Follow us on:

Cake Deco Α4 Edible Printing Starter Kit Βρώσιμης Εκτύπωσης TS705
Cake Deco Α4 Edible Printing Starter Kit Βρώσιμης Εκτύπωσης TS705

Cake Deco Α4 Edible Printing Starter Kit Βρώσιμης Εκτύπωσης TS705

Κωδικός: CD-EPR-021-kit
240,99 €
με ΦΠΑ

Αρχίστε να εκτυπώνετε βρώσιμα με απίστευτη πιστότητα με το Νέο Α4 Starter Kit Βρώσιμης Εκτύπωσης TS705!

Περιλαμβάνει ότι χρειάζεστε για να αρχίσετε να εκτύπωνετε τώρα!

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Νέο Α4 Edible Printing Starter Kit Βρώσιμης Εκτύπωσης TS705 από την Cake Deco! Εκτυπώστε τώρα τις φωτογραφίες και τα σχέδια σας και διακοσμήστε τις τούρτες, τα cupcakes/muffins, ποτά, καφέδες και άλλα γλυκά με τις δικές σας αναμνήσεις και σχέδια ή φωτογραφίες και εικόνες από το Internet!

Εκτυπώστε ...βρώσμια σε διάφορες "επιφάνειες" όπως φύλλα ζαχαρόπαστας, φύλλα με προχαραγμένους κύκλους, φύλλα για μαρεγκάκια, φύλλα βάφλας,

Το Cake Deco Α4 Edible Printing Starter Kit περιλαμβάνει:

1. τον Νέο Υψηλής Ανάλυσης, Εκτυπωτή για Βρώσιμη Εκτύπωση, TS705 της Canon ικανός για εκτυπώσεις μεγέθους μέχρι Α4.

2. Πακέτο 25 φύλλων Α4 Decorpaper Plus TF (TP021C),

3. Σετ 5 βρώσιμα μελάνια τύπου TK180 (Μαύρο Μεγάλο, Μαύρο Μικρό (απαραίτητο), Μπλε, Κόκκινο, Κίτρινο) και είστε έτοιμοι για εκτύπωση!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Η εγγύηση του εκτυπωτή σας δεν ισχύει από την στιγμή που εγκαθίσταται μελάνι μη εγκεκριμένο (ασχέτως αν είναι βρώσιμο ή όχι)) από την Canon. Η εταιρεία μας δεν θα είναι υπεύθυνη για οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί με τον εκτυπωτή σας. Οι εκτυπωτές βρώσιμης εκτύπωσης έχουν συχνά προβλήματα και θέλουν συνεχή χρήση. Η εταιρεία μας θα βοηθά στην ανεύρεση λύσης στην περίπτωση προβλήματος και τις περισσότερες φορές καταφέρνουμε να το λύσουμε αλλά αυτό ΔΕΝ αποτελεί εγγύηση. Η εταιρεία μας διαθέτει νέες κεφαλές original Canon για να τοποθετήσετε στον εκτυπωτή σας για όταν σας χαλάσει (πάντα χρησιμοποιείτε νέα μελάνια με νέα κεφαλή), ενώ επίσης κάνει καθαρισμό της δικής σας που συνήθως λύνει το πρόβλημα τουλαχιστον προσωρινά.   

Εφόσον αποφασίσετε να αγοράσετε το ΚΙΤ, συμφωνείτε ρητώς με όλα τα παραπάνω. Θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας ότι είναι απαραίτητη η εκτύπωση μιας έγχρωμης σελίδας (και σε κανονικό χαρτί), τουλάχιστον κάθε 3 ημέρες για την καλή λειτουργία και συντήρηση του εκτυπωτή σας! Μπορείτε να εκτυπώνετε την αλληλογραφία σας, λογαριασμούς και πληρωμές σας κανονικά με τα βρώσιμα μελάνια καθώς δεν υστερούν σε τίποτε από τα κανονικά, είναι οικολογικά, ενώ η τιμή τους είναι εφάμιλλη ή χαμηλότερη απο των κανονικών μελανιών.

Ο εκτυπωτής αυτός δέχεται ΜΟΝΟ τα μελάνια τύπου ΤΚ18Χ.

CD-EPR-021-kit
Νέο