Follow us on:

  • Νέο
Ροζ Πλατίνα Αποξηραμένο Μπουκέτο Διακόσμησης
Ροζ Πλατίνα Αποξηραμένο Μπουκέτο Διακόσμησης

Ροζ Πλατίνα Αποξηραμένο Μπουκέτο Διακόσμησης

Κωδικός: DBQ011
13,99 €
με ΦΠΑ
Ιδανικό για βαπτίσεις, γαμήλιες εκδηλώσεις, πάρτυ γενεθλίων και άλλες σημαντικές εκδηλώσεις σας. Κομψά και εύκολα στη χρήση, τα μπουκέτα μας θα δώσουν ένα ξεχωριστό στυλ στην τούρτα σας.
Άμεση διαθεσιμότητα

Decorative Bouquets

Νέα Αποξηραμένα Διακοσμητικά Μπουκέτα Λουλουδιών για διακόσμηση Τούρτας - Ροζ Πλατίνα 

Φτιαγμένα ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα πάνω σε κάθε τούρτα, τα νέα μας αποξηραμένα μπουκέτα λουλουδιών είναι διαθέσιμα σε πολλές αποχρώσεις ώστε να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε χρωματική παλέτα έχετε στην τούρτα σας.

Μια γρήγορη, σχετικά εύκολη και σίγουρα όμορφη λύση διακόσμησης για πραγματικά κομψές γαμήλιες τούρτες, τούρτες γενεθλίων ή άλλων εκδηλώσεων. 

Το μπουκέτο Ροζ Πλατίνα διαθέτει ροζ, λευκές, φυσικές & χρυσές αποχρώσεις. Ένα κουκλίστικο μπουκέτο που θα δώσει στις τούρτες σας μια ξεχωριστή νότα κομψότητας! Ιδανικό για γαμήλιες τούρτες, πάρτυ γενεθλίων και κάθε σας σημαντική εκδήλωση!

Λύσεις Τοποθέτησης στις τούρτες σας

Προτείνουμε την τοποθέτηση τους είτε με στηρίγματα λουλουδιών (Δείτε τα εδώ: Search (cakedeco.gr)) είτε με συρματάκια λουλουδιών. Τα στηρίγματα είναι πιο εύκολη και γρήγορη λύση ενώ τα συρματάκια χρειάζονται περισσότερη προσπάθεια αλλά έχουν πιο ακριβές αποτέλεσμα. Μην καρφώνετε απ' ευθείας τα λουλούδια σε πραγματική τούρτα καθώς μπορεί να μολυνθεί! Σε ψεύτικες τούρτες δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα όμως είναι δύσκολο να καρφωθούν στο φελιζολ, οπότε μπορείτε να ανοίξετε τρύπες με ένα κατσαβίδι που θα έχετε θερμάνει τη μύτη του με αναπτήρα.

Με τα στηρίγματα λουλουδιών απλά καρφώνετε ένα στηρίγμα μέσα στη τούρτα σας και τοποθετείτε μέσα του όσα λουλούδια χωράνε ή ταιριάζουν στο σχέδιο σας. Καρφώνετε όσα στηρίγματα χρειάζεστε για το μπουκέτο που έχετε. 

Με τα συρματάκια, μπορείτε να το στολίσετε είτε με ολόκληρο το μπουκέτο αν σας αρέσει όπως είναι φτιαγμένο εξ αρχής, δημιουργώντας ένα κύκλο γύρω από το λαιμό του μπουκέτου και καρφώνοντας την άλλη άκρη στην τούρτα σας (χρησιμοποιήστε χοντρό σύρμα νο.18 για να κρατήσει το βάρος του), είτε να ανοίξετε το μπουκέτο και να τοποθετήσετε εσείς ένα ένα τα λουλούδια σε συρματάκι και να καρφώσετε το κάθε λουλούδι στο σημείο που επιθυμείτε (προτιμήστε λεπτότερο σύρμα πχ Νο20 ή Νο22).  Αν θέλετε να το τοποθετήσετε μπροστά από την τούρτα σας, θα χρειαστεί να τυλίξετε τους μίσχους (κοτσάνια) με ταινία λουλουδιών που ταιριάζει στα χρώματα της τούρτας σας ή φυσικά να τα αφήσετε ως έχουν! 

Μεταφορά

Λόγω του ότι τα συγκεκριμένα είδη είναι φυσικά και εύθραυστα προϊόντα, ιδιαίτερα τα μεγάλα φύλλα των φοινίκων και των ηλιοφοινίκων, μπορεί κατα τη μεταφορά να σπάσουν οι άκρες, να φύγει το χρώμα ή το γκλιτερ από τις άκρες. Αυτές είναι φυσιολογικές φθορές της μεταφοράς και δεν ευθυνόμαστε για αυτές. Μπορείτε εύκολα να ξαναχρωματίσετε τα φύλλα με λίγο χρώμα σπρει ή και πινέλο. Όταν ανοίξετε το πακέτο σας, είναι καλό να φρεσκάρετε τα λουλούδια σας τραβώντας τα μαλακά, μακρυά το ένα από το άλλο και ισιώνοντας φύλλα ή άνθη που πιθανόν να έχουν στρεβλωθεεί κατα τη μεταφορά.

Διαστάσεις

Το μέγεθος των μπουκέτων είναι περίπου 11 πλάτος και 15εκ ύψος ενώ τα κοτσάνια είναι κομμένα περίπου στα 15εκ. ώστε να έχετε αρκετό μίσχο για τα δικά σας πιθανά δεσίματα και με άλλα λουλούδια. 

DBQ011

Χαρακτηριστικά

Επιλογή Λουλουδιού
Μπουκέτο
Φύλλο Φοίνικα
Χρώμα
Λιλά
Ροζ
Χρυσό
Τύπος Λουλουδιού
Πραγματικά, αποξηραμένα, βρώσιμα Λουλούδια