Follow us on:

To Νέο Website της Cake Deco!

Published : 2017-10-08 11:12:35
Categories : Τα νέα μας

To Νέο Website της Cake Deco είναι Πραγματικότητα!


Αγαπητοί μας φίλοι,


Σας καλωσορίζουμε, στο νέο μας ιστοχώρο! Ελπίζουμε να το βρείτε αντάξιο των απαιτήσεων σας και σας ζητούμε να μας δώσετε feedback όπου νομίζετε ότι μπορούμε να το κάνουμε καλύτερο. Θα βελτιώνεται και θα γεμίζει κάθε ημέρα που περνά για να φέρει μια επανάσταση στον χώρο μας.


Στο νέο μας site μπορείτε να βρείτε όλα μας τα προϊόντα και να αγοράσετε με τον δικό σας τιμοκατάλογο ανάλογα αν είστε ιδιώτης, επαγγελματίας σχετικός με τον χώρο της ζαχαροπλαστικής ή εμπόρος. 

Οδηγίες σύνδεσης για Υπάρχοντες Πελάτες
(που το mail σας υπάρχει στο σύστημα) 
Όσοι πελάτες μας είχαν κάνει εγγραφή στο προηγούμενο site μας
, θα υπάρχουν τα στοιχεία τους στο νέο site, απλά θα χρειαστεί να αλλάξετε τον κωδικό (password) σας την πρώτη φορά καθώς και να προσθέσετε τα ανανεωμένα στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας σας κατα την πρώτη φορά που θα προχωρήσετε σε μια παραγγελία.  Για να το πραγματοποιήσετε αυτό ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:

1. Μεταβείτε στο πάνω μέρος του website επιλέξτε "Σύνδεση"

2. Στο δεξί πλαίσιο "
Έχετε ήδη λογαριασμό;" Επιλέξτε τον σύνδεσμο που είναι απο κάτω απο το email και τον κωδικό και λέει:

Ξεχάσατε τον κωδικό σας;  ή απλά πατήστε το απο εδώ μιας και το διαβάζετε

ήδη :-) 

3. Στην συνέχεια θα σας ζητηθεί να βάλετε το email σας με το οποίο είχατε κάνει εγγραφή και πατήστε το μοναδικό κουμπί που εμφανίζεται "Ανάκτηση Κωδικού". Θα σας σταλεί ένα email με ένα σύνδεσμο μέσα.

4. Πατήστε τον σύνδεσμο μέσα απο το mail και αυτόματα το σύστημα θα σας στείλει νέο email με τον νέο σας κωδικό! Είστε έτοιμοι!

5. Κάντε σύνδεση με το email και τον νέο σας κωδικό και αυτόματα θα βλέπετε τα είδη με τον τιμοκατάλογο σας.


Πληρωμές
Μπορείτε επίσης να πληρώσετε μέσω κάρτας μέσω του συστήματος πληρωμών της Τράπεζας Πειραιώς, με αντικαταβολή  ή μέσω τράπεζας. Όμως, λόγω πωλήσεων και παραγγελιών και από το φυσικό κατάστημα, δεν θα μπορούμε ακόμη να εγγυηθούμε ότι θα λάβετε τα είδη που παραγγείλατε καθώς το σύστημα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη live με την αποθήκη μας κάτι που ήδη υλοποιείται και αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα. 

Αυτόματος υπολογισμός Μεταφορικών
Το νέο site είναι φτιαγμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε και να πληρώσετε την παραγγελία σας χωρίς να αναμένετε τηλέφωνο μας για επιβεβαίωση μεταφορικών με ειδικό σύστημα που μετραει το κόστος μεταφορικών της παραγγελίας σας. Αν τυχόν δεν βρίσκετε τα μεταφορικά σωστά για κάποια αποστολή σας με courier, μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο αποστολής σας σε "Μεταφορική" και τον τρόπο πληρωμής σας σε "Κατάθεση στην Τράπεζα" ώστε να μην πληρώσετε και τότε θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για το κόστος μεταφοράς με courier ή όποιον άλλον επιθυμείτε. 


Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας μέσω Courier, μεταφορικής ή από το κατάστημά μας ακόμη και αν είστε ιδιώτης. Σύντομα και άλλες ειδικές προσφορές μεταφορικών για συγκεκριμένες πόλεις της Ελλάδας!

Θα μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές μας και να επωφεληθείτε άμεσα από αυτές.

Όμως δεν θα σας τα πούμε όλα, καθώς θα έχει πολλές εκπλήξεις οι οποίες θα εμφανίζονται όσο αγοράζετε, τις οποίες δεν θα σας τις αποκαλύψουμε αλλά θα σας αφήσουμε να τις βρείτε και να τις χαρείτε μόνοι σας...!

Προς το Παρόν....
Προς το παρόν πολλά είδη είναι πιθανόν να εμφανίζονται ότι δεν είναι διαθέσιμα, κάτι που μπορεί να μην ισχύει ή και το αντίθετο, καθώς το σύστημα προετοιμάζεται για την διασύνδεση με την αποθήκη. Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας κανονικά και εμείς θα σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή με email για την διαθεσιμότητα των ειδών.

Update 20/11/2017
Η αποθήκη ενημερώνεται τακτικά έτσι η διαθεσιμότητα είναι αρκετά κοντά στην πραγματική. 

Σας ευχαριστούμε πολύ για την μέχρι τώρα υποστήριξη σας και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας φέρνουμε τα καλύτερα προϊόντα του χώρου στις καλύτερες τιμές.

Cake Deco

Share this content

Add a comment

You must be register
Clic here to registered