Μια ολοκαίνουργια σειρά καλουπιών σιλικόνης που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Emmanuele Forcone, Παγκόσμιου Πρωταθλητή Pastry Chef. Τα καλούπια, που αντιπροσωπεύουν φυσικά σχήματα και νέες ιδέες, επιτρέπουν τη δημιουργία μοναδικών γαρνιτούρων που μπορούν να βελτιώσουν οποιαδήποτε δημιουργία με αλληλεπίδραση όγκων και υφών.
Μέγεθος: 210 x 70 x Υ14 χιλ.
Όγκος: ~ 100 ml
Μέγεθος καλουπιού 175x240 χιλ.
2 εσοχές ανα καλούπι
Στην εικόνα το Top Iceberg χρησιμοποιείται για να διακοσμήσει ένα κέικ φτιαγμένο με το καλούπι Pavoni KE044.