Follow us on:

  • Νέο
Χρυσές Μπαλίτσες Τοπερ σε 4 μεγέθη 20τεμ.
Χρυσές Μπαλίτσες Τοπερ σε 4 μεγέθη 20τεμ.

Χρυσές Μπαλίτσες Τοπερ σε 4 μεγέθη 20τεμ.

Κωδικός: DTBGD20
5,99 €
με ΦΠΑ
Απογειώστε τις δημιουργίες σας με τα νέα σετ μπαλίτσες τοπερ με διαφορετικά μεγέθη! Εύκολες στη χρήση και επαναχρησιμοποιήσιμες, αποτελούν ιδανική προσθήκη σε κάθε κέικ για γενέθλια, επετείους και γάμους. Προσθέστε λάμψη και χρώμα στις δημιουργίες σας με αυτά τα μοναδικά τοπερ!
Άμεση διαθεσιμότητα

Decorative Bouquets

Νέες Διακοσμητικές Μεταλλικές Χρυσές Μπαλίτσες  Τοπερς 

Απογειώστε τις δημιουργίες σας με τα νέα μας σετ από διακοσμητικές μπαλίτσες τοπερ!

Μεταμορφώστε τα κέικ σας σε αριστουργήματα που σταματούν το χρόνο με τα εξαιρετικά foam balls topper μας. Ιδανικές για κάθε γιορτή, αυτές οι όμορφες μπαλίτσες προσθέτουν ένα άγγιγμα κομψότητας και ομορφιάς στα επιδόρπια σας.

Κομψός Σχεδιασμός: Οι μπάλες μας έρχονται σε μια όμορφη σειρά 11+4 χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των αποχρώσεων του ροζ, του λευκού και του μεταλλικού χρυσού, καθώς και των 4 επιλογών με γκλιτερ. Αυτά τα χρώματα επιλέγονται προσεκτικά για να συμπληρώσουν μια ποικιλία σχεδίων κέικ, καθιστώντας τις ευέλικτες για κάθε περίσταση.

Υλικά υψηλής ποιότητας: Κατασκευασμένα από υλικά Α' Ποιότητας, τα toppers μας δεν είναι μόνο οπτικά ελκυστικά αλλά και ανθεκτικά. Διατηρούν το σχήμα και το χρώμα τους, εξασφαλίζοντας ότι το κέικ σας φαίνεται τέλειο από τη στιγμή που εμφανίζεται μέχρι να σερβιριστεί και η τελευταία φέτα του!

Εύκολο στη χρήση: Σχεδιασμένα για ευκολία, αυτά τα toppers είναι εύκολο να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε κέικ/τούρτα. Είτε είστε επαγγελματίας αρτοποιός ή home baker, θα τα βρείτε απλά στη χρήση, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε εκπληκτικά κέικ με ελάχιστη προσπάθεια.

Πώς να τοποθετήσετε τις μπάλες toppers στα κέικ σας

Οι μπαλίτσες μας διαθέτουν όλες το δικό τους συρμάτινο στήριγμα ώστε εύκολα να μπορείτε να τα τοποθετήσετε στις τούρτες σας. Μάλιστα τα συρματάκια έχουν ειδική επάλειψη με πλαστικό υλικό κατάλληλο για χρήση με τρόφιμα. Για περαιτέρω ασφάλεια μπορείτε να τα τοποθετήσετε στο κέικ σας με μικρά στηρίγματα λουλουδιών (δείτε εδώ: Eπιλογές στηριγμάτων Λουλουδιών). Χρησιμοποιώντας τα στηρίγματα λουλουδιών, απλά εισάγετε ένα στήριγμα μέσα στο κέικ/τούρτα σας και τοποθετήστε το σύρμα από την μπάλα μέσα στο στήριγμα.

Ευπροσάρμοστο και επαναχρησιμοποιήσιμο: Ιδανικό για γενέθλια, επετείους, γάμους και άλλα, οι μπάλες μας μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν για π΄σνω σπό μισ εκδηλώσεις. Απλά καθαρίστε τα μετά τη χρήση και είναι έτοιμοι να προσθέσετε ένα μαγικό άγγιγμα στην επόμενη γιορτή σας.

Ιδανικό για κάθε θέμα: Είτε σχεδιάζετε ένα εξελιγμένο soirée ή ένα γεμάτο διασκεδαστικό πάρτι, αυτά τα toppers μπάλα ταιριάζουν απρόσκοπτα σε οποιοδήποτε θέμα. Το κομψό σχεδιασμό και τα ζωντανά χρώματα τους καθιστούν μια ξεχωριστή προσθήκη σε κάθε κέικ.

Ικανοποίηση πελατών: Είμαστε υπερήφανοι για την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας που αγαπούν οι πελάτες μας. Οι μπαλίτσες μας έλαβαν στο εξωτερικό πολλές θετικές κριτικές για την ομορφιά και την ευκολία χρήσης τους, καθιστώντας τους το αγαπημένο μεταξύ επαγγελματιών όσο και των home bakers. Οι μπαλίτσες αυτές είναι φτιαγμένες από φελιζολ και βαμμένες εξωτερικά με ειδικό εξωτερικά με ειδικό αμάλγαμα το οποίο σπάει σχετικά εύκολα. Προσοχή στο χειρισμό τους.

Προσθέστε λοιπόν ένα άγγιγμα κομψότητας και διασκέδασης στα κέικ σας με τα εκπληκτικά toppers μας. Παραγγείλετε τώρα και κάντε την επόμενη γιορτή σας αξέχαστη!

Διαστάσεις

Τα μέγεθη των σετ με μπάλες είναι τα παρακάτω:

Για το σετ των 20τεμ: 5 σετ των 2/2,5/3/4εκ.

Για το σετ των 8τεμ: 2 σετ των 2/2,5/3/4εκ.

DTBGD20

Χαρακτηριστικά

Στιγμές Ζωής / Ηλικία / Φύλο
Γάμος
Γενέθλια & Ονομαστικές Γιορτές
Φτιάχνω:
Τούρτες & Κέικ
Χρηστικότητα
Toppers
Χρώμα
Χρυσό
Είδος Προϊόντος (Για τις Θεματικές Κατηγ.)
Cake Toppers
Τοπερ Μπάλας