Follow us on:

Ζαχαρόπαστα Sugarlicious Λευκό 6κ.
Ζαχαρόπαστα Sugarlicious Λευκό 6κ.
Ζαχαρόπαστα Sugarlicious Λευκό 6κ.
Ζαχαρόπαστα Sugarlicious Λευκό 6κ.
Ζαχαρόπαστα Sugarlicious Λευκό 6κ.
Ζαχαρόπαστα Sugarlicious Λευκό 6κ.
Ζαχαρόπαστα Sugarlicious Λευκό 6κ.
Ζαχαρόπαστα Sugarlicious Λευκό 6κ. Ζαχαρόπαστα Sugarlicious Λευκό 6κ. Ζαχαρόπαστα Sugarlicious Λευκό 6κ.

Ζαχαρόπαστα Sugarlicious Λευκό 6κ.

Κωδικός: SGL051
36,85 €
με ΦΠΑ

Νέα εύπλαστη ζαχαρόπαστα με απίστευτη γεύση και μοναδικά χαρακτηριστικά η οποία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμφάνιση και την γεύση των γλυκών σας!

Άμεση διαθεσιμότητα

Δοκιμάστε την μαλακή, μεταξένια υφή, την απίθανη γεύση και το μεθυστικό άρωμα της νέας μας ζαχαρόπαστας Sugarlicious Original! Οι μοναδικές της ιδιότητες της Sugarlicious Original οφείλονται στο ότι παρασκευάζεται μόνο απο τα καλύτερα υλικά υψηλής ποιότητας!

Με την καλύτερη τραγακάνθη (όχι Κίνας), τις ακριβότερες χρωστικές (για τα χρώματα), χωρίς λευκαντικό (στην λευκή) και πραγματικά ελάχιστο φυσικό συντηρητικό.

Μια ζαχαρόπαστα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο από γεύση και ποιότητα η οποία δουλεύεται πολύ εύκολα και είναι πραγματικά ιδανική για μπισκότα, εργασία με κουπάτ και για κάλυψη τουρτών μέχρι 10-12 πόντους (Για παραπάνω συνιστούμε μίξη με την άλλη μας ζαχαρόπαστα την SmartFlex ή μόνο SmartFlex). Φτιαγμένη για τον επαγγελματία, είναι παράλληλα ιδανική και για τον νέο ζαχαροτέχνη, καθώς σας παρέχει τον απαραίτητο χρόνο και την ευπλασία που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε εύκολα και αποτελεσματικά το φινίρισμα των επιφανειών, των γωνιών και κάθε λεπτομέρειας της τούρτας σας, πριν αυτή στεγνώσει.

Συστατικά: Ζάχαρη, γλυκόζη, φοινικοπυρηνέλαιο, νερό, σορβικό κάλιο,κόμμι τραγακάνθης, γλυκερόλη, κιτρικό οξύ, άρωμα.

Συσκευασία: Κουτί 6κ.

Οδηγίες Χρήσης: Ζυμώστε όσο μπορείτε περισσότερο πριν ανοίξετε φύλλο, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες, καθώς τα ποιοτικά υλικά της χρειάζονται συγκεκριμένη θερμοκρασία για να αποδώσουν τα χαρακτηριστικά που την κάνουν μοναδική!

Οδηγίες Διατήρησης

  • Μετά το άνοιγμα κλείστε το προϊόν στο παρεχόμενο σακουλάκι του
  • Αποθηκεύστε σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον μακριά από φως. Η ζαχαρόπαστα πρέπει να αποθηκεύετε κοντά στους 25 βαθμούς. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεπερνά τους 32oC καθώς μπορεί να λιώσουν και να διαχωριστούν τα λιπαρά της με αποτέλεσμα να χαλάσει. Στο κατώτατο όριο δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά πρέπει να έρθει στους 25oC σταδιακά μέσα σε αρκετές ώρες ώστε να μην υποστούν ΣΟΚ τα υλικά. Επίσης αν είναι κρύα όταν προσπαθήσετε να την ζημώσετε απλά θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο  και κόπο χωρίς λόγο.  Έτσι αν την αποθηκεύετε σε κρύο μέρος (Δεν χρειάζεται ψυγείο) θα πρέπει να την αφήσετε κοντά στους 25oC μέχρι να φτάσει μόνη της εκει κοντά για να αρχίσετε να τη δουλεύετε ενώ αν την αποθηκεύετε σε ζεστό μέρος αυτό δεν θα πρέπει να ξεπερνά τους 30oC. 
  • Μην την αναμιγνύετε με μεγάλη ποσότητα νισεστέ καθώς η υψηλή υγροσκοπικότητα του θα αφαιρέσει την υγρασία της και θα σας ΣΠΑΕΙ. Πολύ πολύ λίγο είναι αρκετό. ΑΝ πρέπει να βάλετε κάτι βάλτε την δική μας πολύ λεπτή άχνη (Κωδ. SGL071+SGL070) (η χοντρή άχνη είναι χειρότερη από νισεστέ). Εϊναι προτιμότερο να τη δουλεύετε κοντά στη θερμοκρασία δωματίου (25oC) και πάνω σε ειδική αντικολλητική πλαστική επιφάνεια όπως αυτή που διαθέτουμε ακριβώς για αυτό το σκοπό (Κωδ. 92636306). 

 

Άλλες πληροφορίες:

Χωρίς γενετικά μεταλλαγμένες πρώτες ύλες.

Χωρίς γλουτένη

Χωρίς ξηρούς καρπούς

Χωρίς γαλακτοκομικά

Χωρίς μεταλλαγμένα

Χωρίς λευκαντικό η λευκή αλλά πιο λευκή από τις περισσότερες!!!

Κατάλληλη για χορτοφάγους, Vegans, Kosher, Halal.

Ελληνικό Προϊόν

SGL051
Νέο

Related articles on blog