Follow us on:

Νέα Προϊόντα Μάρτιος Απρίλιος

Published : 2018-04-15 21:19:22
Categories : Τα νέα μας

Νέα Προϊόντα Μάρτιος - Απρίλιος 2018


Νέα Ανοξείδωτα Κουπάτ
Πόσες φορές αναγκαστήκατε να διώξετε μια δουλειά γιατί δεν είχατε το εργαλείο που χρειαζόσασταν για να κάνετε την δουλειά σας γρήγορα ώστε να μπορείτε να το "χωρέσετε" στο πρόγραμμα;

Μεγαλώστε και εμπλουτίστε σιγά σιγά την συλλογή σας με μοναδικά ανοξείδωτα κουπάτ που κρατούν μια ζωή και δεν βρίσκονται εύκολα και λειτουργούν ακριβώς για τις περιπτώσεις αυτές.

Αρχίζουμε με 3 διαφορετικά μεγέθη Πεντάγωνο - Εξάγωνο σε 12, 15 και 20 εκατοστά για μικρές & μεγάλες μπάλες και ολόκληρες τούρτες μπάλα ποδοσφαίρου!








Πανέμορφα Κουπάτ για ζωάκια

Αρκουδάκι Πάντα


Κεφάλι Γατούλας


και σετ Ελεφαντάκια & Πουλάκια!



Ένα πολύ χρήσιμο διακοσμητικό κουπάτ το Chevron για να κόβετε σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις σχέδια zig-zag

Πραγματικά απίθανες νότες για 'μουσικά' cupcakes και μπισκότα


Πολύ μικρές (4,9Π x 4,1Υ), Μικρές (9Πx4,5Y) και μεγάλες (22Πx11Y) Κορώνες τόσο για Τούρτες και Cupcakes


Μουστάκια μικρά και μεγάλα


Μαροκινά Διακοσμητικά Μοτίβα
για γεωμετρικά σχέδια για Cupcakes & Μπισκότα



& Art Deco Διακοσμητικά Μοτίβα...



...και πολλά άλλα, πάντα στις καλύτερες τιμές!
Μπορείτε να δείτε όλα τα νέα ανοξείδωτα κουπάτ (και υπάρχουν μερικά πολύ όμορφα ακόμη...) και να μεταβείτε σε κάθε προϊόν απευθείας, από το κάτω μέρος του άρθρου ή βρείτε τα όλα κάτω από την κατηγορία ειδών Εργαλεία & Υλικά Ζαχαροτεχνίας --> Κουπάτ



Νέα Προϊόντα από την FMM


Δείτε τα νέα μας είδη απο την FMM


Προσφορά για Πελάτες Λιανικής:
Αγοράστε μέχρι 15 Μαϊου, σε μία παραγγελία σας, προϊόντα της FMM αξίας €40 και άνω και κερδίστε έκπτωση 20% σε ένα από τα παρακάτω κουπάτ FMM Tiara , Αφράτο Σύννεφο , Smaller Easy Rose Cutter , Mermaid Tails της FMM!!!

Προσθέσαμε στην συλλογή από κουπάτ λουλουδιών της FMM, δύο νέα πολύ όμορφα κομμάτια όπως το κουπάτ Παιώνιας με φύλλο (Easiest Peony Ever with leaf) και την πανέμορφη Νεραγκούλα (Easiest Ranunculus Ever)






Καμπυλωτές Λέξεις - Love και MR & MRS και Τυλιγμένες καρδιές της FMM

Τρία νέα κουπάτ με έτοιμες λέξεις ή σχέδιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τις γαμήλιες σας ή άλλες εκδηλώσεις αγάπης...






και περνάμε στα παιδικά θέματα όπου έχουμε αρκετά θέματα με ένα από τα πιο έξυπνα κουπάτ που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια.

Το σετ άμαξα πριγκήπισσας σε 2 μεγέθη για τούρτες και cupcakes το οποίο συνδυάζεται όμορφα με την Τιάρα και το νέο σετ Παραμυθένια Μοτίβα που περιέχει διάφορα κουπάτ σε σχέση με κοριτσίστικα παραμύθια με Νεράιδες 




και τα πολύ trendy, και λόγω εποχής, κουπάτ κάτω από την θάλασσα και ουρές γοργόνας τα οποία βλέπετε όμορφα συνδυασμένα στην παρακάτω τούρτα.



το πολύ χρήσιμο σπιτάκι που μπορείτε να δείτε εδώ πολλές εκδοχές του, που γενικά έλειπε απο την γκάμα των παραγωγών εταιριών



και τέλος το πολύ πολύ χρήσιμο κουπάτ για πρόσωπα ζώων. Συνδυάζοντας τα κομμάτια απο τα οποία αποτελείται, μπορείτε να φτιάξετε κυριολεκτικά εκατοντάδες διαφορετικά γλυκά πρόσωπα απο ζωάκια!




Δείτε ένα από τα πολλά σχετικά με το προϊόν βίντεο που μπορείτε να δείτε από το κανάλι της Cake Deco στο You Tube





...και συνεχίζουμε... ναι έχουμε πολλά νέα προϊόντα και σύντομα έρχονται και άλλα!

Ακολουθώντας τα trends της εποχής η FPC έχει παράξει μια σειρά από καλούπια με τροπικά θέματα που ταιριάζουν τέλεια σε όσους αρέσει να ακολουθούν την τρέλα της εποχής, ιδιαίτερα τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι.



και ένα όμορφο αντρικό σώμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά θέματα έρχεται να συμπληρώσει το καλοκαιρινό πακέτο της FPC!



Επειδή δεν ξεχνάμε ότι πρωτίστως αρχίζει η εποχή γάμων και βαπτίσεων φέραμε μερικά νέα καλούπια της FPC που ξεχωρίσαμε:

Ξεκινάμε με 2 πολύ chic καλούπια για παραγωγή "δαντέλας" απο ζαχαρόπαστα με καρδιές και λουλούδια, ιδανικά για τα πλαϊνά τοιχώματα σε γαμήλιες τούρτες




και συνεχίζουμε με ένα καλούπι με πολύ όμορφα διακοσμητικά Τριαντάφυλλα και Γιρλάντες από Τριαντάφυλλα και κορδέλες τις οποίες μπορείτε να χρωματίσετε χρυσές και να τις τοποθετήσετε σε γωνίες στις τούρτες σας ενώ το κεντρικό κομμάτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ντραπέ ή κεντρικό centerpiece για γαμήλιες τούρτες!


Τέλος οι πεταλούδες είναι πάντα χρήσιμες ιδίως αν έρχονται σε 3 βολικά μεγέθη για κάθε χρήση που παίζουν μπαλαντέρ σε γάμους, βαπτίσεις και παιδικές τούρτες γενεθλίων με νεράιδες!



Δύο επίσης πολύ χρήσιμα και κλασικά καλουπάκια για την συλλογή σας είναι το καροτσάκι μωρού και η σαλιάρα με το μπιμπερό, νέα καλούπια της FPC, ιδανικά για cupcake toppers









Επειδή πολλοί απο εμάς παρακολουθούν φανατικά την σειρά Game of Thrones
φέραμε μερικά καλούπια σιλικόνης που μπορείτε να συνδυάσετε για να παράξετε διακοσμητικά σχετικά με την σειρά!

Από δράκους και αυγά δράκων μέχρι κάθε λογής όπλα




Συνδυάστε τα με με τον θρόνο που κατασκευάζει το εργαστήριο μας



και την εκτύπωση του logo της σειράς



και καταπλήξτε τους φίλους ή τους πελάτες σας!



Μείνετε ενήμεροι για τα τελευταία προϊόντα που οδηγούν τις εξελίξεις στον χώρο μας. Δείτε όλα τα νέα μας προϊόντα!

ΠαΤΗΣΤΕ ΕΔΩ





Σύντομα και τα Προιόντα που Αναμένονται αυτή την εβδομάδα!

Εκτός απο νέες παραλαβές υπαρχόντων ειδών της alphabet, Katy Sue και PME αναμένουμε και πολλά καταπληκτικά νέα προϊόντα έκπληξη από τις εταιρείες αυτές την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου.



Ελπίζουμε να σας αρέσουν

Related products

Share this content

Add a comment

You must be register
Clic here to registered