Follow us on:

Fractal Colors ~ Νέα Συνεργασία σε Βρώσιμα & Craft Χρώματα

Published : 2023-06-04 14:28:34
Categories : Οδηγοί Χρήσης Προϊόντων , Τα νέα μας

Ανοίξτε νέους ορίζοντες στον χρωματισμό των προιόντων σας με τα χρώματα της Fractal Colors!

Πριν λίγο καιρό ξεκινήσαμε τη νέα μας συνεργασία με την εταιρεία Fractal Colors. Επιλέξαμε την εταιρεία αυτή καθώς διαθέτει ποικιλία τύπων χρωμάτων για κάθε υλικό που θέλετε να χρωματίσετε, επίσης διαθέτει μια ιδιαίτερα ευρεία γκάμα χρωμάτων σχεδόν σε κάθε τύπο χρωμάτων, έχει πολύ ποιοτικά και προσεγμένα προϊόντα και είναι σχετικά κοντά μας σε σχέση με άλλους προμηθευτές ώστε η ανανέωση του στοκ να είναι ευκολότερη για μπορούμε να σας παρέχουμε τα χρώματα που θέλετε όταν τα θέλετε!

Ας ανακαλύψουμε τις διαφορετικούς τύπους Χρωμάτων στη συλλογή της Fractal! Πατήστε πάνω στην κάθε επικεφαλίδα για να δείτε την κάθε κατηγορία ξεχωριστά ή πατήστε εδώ για να δείτε όλη τη γκάμα των Fractal εδώ!

Χρώματα Πάστας Gel Υδατοδιαλυτά

Μια τεράστια ποικιλία υδατοδιαλυτών χρωμάτων τζελ σας περιμένει με τα οποία μπορείτε να χρωματίσετε ζαχαρόπαστα και άλλες ζύμες, ζύμη μπισκότων, βουτυρόκρεμα, γλάσο διακόσμησης (Royal Icing).

Τα χρώματα αυτά είναι ρευστά ώστε να μπορείτε να χρωματίσετε με ευκολία από σφιχτά υλικά όπως η ζαχαρόπαστα μέχρι υγρά όπως το γλάσο διακόσμησης, σαντιγύ κλπ παρασκευές.

Απλά ανακατέψτε το χρώμα σταγόνα σταγόνα μέσα στο υλικό σας, δουλεύοντας το παράλληλα μέχρι να φτάσετε την επιθυμητή σας απόχρωση!

Παρακολουθήστε τα ακόλουθα video από το κανάλι μας στο YouTube που δείχνει πως θα χρωματίσετε διάφορα υλικά με τα χρώματα πάστας όπως ζύμη μπισκότων, royal icing, βουτυρόκρεμα, ζαχαρόπαστα και άλλα!

                                                                                    Λιποδιαλυτά Υγρά Χρώματα & Χρώματα Σκόνης

Στα λιποδιαλυτά χρώματα η Fractal μας φέρνει τις σειρές SuperiOil σε υγρή μορφή και τη σειρά Eurodust σε μορφή σκόνης.

Η σειρά SuperiOil  είναι ιδανικά για χρωματισμό κάθε υλικού με βάση το λίπος/έλαια όπως λευκή σοκολάτα και βουτυρόκρεμα. Απλά στάξτε μερικές σταγόνες και ανακατέψτε στο μίγμα σας για μια πολύ γρήγορη & πιό έντονη εφαρμογή.

Η σκόνη χρειάζεται περισσότερο ανακάτεμα για να χρωματίσει σφιχτά μίγματα και έτσι είναι καλύτερο για χρωματισμό υγρών καθώς και σοκολάτας εξωτερικά.

Παρακολουθήστε τα ακόλουθα video από το κανάλι μας στο YouTube που δείχνει πως θα χρωματίσετε διάφορα υλικά με τα λιποδιαλυτά χρώματα όπως μπάρες σοκολάτας και διακοσμητικά και σοκολάτα για εξωτερική κάλυψη παγωτού με χρώματα σκόνης!

Φτιάξτε μοναδικά όμορφες λιχουδιές για το Candy Bar σας με τα Superioil λιποδιαλυτά χρώματα της Fractal. Δείτε πως να χρωματίσετε Σοκολάτα εύκολα και γρήγορα για να βουτύξετε μέσα μια φράουλα σε καλαμάκι και να την διακοσμήσετε με τα Νέα μας Sprinklicious Medleys!

Χρώματα Αερογράφου Υδατοδιαλυτά

Μια πολύ μεγάλη και όμορφη γκάμα υδατοδιαλυτών χρωμάτων σας περιμένει για χρήση με αερογράφο και για χρωματισμό πολύ υγρών μιγμάτων. Δοκιμασμένα από επαγγελματίες του χώρου είναι τα προτεινόμενα χρώματα λόγω της δύναμης & απόδοσης τους όσο και για τη μεγάλη γκάμα έτοιμων χρωμάτων.

Supearl Χρώματα Σκόνης Γυαλιστερά (Λούστρου-Φινιρίσματος)

Αν και με την αφαίρεση του Διοξειδίου του Τιτανίου (E171) οι σκόνες λούστρου όπως και οι μεταλλικές σκόνες και τα υγρά χρώματα έχουν λίγο η πολύ σταμαστήσει από όλες τις εταιρείες, παραμένουν αυτή τη στιγμή, ευτυχώς, διαθέσιμα κάποια από τα χρώματα και οι εταιρείες εργάζονται σε νέες φόρμουλες για να προσπαθήσουν να τα επαναφέρουν στην κυκλοφορία χωρις να είναι κάτι τέτοιο απαραίτητο ότι θα επιτευχθεί. Αυτή τη στιγμή η Fractal όπως και οι περισσότερες εταιρείες έχει το χρυσό, το μπρονζέ και το κόκκινο σε γυαλιστερές σκόνες.

Τα χρώματα λούστρου είναι τέλεια επίσης και για bartenders καθώς μπορούν να χρωματίσουν και να διακοσμήσουν τα ποτά σας με τη λάμψη τους η οποία δεν χάνεται μέσα στο ποτό!

Μη Βρώσιμα Χρώματα

Τέλος, επειδή το τα Display Cakes στις εκδηλώσεις είναι μια κανονικότητα, πολλά από τα χρώματα που πριν ήταν επιτρεπτά για κατανάλωση τα έχουμε τώρα μεταφέρει στην κατηγορία μη βρώσιμων χρωμάτων (craft colors) η οποία περιέχει διαφόρων τύπων χρώματα τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για τις τούρτες του Candy Bar σας οι οποίες αποτελούν μέρος της διακόσμησης σας. Δείτε εδώ την γκάμα της Fractal και άλλων εταιρειών σε χρώματα σκόνης κυρίως τα οποία δίνουν ομορφότερες και δυνατότερες αποχρώσεις από τα βρώσιμα χρώματα.

Αρώματα σε σκόνη

Ώ ναι, είναι πραγματικότητα! Μια τεράστια αλλαφή στη χρήση των αρωμάτων είναι εδώ! Παίξτε τώρα με τις γεύσεις χωρις καμία αλλοίωση της συνταγής σας. Οι σκόνες είναι πολύ πιο δυνατές και συγκεντρωμένες από τα υγρά αρώματα και έτσι με πολύ λίγη σκόνη μπορείτε να αρωματίσετε τα πάντα χωρις να αλλιώσετε τη γεύση της συνταγής σας. Δοκιμάστε τις σε οποιαδήποτε Α΄ ύλη καθώς αναμιγνύεται εύκολα στα πάντα. 9 τέλειες γέυσεις σας περιμένουν!

Μαρκαδόροι Πινέλου

Ένα ακόμη πραγματικά φανταστικό προϊόν της Fractal είναι οι μαρκαδόροι με άκρη πινέλου. Η μεγάλη διαφορά με τους κλασικούς μαρκαδόρους είναι ότι ανάλογα την πίεση που βάζεις η γραμμή που βγαίνει γίνεται πιο πλατυά. Έτσι με λίγη πίεση μπορείς να κάνεις πολύ λεπτές γραμμές και με περισσότερη πιο παχιές ενώ μπορείς να κάνεις καλλιγραφία με το πάχος της γραμμής να αλλάζει κατα τη διάρκεια ανάλογα την πίεση που βάζεις. 

Χρωματιστή Κρυσταλλική Ζάχαρη

Μια ακόμη καινοτομία της Fractal είναι η αρωματισμένη, χρωματισμένη κρυσταλλική ζάχαρη που διαθέτει σαν έτοιμο προϊόν με γεύσεις και χρώμα για την παρασκευή Μαλλιού της Γριάς το οποίο φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μια όμορφη διακόσμηση σε κάθε γλυκό σας προσθέτοντας ταυτόχρονα και ένα ελαφρύ αρωματικό στοιχείο. Είτε το χρησιμοποιήσετε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οι 9 τέλειες γεύσεις το κάνουν ένα πραγματικά ξεχωριστό προϊόν! Εμείς το συνδυάσαμε με τα ξυλάκια και τη μηχανή για την παρασκευή του Μαλλιού της Γριάς ώστε να έχετε μια ακόμη οικονομική, γρήγορη και πάνω απ΄όλα διασκεδαστική και όμορφη λύση διακόσμησης για τα Candy Bar σας σε βαπτίσεις, γάμους και κάθε chic εκδήλωσή σας. Η μοντέρνα αντίληψη διακόσμησης για το Μαλλί της Γριάς προϋποθέτει φυσικά εκτός από όμορφα χρώματα και αρώματα, και μια ανάλογη διακόσμηση του, με Sprinkle Medleys.

Μπορείτε να δείτε την μεγάλη γκάμα όλων των τύπων χρωμάτων της Fractal στις καλύτερες τιμές της αγοράς από τον ιστοχώρο μας πατώντας εδώ

Cake Deco, επίσημος εισαγωγέας/διανομέας της Fractal Colors!

Share this content

Add a comment

You must be register
Clic here to registered