Follow us on:

Καλά Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά 2020-21

Published : 2020-12-23 16:56:17
Categories : Newsletters , Τα νέα μας



Καλές Γιορτές

με τις θερμότερες

ευχές μας

σε όλους

*2020-21*

Αγαπητοί μας πελάτες και Συνεργάτες,

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την υποστήριξη στην δύσκολη χρονιά που πέρασε και να ευχηθούμε ολόψυχα ο νέος χρόνος να επουλώσει τις κάθε είδους πληγές που επέφερε η πανδημία σε όλη την ανθρωπότητα!

Πολλοί άνθρωποι και επιχειρήσεις απογοητεύτηκαν ή και καταστράφηκαν μέσα στο έτος αυτό λόγω της πανδημίας. Όλοι μας επηρρεαστήκαμε αλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο. Εμείς πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να βλέπεις τα πράγματα θετικά, να προχωράς μπροστά με θάρρος και επιμονή και όπου μπορείς να βοηθάς και όλα τελικά θα πάνε καλύτερα αν είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι!

Απο πλευράς μας θα συνεχίζουμε να σας παρέχουμε όλα τα ύψιστης ποιότητας προϊόντα μας στις καλύτερες δυνατόν τιμές τις οποίες θα αναθεωρήσουμε σταδιακά προς το καλύτερο και θα συνεχίσουμε να φέρνουμε ότι καλύτερο υπάρχει διεθνώς και να φτιάχνουμε ότι ομορφότερο στο εργαστήριο ζαχαροτεχνίας μας.

Από τον κατάλογο μας που περιέχει τα περισσότερα Χριστουγεννιάτικα είδη μας μπορείτε να δείτε νέα πρωτοποριακά προϊόντα για να στολίσετε τις Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες σας, δουλέψτε με ότι πιο νέο υπάρχει στην ζαχαροπλαστική διακόσμηση και κάντε τη διαφορά!

Κάθε είδος περιλαμβάνει τον κωδικό του με τον οποίο μπορείτε να το αναζητήσετε από την Αναζήτηση στο πάνω δεξιά μέρος του site μας.



Μπορείτε να κατεβάσετε τον Χ
ριστουγεννιάτικο κατάλογο μας σε μορφή pdf από τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Δείτε τα βίντεο μας από το κανάλι μας στο YouTube

Αν θέλετε να βλέπετε όλα μας τα νέα είδη ακολουθήστε τον παρακάτω

σύνδεσμο ΝΕΑ ΕΙΔΗ
Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους
Η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή στις ακόλουθες ημερομηνίες:
25-27/12/2020 και 1-3/1/2021 και 6/1/2021.


Μείνετε συντονισμένοι, μείνετε μπροστά από τις εξελίξεις!



Share this content

Add a comment

You must be register
Clic here to registered