή τούρτα με ζαχαρόπαστα αλλά αναρωτιέστε γιατί σας μυρίζει άσχημα ή γιατί σας σπάει στις γωνίες;

Μην ανησυχείτε, δεν φταίτε εσείς, είναι η ζαχαρόπαστα που χρησιμοποιείτε. Οι περισσότερες εταιρείες έχουν κρατήσει τις παλιές συνταγές τους οι οποίες έχουν πια ξεπεραστεί.

Η συνταγή μας στοχεύει τόσο στο να ξεπεράσει τα γνωστά αυτά προβλήματα όσο και στο να είναι απολαυστική τόσο στην δημιουργία όσο και στην κατανάλωση!

Για αυτό φτιάξαμε μια ζαχαρόπαστα, σε πολλά ζωντανά χρώματα, η οποία έχει μαγευτικό άρωμα και πραγματικά υπέροχη γεύση με την οποία θα μπορείτε απροβλημάτιστα να φτιάξετε τις τούρτες σας, να δουλέψετε άνετα με καλούπια για να φτιάξετε διακοσμητικά για τα cupcake σας, να την κόβετε εύκολα με τα κουπάτ για τα μπισκότα σας και να μην έχετε κανένα πρόβλημα με το ψυγείο ή την κατάψυξη.

Όλα αυτά όμως δεν έρχονται τυχαία...

Πρωταρχικό μας μέλημα ήταν η ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιούσαμε.
Η Sugarlicious  είναι φτιαγμένη με την λεπτότερη ζάχαρη άχνη που υπάρχει. Δεν υπάρχει καν διαθέσιμη στην χώρα μας και την διαθέτουν μόνο μερικές από τις καλύτερες μάρκες στον κόσμο.
Περιέχει μόνο φυσικά υλικά όπως η τραγακάνθη που αφήνει το υλικό εύπλαστο, με την κατάλληλη υγρασία έτσι ώστε και να σπάσει, μπορείτε εύκολα να την ενώσετε χωρις καν να φαίνεται με το λειαντή σας ενώ σας αφήνει άπλετο χρόνο για τις διορθώσεις σας! 

Το λευκό είναι λευκό

Οι περισσότερες ζαχαρόπαστες είναι ελαφρώς κίτρινες λόγω της ζάχαρης καθώς αυτό είναι το φυσικό της χρώμα χωρίς λευκαντικό. Έτσι χρησιμοποιούν το λευκαντικό Ε171 που είναι ήδη απαγορευμένο σε 3 Ευρωπαικές χώρες. Η Sugarlicious είναι πιο λευκή  απο την λευκότερη ζαχαρόπαστα της αγοράς χωρίς χρήση κανενός λευκαντικού. Πως το κάνουμε; Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και την νεότερη τεχνολογία και με πολλές πολλές προσπάθειες. Έτσι είστε σίγουροι ότι καταναλώνετε ένα υλικό το οποίο δεν θα αποβεί επικίνδυνο για τον οργανισμό σας μακροχρόνα.  
Το ίδιο ισχύει και για τα συντηρητικά.

Συντηρητικά

Έχουμε καταφέρει η συνταγή μας να περιέχει μόνο ένα φυσικό συντηρητικό. Έτσι, η λευκή ζαχαρόπαστα έχει ΜΟΝΟ φυσικά υλικά ενώ το μόνο τεχνητό είναι οι εγκεκριμένες χρωστικές που χρησιμοποιούμε στις χρωματιστές ζαχαρόπαστες μας.

Απολαύστε λοιπόν ξέγνοιαστα και δημιουργήστε με ευκολία μόνο με την Sugarlicious!


Η Sugarlicious έρχεται σε 4 όμορφες συσκευασίες

 250g./1kg. / 3kg/ 6kg.
 
 

 



Δείτε όλες τις αποχρώσεις της Sugarlicious 

 

  

 
Δείτε όλες μας τις λευκές & 
χρωματιστές ζαχαρόπαστες εδώ: 


http://bit.ly/Cake_Deco_Sugarpastes_Selection



θέλω να μάθω και άλλα...

-> Σας παρέχει τον απαραίτητο χρόνο και την ευπλασία που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε εύκολα και αποτελεσματικά το φινίρισμα των επιφανειών, των γωνιών και κάθε λεπτομέρειας της τούρτας σας, πριν αυτή στεγνώσει

-> Απίστευτη Γεύση & Άρωμα σε όλες τις αποχρώσεις

-> Δεν περιέχει γενετικά μεταλλαγμένες πρώτες ύλες

-> Χωρίς γλουτένη

-> Πιο λευκή από όλες και χωρίς Ε171

-> Περιέχει μόνο φυσικό συντηρητικό

-> Χωρίς ξηρούς καρπούς

-> Χωρίς Γαλακτοκομικά

-> Κατάλληλη για χορτοφάγους

-> Κατάλληλη για Vegans

-> Προδιαγραφές για Kosher

-> Προδιαγραφές για Halal

 



 

Εμείς προτείνουμε την Sugarlicious για τις χαμηλότερες τούρτες αλλά βεβαίως αν διαθέτετε το ταλέντο και την όρεξη μπορείτε να φτιάξετε οποιαδήποτε κατασκευή ακόμη και μοναδικές γλυπτές κατασκευές όπως οι παρακάτω από την  αγαπητή μας Έυα Μεταλληνού από την Κέρκυρα η οποία φτιάχνει πραγματικά απίστευτα κομψοτεχνήματα με την Sugarlicious!

Της ευχόμαστε εις ανώτερα και με διεθνείς διακρίσεις!









Απολαύστε γεύση ... Δημιουργήστε με ποιότητα



 

 

Η αίθουσα σεμιναρίων και το κατάστημα μας






Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά,

Cake Deco

Related products

Share this content

Add a comment

You must be register
Clic here to registered