Ζάχαρη Σταθερή κατά το Ψήσιμο: Ένα Γλυκό Θαύμα για Πανετόνε, τσουρέκια και άλλες λιχουδιές!
Η ζάχαρη αυτή είναι ένα είδος λευκής ζάχαρης με χοντρή, σκληρή υφή και αδιαφανές χρώμα.
Διατηρεί το σχήμα της και δεν λιώνει όταν εκτίθεται σε υψηλές θερμοκρασίες (έως 160oC). Η άκαυστη ζάχαρη αντίθετα διατηρείται σταθερή κατά το ψήσιμο και χρησιμοποιείται συχνά στη σκανδιναβική και Ιταλική ζαχαροπλαστική για να διακοσμήσει γλυκά, μπισκότα και ψωμάκια.
Καραμελοποίηση: Η κοινή ζάχαρη διαλύεται εύκολα, χρησιμοποιώντας την για να προσθέσει γλυκύτητα σε ζύμες και μίγματα. Η άκαυστη σταθερή ζάχαρη δεν λιώνει κατά το ψήσιμο, διατηρώντας το σχήμα της – γι' αυτό χρησιμοποιείται συχνά ως επικάλυψη ή ντεκορ σε γλυκά.
Οι βασικές της χρήσεις είναι για τα Πανετόνε και τα τσουρέκια όπου η σταθερή ζάχαρη χρησιμοποιείται κατά το ψήσιμο ως γλυκαντικό και διακόσμηση, προσθέτοντας την απαραίτητη γλύκα και υφή.
Καλό Ψήσιμο!
Περιέχει 1κ.