Follow us on:

Νέο Σετ 10 χρωμάτων της Sugarflair 100γρ
Νέο Σετ 10 χρωμάτων της Sugarflair 100γρ
Νέο Σετ 10 χρωμάτων της Sugarflair 100γρ
Νέο Σετ 10 χρωμάτων της Sugarflair 100γρ
Νέο Σετ 10 χρωμάτων της Sugarflair 100γρ
Νέο Σετ 10 χρωμάτων της Sugarflair 100γρ Νέο Σετ 10 χρωμάτων της Sugarflair 100γρ

Νέο Σετ 10 χρωμάτων της Sugarflair 100γρ - E171 Free

Κωδικός: SFZ1100
21,95 €
με ΦΠΑ

Νέo Σετ 10 Χρωμάτων πάστας Sugarflair από τη σειρά Spectral! 10γρ x 10 μαγικές αποχρώσεις για τα κεικ, τα cupcakes, ζαχαρόπαστα, παγωτά, γλάσα και πολλά άλλα

Άμεση διαθεσιμότητα

Νέο Σετ Χρωμάτων από την SugarflairΤώρα με νέα σύνθεση χωρίς Διοξείδιο του Τιτανίου (Ε171)!

Ένα συναρπαστικό Σετ χρωμάτων πάστας για τους περιστασιακούς ζαχαροπλάστες που δεν θέλουν να αποθηκεύουν κανονική ποσότητα από διάφορα χρώματα στο σπίτι.

Το σετ περιέχει 10 γραμμάρια από 10 διαφορετικά δυνατά χρώματα, ώστε να μπορείτε να αναμίξετε και να δημιουργήσετε μια τεράστια παλέτα χρωμάτων για τα μικρά σας έργα στο σπίτι.

Χρωματίστε με αυτά όλα τα παρασκευάσματα σας με βάση το νερό, όπως γλάσα, κρέμες, μείγματα κέικ, ζαχαρόπαστα και πολλά άλλα!

Το σετ περιλαμβάνει: Μαύρο της γλυκόριζας (liquorice), Κίτρινο του Νάρκισσου (Daffodil), Μπλε του Ουρανού (Sky Blue), Ανοιχτό Πράσινο της Άνοιξης (Spring Green), Λευκό (White), Καφέ (Woodland Brown), Λιλά (Lavender), Πορτοκαλί (Orange), Ροζ του Φλαμίγκο (Flamingo Pink), Κόκκινο-Πορτοκαλί (Scarlet). 

Όλα τα χρώματα είναι πολύ δυνατά και το χρώμα βαθαίνει με το στέγνωμα. Μπορείτε να ζωγραφίσετε με αυτά με πινέλο προσθέτοντας λίγο rejuvenator spirit αραιώνοντας το χρώμα για να γίνει λιγότερο παχύρρευστο. Οι πελάτες που θέλουν να αποφύγουν το αλκοόλ μπορούν να τα διαλύσουν σε νερό αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι τόσο γυαλιστερό όσο με το αλκοόλ.

Η συσκευασία περιέχει 10 τμχ x 10γρ

Πληροφορίες για Αλλεργιογόνα: Δεν περιέχει Ξηρούς Καρπούς,  Δεν περιέχει Λίπη - Δεν περιέχει ΓΤΟ - Δεν περιέχει Γλουτένη

Πιστοποιημένο Kosher. Κατάλληλο για δίαιτες Kosher. 

Κατάλληλο για δίαιτες Χαλάλ αλλά μη Πιστοποιημένο ακόμα.

SFZ1100

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Άλλο Χρώμα
Ανοιχτό Πράσινο
Κίτρινο
Καφέ
Κόκκινο
Λευκό
Λιλά
Μαύρο
Μπλε
Πορτοκαλί
Πράσινο
Ροζ
Νέο