Κανένα προϊόν
Οι τιμές είναι μετά φόρων
Η εταιρεία μας, “Cake Deco IKE”, αποτελεί συνέχεια τη εταιρείας Σνέζανα Γιοβάνοβιτς 'Cake Deco' και δημιουργήθηκε το 2012 από νέους ανθρώπους, με εμπειρίες από διαφορετικές χώρες με κοινό γνώρισμα το κέφι και το μεράκι για την διακόσμηση γλυκισμάτων. Ακολουθούμε για χρόνια τις τάσεις της ζαχαροπλαστικής διακόσμησης και έχουμε πια την δική μας ιστορία με τις ξακουστές μας φιγούρες και προϊόντα εργαστηρίου.
Η εταιρεία φτιάχτηκε αφού συνειδητοποιήσαμε ότι η αγορά της διακόσμησης σε ορισμένες χώρες, μεταξύ τους και η Ελλάδα, απευθύνεται σε μικρό κοινό καθώς το ακριβό κόστος της την καθιστούσε απαγορευτική για τον μέσο καταναλωτή. Αποφασίσαμε λοιπόν να προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε την διακόσμηση υψηλής ποιότητας με την προσιτή τιμή και την ποικιλία προσφέροντας σε περισσότερους καταναλωτές τον ενθουσιασμό που δίνει μια όμορφη διακόσμηση και ένα όμορφο σχέδιο, και αυτό θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας.
Για να το καταφέρουμε, έχουμε με κόπο αναπτύξει ένα δίκτυο μικρών αλλά αξιόπιστων και ευέλικτων προμηθευτών πλαισιωμένων από τις μεγάλες εταιρείες του χώρου. Εμείς και οι προμηθευτές μας έχουν τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε κάθε είδους παραγγελία σας από έτοιμα ζαχαρωτά μέχρι ειδικές παραγγελίες προϊόντων. Διαθέτουμε συνεργασίες και αποκλειστικότητες για μια ευρεία γκάμα προϊόντων ζαχαροτεχνίας με μερικές από τις μεγαλύτερες και ποιοτικότερες εταιρείες παγκοσμίως όπως οι Βρετανικές PME Knightsbridge/Jem, Culpitt, FMM κλπ, η Ιταλικές Pavoni, Saracino και Martellato, η Ούγγρικη Formix με τις μοναδικές της ζαχαρόπαστες διακόσμησης και κάλυψης SmartFlex, η Νοτιο-Αφρικάνικη Crystal Candy πρωτοπόρος κατασκευαστής καλουπιών δαντέλας ζάχαρης, βρώσιμων διαμαντιών και άλλων ειδών, στα χρώματα οι Rainbow Dust και Magic Colours και άλλες με τα εκπληκτικά ζωντανά χρώματα τους και πολλές άλλες εταριείες, πολλές από τις οποίες φέραμε εμείς πρώτοι στην Ελλάδα παρότι πιο νέοι στον χώρο… και θα συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό με νέες εταιρείες έκπληξη καθώς μας αρέσει να διαθέτουμε πάντα την τελευταία λέξη στην τεχνολογία και το στυλ του χώρου μας!
Επιθυμία μας είναι, να προσφέρουμε την καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας στην ζαχαροπλαστική διακόσμηση. Έτσι θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε την γκάμα μας, αναζητώντας για εσάς τα καλύτερα προϊόντα διακόσμησης στις καλύτερες δυνατές τιμές.
Η ηθική ανταμοιβή μας και έναν από τους σκοπούς μας αποτελεί η δημιουργία νέων δημιουργικών σχεδιαστών οι οποίοι θα μπορούν να ανταγωνιστούν και να εκπροσωπήσουν την χώρα μας παγκόσμια στο εξωτερικό με φινετσάτες και μοντέρνες δημιουργίες. Πιστεύουμε στην δημιουργικότητα των Ελλήνων και με διάφορες δράσεις, και εφόσον οι καιροί μας το επιτρέψουν, θα αγωνιστούμε για την ανάδειξή τους.
Μέσω του site μας και του καταστήματος μας σας προσφέρουμε:
Η Ομάδα μας
Πιο περήφανοι απο όλα όμως είμαστε για την ομάδα μας. Μια πολυπολιτισμική ομάδα ανθρώπων με γούστο, επιμονή και ταλέντο που προσπαθούν για το καλύτερο και το πετυχαίνουν γρήγορα και αποτελεσματικά.
Τα κορίτσια της παραγωγής με την κα. Γιοβανοβιτς!
Η Χρύσα, ο Στάθης, ο Κώστας και η Λείλα απο την Παραγγελιοληψία και διεκπεραίωση
Ο Μίλτος ο οδηγός μας
Ο Δημήτρης, ε δεν κάνει και πολλά...