Follow us on:

Τούρτα Origami Τριπλό Καλούπι Σοκολάτας SP
Τούρτα Origami Τριπλό Καλούπι Σοκολάτας SP
Τούρτα Origami Τριπλό Καλούπι Σοκολάτας SP
Τούρτα Origami Τριπλό Καλούπι Σοκολάτας SP
Τούρτα Origami Τριπλό Καλούπι Σοκολάτας SP
Τούρτα Origami Τριπλό Καλούπι Σοκολάτας SP Τούρτα Origami Τριπλό Καλούπι Σοκολάτας SP

Τούρτα Origami Τριπλό Καλούπι Σοκολάτας SP

Κωδικός: BWB3655
11,99 €
με ΦΠΑ

Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα μοναδικά Σοκολατένια Διακοσμητικά, Πασχαλινά Αυγά, Σοκολατάκια κάθε είδους, ζωάκια, μοναδικές τούρτες και άλλα πολλά για τις γιορτές και τις καλύτερες στιγμές ζωής σας, με τα μοναδικά Τριπλά Καλούπια Σοκολάτας της BWB!

Άμεση διαθεσιμότητα

Νέο Σπεσιαλ καλούπι της BWB Τούρτα Origami 18εκ!

Φτιάξτε τώρα μοναδικές γεωμετρικές Τούρτες για το σπίτι και το κατάστημα σας.

Γεμίστε τις με τις αγαπημένες σας κρέμες,  γεμίσεις φρούτων, σοκολατάκια τύπου smarties, πέρλες, κας κας και ότι αλλο σκεφτείτε!

Μπορείτε ακόμα και να κρύψετε δωράκια μέσα με τις νέες θήκες δώρων που διαθέτουμε στα μεγαλύτερα καλούπια!

Χρωματίστε με γυαλιστερά μεταλλικά ή περλέ χρώματα σκόνης ή σπρέι, αφού στεγνώσει η σοκολάτα σας!

Σπάστε τις με τους αγαπημένους σας, με το σφυράκι* και γευτείτε το απόλυτο γλυκό! 

Παρακολουθήστε ένα μικρό video από το κανάλι μας στο YouTube για να δείτε με λεπτομέρειες πως να φτιάξετε εύκολα ένα Origami Cake ή οποιοδήποτε σχέδιο πλαινού τούρτας με τα καλούπια της BWB.

Οδηγίες Χρήσης

Πως να χρησιμοποιήσετε τα καλούπια σοκολάτας πλαϊνού τοιχώματος τούρτας για να φτιάξετε ένα Origami Cake και πολλά άλλα σχέδια! 

1. Λιώστε την σοκολάτα σας (Προτιμήστε Candy Melts καθώς η σοκολάτα χρειάζεται διαδικασία tempering) (Βρείτε τα εδώ: https://cakedeco.gr/el/177-candy-melts)

2. Χρωματίστε την με χρώματα Σοκολάτας (Βρείτε τα εδώ: https://tinyurl.com/CD-Choco-colors)

3. Ξαπλώστε το καλούπι σας και ρίξτε την ζεστή σοκολάτα σας στο καλούπι. (Προυποθέτει ότι το καλούπι σας είναι στεγνό και καθαρό από δαχτυλιές. Φορέστε γάντια και τρίψτε το με ένα καθαρό πανάκι ελαφρά.) Το βήμα αυτό βοηθά να ξεκολλήσετε την σοκολάτα από το καλούπι στο τέλος της διαδικασίας. Μπορείτε να το τρίψετε με πολύ λίγο αντικολλητικό υγρό επίσης.

4. Βγάλτε το παγωμένο κέικ/βάση σας από την κατάψυξη. Αυτό είναι προτιμότερο να είναι βουτυρόκρεμα, γκανάς ή κάποια άλλα σοκολάτα με λεία, καταψυχόμενη επιφάνεια ώστε να βοηθήσει την επικάλυψη που θα τοποθετήσετε να π[αγώσει και να σταθεροποιηθεί γρήγορα χωρις να τρέξει.

5. Αφήστε τη σοκολάτα να κρυσταλοποιηθεί έτσι ώστε να μπορεί να λυγίσει μαζί με το καλούπι χωρίς να σπάσει αλλά να μην είναι πολύ ζεστή ώστε να τρέξει. Ακουμπήστε τη με το δάχτυλο σας όπως στο video. Πρέπει να είναι αρκετά πηχτή ώστε να μπαίνει το δάχτυλο σας ελαφρώς μέσα.

6. Τυλίξτε την τούρτα σας, τοποθετήστε ότι άλλο επιθυμείτε από πάνω και βάλτε την στην κατάψυξη για τουλάχιστον 1 ώρα.

7. Βγάλτε την τούρτα από την κατάψυξη και προσεκτικά αργά και σταθερά "ξεφλουδίστε" το καλούπι πάνω από την τούρτα. Αν δεν ξεκολλάει χρειάζεται περισσότερη ώρα στην κατάψυξη. 

Λεπτομέρειες Καλουπιού

Αριθμός κοιλοτήτων: 1 τεμ. 

Μήκος: 180 x Πλάτος: 180 x Ύψος: 47χιλ.

Βάρος Σοκολάτας Καβουκιού: 218γρ.

Μέσο βάρος έτοιμου προϊόντος: -γρ.

 

Λίγα λόγια για τα είδη καλουπιών της BWB:

 

Η εταιρεία διαθέτει 2 βασικούς τύπους καλουπιών:

 

Τα Απλά και τα Σπέσιαλ τριπλά καλούπια που έχουν φέρει επανάσταση στον χώρο της διακόσμησης με σοκολάτα, δημιουργώντας αξιοπρόσεκτα, μοναδικά διακοσμητικά και φανατικούς οπαδούς!

Υπάρχουν υπό-τύποι που έχουν να κάνουν με το μέγεθος των καλουπιών αυτών όπου τα μεγάλα αφορούν κυρίως επαγγελματίες που θέλουν να παράξουν αρκετά τεμάχια ανά φορά και τα μικρότερα που απευθύνονται σε ιδιώτες. Η πλειοψηφία των καλουπιών που έχουμε φέρει είναι τριπλά και μεγάλα καθώς οι διαφορές στην τιμή είναι μικρές σε σχέση με την απόδοση που δίνει το καλούπι με τα περισσότερα τεμάχια και έτσι συμφέρει και τον ιδιώτη που θέλει να φτιάξει είτε λίγα είτε περισσότερα σοκολατάκια στο σπίτι.

Τα απλά καλούπια είναι πιο οικονομικά και είναι καλύτερα για αντικείμενα από σοκολάτα τα οποία είναι συμπαγή ή μη γεμιζόμενα.

Αντίθετα τα σπέσιαλ τριπλά καλούπια της εταιρείας είναι ιδανικά για χρήση με δύσκολα σχήματα που θα χρειάζονταν πολύ χρόνο και δεν θα γίνονταν αποτελεσματικά με απλά καλούπια καθώς και για τη δημιουργία καβουκιών σοκολάτας, όπως πχ τα 2 μισά καβούκια που αποτελούν ένα Πασχαλινό αυγό, καθώς διευκολύνουν τη δημιουργία τους σημαντικά αφού χρειάζεται μόνο μια φορά ζέσταμα και πάγωμα της σοκολάτας για να φτιάξετε ένα καβούκι αντίθετα με το απλό καλούπι που χρειάζεται αρκετές φορές ώστε να πιάσει το πάχος της σοκολάτας που είναι απαραίτητο για να δημιουργηθεί ένα καβούκι, ιδίως σε μεγάλα μεγέθη.

Τα σπέσιαλ τριπλά καλούπια αποτελούνται από 3 μέρη, όπως φαίνεται και από τις παρακάτω εικόνες και video. Κάθε τριπλό καλούπι έχει τη βάση στην οποία χύνετε τη ζεστή σοκολάτα σας μέχρι την οριζόντια γραμμή που διαθέτει, η οποία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να υποδεικνύει την ιδανική ποσότητα για να παραχθεί το καβούκι σας στο σωστό πάχος χωρίς να τρέχει έξω από το καλούπι γλιτώνοντας σας χρόνο και κόπο.

Στη συνέχεια τοποθετείτε μέσα στη βάση και τη σοκολάτα, το ένθετο σιλικόνης που αποτελεί το μεσαίο στρώμα, το οποίο δίνει το σχήμα του καβουκιού από την μέσα πλευρά του, το οποίο με τη σειρά του θα πατηθεί με το 3ο μέρος (καπάκι) το οποίο και θα μεταφέρει τη σοκολάτα ομοιόμορφα σε όλο καλούπι και θα δώσει το σωστό πάχος και σχήμα ομοιόμορφα σε όλο το καβούκι. Με τον τρόπο αυτόν θα επιτυγχάνετε κάθε φορά ένα τέλειο καβούκι, γυαλιστερό από την έξω πλευρά και με ιδανικό πάχος, εύκολα και γρήγορα σαν επαγγελματίες!

BWBINTEXT2-EL.jpg

 

 

Γενικές Συμβουλές

Για τα μικρά, λεπτά μέρη που πρέπει να γεμίσετε με σοκολάτα, χρησιμοποιήστε το εργαλείο Βελόνα της PME με κωδ. PME6 για να απλώσετε τη σοκολάτα ομοιόμορφα μέσα στο καλούπι όπως στην εικόνα παρακάτω:

BWB-ALL-1.jpg

Η διαδικασία σε Video & εικόνες: 

 

 

BWBINTEXT1-EL.jpg

 

*σφυράκι: Πωλείται ξεχωριστά

 

BWB3655

Χαρακτηριστικά

Τύπος Εργαλείου
Καλούπι Πλαστικό PET
Είδος Προϊόντος (Για τις Θεματικές Κατηγ.)
Πλαστικά Καλούπια
Νέο