Follow us on:

Οδηγίες Προσέλευσης στο κατάστημα Cake Deco Ελληνικού

Published : 2018-03-04 18:49:43
Categories : Τα νέα μας


Με το Μετρό:

Το κατάστημα μας βρίσκεται 70 μέτρα απο το τέλος της κόκκινης γραμμής του Μετρό στον Σταθμό "Ελληνικό". Βγαίνοντας από το τρένο ακολουθήστε την κατεύθυνση  "έξοδο προς την Αθήνα". Βγαίνοντας από το σταθμό, βρίσκεστε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης κατέυθυνση προς Αθήνα. Στρίψτε αριστερά στην οδό Ιασινίδου (προς το βουνό) και περπατήστε περίπου 30 μέτρα και στη συνέχεια στρίψτε δεξιά στον πρώτο δρόμο (Χαλδείας) όπου μετά από 40 μέτρα βρισκόμαστε στα δεξιά σας. Δείτε τον παρακάτω χάρτη για περαιτέρω.

Με το αυτοκίνητο:

   Από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθνση προς Γλυφάδα, στρίψτε αριστερά ακριβώς στο φανάρι του MEGA Βασιλόπουλος στην οδό Ιασωνίδου. Στη συνέχεια, στον πρώτο δρόμο στρίψτε δεξιά (μετά από περίπου 30 μέτρα). Θα μας βρείτε στα δεξιά σας μετά από περίπου 40 μέτρα.

Από το αεροδρόμιο:


  με λεωφορείο: Πάρτε το λεωφορείο X97 από το αεροδρόμιο, αμέσως μόλις βγείτε από το τερματικό σας. Τα λεωφορεία βρίσκονται στο δεξιό άκρο του τερματικού όταν κοιτάζετε προς το δρόμο όταν βγείτε από το τερματικό σταθμό. Για χρονοδιάγραμμα λεωφορείων και άλλες πληροφορίες πατήστε εδώ. Το ταξίδι διαρκεί περίπου 35-40 λεπτά σε κανονική κυκλοφορία. Το κόστος είναι περίπου Eur7.

  από το μετρό: Μπορείτε εναλλακτικά να πάρετε το μετρό Blue Line από την κατεύθυνση του αεροδρομίου Σύνταγμα Sq. Στην πλατεία Συντάγματος μεταβείτε στην κόκκινη γραμμή με κατεύθυνση Ελληνικό. Η διάρκεια του ταξιδιού θα πρέπει να είναι περίπου 1: 15-1: 30 ώρες. Χρονοδιάγραμμα και πληροφορίες ΕΔΩ. Χάρτης του μετρό εδώ. Το κόστος είναι περίπου Eur7.





Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες απο προηγούμενα σεμινάρια:

 










Share this content

Add a comment

You must be register
Clic here to registered