Follow us on:

Συνεργασία για Διακοσμητικά & Τούρτες από Ζαχαρόπαστα

Published : 2024-03-17 12:50:36
Categories : Cake Decoration Trends , Τα νέα μας

Συνεργαστείτε μαζί μας και αποκτήστε άμεση πρόσβαση σε εκατοντάδες σχέδια Διακοσμητικών από Ζαχαρόπαστα, πουλήστε μοναδικές Τούρτες και ανεβάστε την πελατεία σας!

Είμαστε διαφορετικοί  από τους περισσότερους κλασικούς προμηθευτές ειδών ζαχαροπλαστικής και ένας βασικός λόγος, εκτός του ότι είμαστε από τους βασικούς εισαγωγείς ειδών ζαχαροπλαστικής & ζαχαροτεχνίας στην Ελλάδα, είναι ότι διαθέτουμε για πάνω από 10 έτη (2023), εργαστήριο ειδικά για είδη ζαχαροπλαστικής διακόσμησης απαρτιζόμενο από καλλιτέχνες με πολυετή εμπειρία στη ζαχαροτεχνία. Ένα από  τα πολύ λίγα στην Ελλάδα με τέτοιου είδους εμπειρία.

Θα διακοσμήσουμε έτσι με μοναδικό στυλ τις γλυκές σας δημιουργίες!  

 

Τι σημαίνει όμως αυτό για εσάς;

Αν δεν διαθέτετε το εξειδικευμένο προσωπικό ή τον χρόνο να παράξετε όμορφα, ζωντανά διακοσμητικά για να διακοσμήσετε τις παρασκευές σας ή περίπλοκες γαμήλιες ή παιδικές τούρτες, δεν μένετε πίσω αλλά μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας όπως κάνουν ήδη εκατοντάδες ζαχαροπλαστεία ανα την Ελλάδα και να απολαύσετε υψηλής ποιότητας προϊόντα τα οποία δίνουν αξία στα δικά σας είδη και παρασκευές! 

 

Πως θα τα πουλήσω όμως; Είναι ακριβά!

Όπως ισχύει σε όλους τους τομείς, δεν απευθύνονται όλα τα προϊόντα σε όλους τους δυνητικούς πελάτες. Όπως δεν έχουμε όλοι Ferarri ούτε καν mercedes έτσι και στα είδη μας υπάρχουν ακριβά αλλά και πολλά οικονομικά είδη τα οποία έχουμε φροντίσει να υπάρχουν στην γκάμα μας ώστε όλοι να μπορούν να επαφεληθούν. Υπάρχουν διακοσμήσεις για να καλύψετε κάθε προϋπολογισμό και να αποκτήσετε πρόσβαση σε προϊόντα που δεν θα μπορούσατε να εξυπηρετήσετε με άλλο τρόπο, διώχνοντας έναν δυνητικό και επαναλαμβανόμενο πελάτη για τα δικά σας είδη.

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ρωτήσετε και να μάθετε τον προυπολογισμό που ο πελάτης σας είναι διατεθειμένος να ξοδέψει και να την/τον συμβουλεύσετε κατάλληλα.

Από την βρώσιμη εκτύπωση εώς την απλή και τη σύνθετη φιγούρα ή λουλούδι υπάρχουν μεγάλες διαφορές στο κόστος. Έτσι πρέπει να συμβουλέψετε τον πελάτη σας και να της/του παρουσιάσετε μια λύση που μπορεί να υποστηρίξει οικονομικά.

Μελετήστε τις επιλογές των βρώσιμων ειδών μας τις οποίες μπορείτε να δείτε ΕΔΩ  

Μετά από μερικές φορές θα αποκτήστε καλύτερη εικόνα και των custom παραγγελιών. Εάν πρόκειται για κατα παραγγελία τούρτα ή διακοσμητικό τότε επικοινωνήστε μαζί μας όπως παρακάτω:

Ρωτήστε μας για το κόστος

Εάν πρόκειται για μη έτοιμο προιόν, πάρτε τη ζήτηση του πελάτη σας και καλέστε μας ή στείλτε μας ένα email στο sales@cakedeco.gr ή στο lab@cakedeco.gr θα σας απαντήσουμε το αργότερο μέσα σε 1 εργάσιμη ημέρα, συνήθως μέσα στη μέρα. Θα σας πούμε το κόστος και την ημερομηνία παράδοσης που μπορούμε να στείλουμε ότι χρειάζεστε.  

Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να χρεώσετε επιπλέον το κόστος των ειδών του εργαστηρίου μας. Οι χειροποίητες μεγάλες φιγούρες και τα λουλούδια είναι ακριβά είδη λόγω του τρόπου κατασκευής τους.  

Έτσι αν τα χρεώσετε επιπλέον του κόστους τους, το κόστος θα είναι ιδιαίτερα μεγάλο και είναι πιθανόν να αποτρέψει τον πελάτη σας. Αυτό που κάνουν οι επιτυχημένοι πελάτες μας είναι ότι χρεώνουν το κόστος της φιγούρας ή των λουλουδιών και πουλάνε την επαυξημένη λόγω της διακόσμησης αξία της παρασκευής τους ευκολότερα από ότι θα ήταν χωρίς αυτήν.

Η διακόσμηση μας είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να πουλήσετε τα δικά σας είδη!

Φτιάχνετε custom παραγγελίες ή έχετε έτοιμα είδη;

Και τα δύο!

Επιλέξτε είτε από την μοναδική συλλογή των έτοιμων διακοσμητικών μας φιγούρων, λουλουδιών και μικρών λουλουδιών και μικρών διακοσμητικών είτε ζητήστε μας σχέδια δικά σας ή επιθυμίες των πελατών σας στέλνοντας μας την φωτογραφία που έχετε δει, τις διαστάσεις και λεπτομέρειες του είδους που θα θέλατε προσφορά και τον χρόνο που θα θέλατε να παραλάβετε.  Εμείς θα σας απαντήσουμε αν γίνεται στον χρόνο που επιθυμείτε, το κόστος και άλλες λεπτομέρειες.

Για να δείτε τις τιμές χονδρικής για επαγγελματίες πάντως, βασικό είναι να έχετε επαγγελματικό λογαριασμό στο site μας.

Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να αποκτήσετε πατώντας ΕΔΩ δεδομένου ότι η επιχείρηση σας ασχολείται με ζαχαροπλαστική/αρτοποιεία, καφέ - εστιατόριο που σερβίρει γλυκό, ξενοδοχείο, catering και συναφή επαγγέλματα. Όταν ενεργοποιηθεί ο επαγγελματικός λογαριασμός σας θα μπορείτε να βλέπετε απευθείας τιμές χονδρικής και να κάνετε τις παραγγελίες σας.

Τέλος, συνεργαζόμαστε με εμπόρους από όλη την Ελλάδα με ειδικούς τιμοκαταλόγους μεταπώλησης . Αν έχετε επιχείρηση ειδών ζαχαροπλαστικής σε κάποιο μέρος που δεν διαθέτουμε αποκλειστική αντιπροσώπευση μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να γράψετε στα σχόλια ότι επιθυμείτε συνεργασία για μεταπώληση και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. 

Share this content

Add a comment

You must be register
Clic here to registered