Follow us on:

Απομίμηση Σοκολάτας Γάλακτος ICAM Glasover σε Σταγόνες 5κ.
Απομίμηση Σοκολάτας Γάλακτος ICAM Glasover σε Σταγόνες 5κ.

Απομίμηση Σοκολάτας Γάλακτος ICAM Glasover σε Σταγόνες 5κ.

Κωδικός: MICHO5K
72,50 €
με ΦΠΑ

Επαγγελματική Συσκευασία 5κ. 

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο αυτή την στιγμή. Θα είναι όμως σύντομα.

Δοκιμάστε τώρα την καλύτερη απομίμηση Σοκολάτας Γάλακτος που έχετε δοκιμάσει ποτέ!

Σε μεγάλη συκευασία 5κ.

Με την ποιότητα και την εμπειρία της ICAM εδώ και 75 έτη.

Περιγραφή
Mε ευχάριστη γεύση, κουβερτούρα γάλακτος/κακάο, της οποίας τα υψηλής ποιότητας φυτικά λίπη της προσδίδουν εξαιρετικά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, όμορφη γυαλιστερή εμφάνιση και σταθερότητα.

Συστάσεις λειτουργίας


Στη ζαχαροπλαστική
Ιδανικό για κλασική ζαχαροπλαστική, για όλα τα προϊόντα που απαιτούν γλάσο, και γεμίσεις για cupcakes με επικάλυψη σοκολάτας, σοκολατάκια κρεμίνι και πτι φουρ με διακόσμηση τριπλού σολ. Κατάλληλο για ανάμειξη με άλλα υλικά για κρέμες και γεμίσεις. Γρήγορο και βολικό για την επικάλυψη παραδοσιακών ιταλικών κέικ με προζύμι όπως panettone, colomba και pandoro. Επίσης εξαιρετικό σε επικαλυμμένα προϊόντα που έχουν καταψυχθεί. Δεν απαιτεί tempering. Λιώνουμε και χρησιμοποιούμε στους 40°C. Στερεοποιήστε, εάν είναι δυνατόν, στους 15°C.

Στην παρασκευή παγωτού
Κατάλληλο για επικάλυψη παγωτού σε ξυλάκια και χωνάκια, μπομπονιέρες παγωτού σκληρό παγωτό και σεμιφρέντο. Δεν απαιτεί tempering.

Σταγόνες σε ειδική σακούλα 5κ.

MICHO5K
Νέο