Follow us on:

Πασχαλινά Αυγά & Προϊόντα 2021

Published : 2021-04-02 00:13:16
Categories : Newsletters , Τα νέα μας

Αν είστε εγγεγραμμένος επαγγελματίας πατήστε εδώ για να διαβάσετε την επαγγελματική έκδοση. Πρέπει να έχετε κάνει είσοδο στο σύστημα πρώτα για να σας ανοίξει η σελίδα!




                              Πάσχα 2021

Πασχαλινό Ωράριο και ημέρες λειτουργίας

Η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή για την εορτή του Πάσχα από την Μ.Πέμπτη 29/4/21 στις 17:00 μέχρι την Τετάρτη 5/5/21 9:00πμ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παραγγελίες που θα μπούνε στο σύστημα από την Μ.Τετάρτη 28/4/21 και μετά θα αρχίσουν να εξυπηρετούνται με την σειρά τους από την Τετάρτη 9/5/21.


Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα με υγεία, ασφάλεια και όμορφες δημιουργίες!


~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~ 

Αγαπητοί μας φίλοι,



...και φέτος είναι μια επεισοδειακή χρονιά! Για αυτό φτιάξαμε μερικά κωμικά αυγά για να μοιράσετε χαρά στους πελάτες σας! Έχουμε το κορωνοαυγό, αυγά μελάτα (!), αυγά για σικ κυρίες και άλλα πολλά! 


Επιπλέον των κανονικών μας σοκολατένιων αυγώ
ν, έχουμε και φέτος διαθέσιμα τα απίθανα χρωματιστά αυγά με 100% φυτικές χρωστικές και μοναδικά αρώματα φτιαγμένα από Βέλγικη σοκολάτα Belcolade





καθώς επίσης και μισά καβούκια Πασχαλινού Αυγού από σοκολάτα γάλακτος! 
Γεμίστε τα με τις αγαπημένες σας γεύσεις, κρέμες, αρώματα και sprinkles!



Περισσότερα και συνταγές εδώ


Σας περιμένουν επίσης: Πασχαλινά Καλούπια αυγών, κουτιά αυγών, κουπάτφόρμες και θήκες για cupcakes!


Δείτε ΕΔΩ όλα τα μεγέθη σε τετράγωνα κουτιά και ΕΔΩ σε στρογγυλά τα οποία όμως δεν κλείνουν οπότε είναι μόνο για παραλαβή από το κατάστημα...

Νέα Πασχαλινά καραμελόχαρτα!
και απίθανα κουπάτ με στάμπα από την Decora!


Νέα πολυκαρβονικά καλούπια αυγών σε πολλά πολλά μέγέθη για κάθε διακόσμηση και όμορφες πλαστικές βάσεις για αυγά από ισχυρό πλαστικό, επίσης για κάθε μέγεθος!

... και πολλά άλλα μέχρι και 1 κιλού! 
Νέα απίστευτα καλούπια αυγών PET σε πολλά πολλά μεγέθη και σχέδια όπως και πολλά σχέδια για μοναδικά Πασχαλινά γλειφιτζούρια για να ξεχωρίσετε! 





Δείτε τα όλα τα Πασχαλινά είδη ΕΔΩ  και τα απίθανα γλειφιτζούρια ΕΔΩ!


Τα μικρά διακοσμητικά μας είναι πολλά και γνωστά όπως πετούνιες και λουλουδάκια κάθε χρώματος που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ, αλλά φέτος έχουμε και πολλά νέα όμορφα διακοσμητικά Πασχαλινά και μη, τα οποία όμως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάνω στα αυγά σας θεματικά, όπως ουρές γοργόνας, αποφοίτηση, μονόκερους, ουράνια τόξα, διάστημα, δεινόσαυροι και πολλά πολλά άλλα!



για διαστημοαυγό!


..ενώ από πέρσι έχουμε εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τα ξακουστά Πασχαλινά μας αυγά με νέα μοναδικάκαι ευφάνταστα σχέδια. 


Δεν είναι τυχαίο ότι οι πελάτες που προμηθεύονται τα διακοσμημένα αυγά μας παραγγέλνουν κάθε χρόνο καθώς τα διαθέτουν όλα και και σε τιμές ανώτερες από ανταγωνιστικά λόγω της υψηλής μας ποιότητας παρασκευής,  στο πεντακάθαρο και μοντέρνο εργαστήριο μας, λόγω των original σχεδίων μας και των ανώτερων πρώτων υλών μας!


Φέτος έχουμε μερικά ακόμη νέα, σχέδια για κάθε γούστο και έχουμε φέρει και πολλά νέα είδη από την Decora για να έχετε πάντα την τελευταία λέξη της διακόσμησης στο κατάστημα σας! 



Τα πασχαλινά μας αυγά και φέτος λόγω αυξημένης ζήτησης, διατίθενται μόνο για χονδρική πώληση. Ζητήστε τα από ένα ζαχαροπλαστείο κοντά σας!

Πατώντας τους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να κατεβάσετε τον φετινό μας κατάλογο και τιμοκατάλογο διακοσμημένων και μη αυγών και κουτιών για την μεταφορά τους.  

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας Online από το site μας εφόσον έχετε πρώτα εγγραφεί ως επαγγελματίες, ή με mail στο sales@cakedeco.gr ή τηλεφωνικά στο +30 2120 00 2120 (κανονική αστική χρέωση)

                                                 ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2021     

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τα υπόλοιπα Πασχαλινά μας είδη εκτός των διακοσμημένων αυγών


Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!!!


Cake Deco


ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα σχέδια των αυγών αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Cake Deco ΙΚΕ. Απαγορεύεται ρητώς κάθε αντιγραφή τους.

Share this content

Add a comment

You must be register
Clic here to registered