Follow us on:

Εισαγωγικό Σεμινάριο Ζαχαροτεχνίας 2018

Published : 2018-09-11 23:56:28
Categories : Σεμινάρια

Σεμινάριο Διακοσμητικής Ζαχαρoπλαστικής

Βασικό Επίπεδο
                                                     Νέα Ημερομηνία 21/10/2018

 

Το εισαγωγικό μας σεμινάριο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να αρχίσουν να μαθαίνουν πώς να διακοσμούν μία τούρτα με ζαχαρόπαστα, τα εργαλεία και υλικά που χρησιμοποιούνται και άλλα χρήσιμα θέματα για νέους ζαχαροτέχνες. Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο αυτό.

Αναλυτικότερα στο βασικό σεμινάριο θα μάθετε: 

        1. Για τη γκανάς

  •         τους 3 τύπους και τις αντίστοιχες συνταγές
  •         τη χρήση ανά περίπτωση
  •         τα εργαλεία

    2. Πώς να επικαλύπτετε με γκανάς την τούρτα σας για   ομοιόμορφο, λείο τελείωμα

     3. Για τη ζαχαρόπαστα και την πάστα διαμόρφωσης (modeling paste) και την πάστα λουλουδιών

  •          πώς δουλεύονται
  •          πώς χρωματίζονται
  •     τα εργαλεία

      4.   Πώς να καλύπτετε  μία στρογγυλή τούρτα με ζαχαρόπαστα

  5. Πώς να παρουσιάζετε την τούρτα σε δίσκο καλυμμένο από ζαχαρόπαστα

       6.  Για τις  πεταλούδες θα χρησιμοποιήσουμε καλούπι σιλικόνης και θα σας δείξουμε το βέλτιστο τρόπο χρήσης του και τα μυστικά που ισχύουν για όλα τα καλούπια!

7.  Για να αποκτήσετε καλύτερη άποψη για τον μοντελισμό φιγούρας θα κάνουμε μία εισαγωγή στην πάστα μοντελισμού/διαμόρφωσης πάνω σε ένα αρκουδάκι όπως αυτό της φωτογραφίας

8. Τέλος, θα μάθετε μία ξεχωριστή τεχνική για να φτιάχνετε ένα πολύ όμορφο φιόγκο!




      Ημερομηνίες Διεξαγωγής και Πληροφορίες

 
   Σαββάτο 30,  Σεπτεμβρίου 2017
   Σαββάτο 27 Ιανουαρίου 2018 
   Σαββάτο 10 Φεβρουαρίου 2018

  Σαββάτο 21 Οκτωβρίου 2018 Νέα Ημερομηνία!

 Διάρκεια:

 1 ημέρα (8 ώρες)

 Ώρα:

 09:30-16:30

 Θέσεις:

 8

Εισηγητής:

Ζάνα Γιοβάνοβτις

  

    Κόστος

    €80  ανά συμμετοχή (συν Φ.Π.Α. 24%)

    Κωδικός Κατάθεσης στην τράπεζα: FCS18C1 + το όνομα σας

   Η προκαταβολή καταβάλλεται με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:  

       Τράπεζα Πειραιώς:
       Account No.:
 5176-077857-426
       IBAN: GR5201 7217 600051 7607 7857 426

       Εθνική Τράπεζα:
       Account No.: 181/001654-32
       IBAN: GR5301 1018 100000 1810 0165 432

       Eurobank:
       Account No.: 0026.0175.43.0200875308
       IBAN: GR2602 60175 0000430 2008 75308

      Alpha Bank:
      Account No.: 154002320015900
      IBAN: GR5601 4015 4015 4002 3200 15900

  

    Λεπτομέρειες

  •     Όλα τα υλικά (χρώματα, πάστα μοντελισμού, εργαλεία κλπ) του σεμιναρίου παρέχονται από  εμάς εκτός του κέικ όπου κάθε συμμετέχοντας θα πρέπει να φέρει ένα κέικ διαμέτρου 20-22 εκατοστών max.  Ελάχιστο ύψος κέικ τα 5εκ, με μέγιστο 10εκ. Ο σκοπός που ζητούμε να φέρετε το δικό σας κέικ είναι για να δουλέψετε πάνω σε ένα κεικ που σας αρέσει και γνωρίζετε να φτιάχνετε. Έτσι θα μπορείτε εύκολα να το ξανα-φτιάξετε. Εναλλακτικά ενημερώστε μας για να σας το προμηθεύσουμε εμείς.
  •      Στη διάρκεια των 2 διαλειμμάτων παρέχεται καφές, ελαφρύ φαγητό και αναψυκτικό/νερό 
  •      Κατά την ημέρα του σεμιναρίου προσφέρουμε έκπτωση 10% από τους τιμοκαταλόγους λιανικής και χονδρικής για τους πελάτες του σεμιναρίου μας

                                

Για Κράτηση Θέσεων καλέστε στο 2120 00 2120 ή στείλτε email στο sales@cakedeco.gr

 

Περισσότερες Πληροφορίες για τα σεμινάριά μας: 

http://www.cakedeco.gr/ --> Blog --> Seminars

Share this content

Add a comment

You must be register
Clic here to registered