Follow us on:

2024 Διακοσμητικό Topper για Τούρτες σε Κάθετο Μοντέρνο Σχέδιο σε Χρυσό Καθρέπτη
2024 Διακοσμητικό Topper για Τούρτες σε Κάθετο Μοντέρνο Σχέδιο σε Χρυσό Καθρέπτη

2024 Διακοσμητικό Topper για Τούρτες σε Κάθετο Μοντέρνο Σχέδιο σε Χρυσό Καθρέπτη

Κωδικός: CCR49040
7,99 €
με ΦΠΑ

Ποιοτικά plexiglass Cake Toppers για τις μοναδικές σας στιγμές!

Άμεση διαθεσιμότητα

Σας παρουσιάζουμε το νέο μας διακοσμητικό topper για τούρτες, το 2024 Διακοσμητικό Topper σε Κάθετο Μοντέρνο Σχέδιο σε Χρυσό Καθρέπτη!

Αυτή η υπέροχη προσθήκη στην τούρτα σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να αναβαθμίσετε τις εορταστικές σας στιγμές στο επόμενο επίπεδο.

Με την μοντέρνα γραμματοσειρά, αυτό το διακοσμητικό topper έχει ένα έντονο χρυσό χρώμα καθρέπτη, φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας πλεξιγκλάς. Αυτό το εντυπωσιακό σχέδιο θα μαγνητίσει αμέσως το μάτι και θα προσθέσει μια πινελιά κομψότητας σε οποιαδήποτε γιορταστική τούρτα.

Αυτό το διακοσμητικό κομμάτι θα συμπληρώσει υπέροχα τις εορταστικές σας λιχουδιές, καθιστώντας τις το επίκεντρο της προσοχής στα γιορτινά τραπέζια σας. Φέρτε μια δόση γοητείας και κομψότητας στις δημιουργίες της τούρτας σας με το 2024 Διακοσμητικό Topper σε Κάθετο Μοντέρνο Σχέδιο σε Χρυσό Καθρέπτη μας.

Διάσταση: 6.5εκ πλάτος - 17εκ Ύψος

Οδηγίες Φροντίδας: Μην πλένετε σε πλυντήριο πιάτων για να αποφύγετε πιθανή παραμόρφωση του topper σας, μην τρίβετε με σκληρό σφουγγάρι. Βυθίστε σε χλιαρό νερό για 15 λεπτά και τρίψτε απαλά με μαλακό σφουγγάρι εάν είναι απαραίτητο. Μην αφήνετε στο άμεσο ηλιακό φως για πολύ καιρό για να αποφύγετε πιθανή παραμόρφωση.

CCR49040

Χαρακτηριστικά

Εποχικότητα
Χριστούγεννα ή/και Πρωτοχρονιά
Επιλογές Παρουσίασης / Συσκευασίας
Toppers
Είδος Προϊόντος (Για τις Θεματικές Κατηγ.)
Cake Toppers