Follow us on:

Βιολετί Χρώμα Σοκολάτας σε πάστα της Sugarflair 35γρ
Βιολετί Χρώμα Σοκολάτας σε πάστα της Sugarflair 35γρ
Βιολετί Χρώμα Σοκολάτας σε πάστα της Sugarflair 35γρ
Βιολετί Χρώμα Σοκολάτας σε πάστα της Sugarflair 35γρ
Βιολετί Χρώμα Σοκολάτας σε πάστα της Sugarflair 35γρ
Βιολετί Χρώμα Σοκολάτας σε πάστα της Sugarflair 35γρ Βιολετί Χρώμα Σοκολάτας σε πάστα της Sugarflair 35γρ

Βιολετί Χρώμα Σοκολάτας σε πάστα της Sugarflair 35γρ

Κωδικός: SFC311
6,15 €
με ΦΠΑ

Χρωμαστίστε τώρα τις Σοκολάτες, κρέμες και άλλα πολλά με τα Νέα σουπερ αποδοτικά, επαγγελματικά, λιποδιαλυτά χρώματα πάστας της Sugarglair!

Άμεση διαθεσιμότητα

Νέα χρώματα Σοκολάτας από την Sugarflair!

Χρωματίστε τώρα με αυτά τα εύκολα στη χρήση χρώματα για κάθε μίγμα με βάση τα έλαια όπως Σοκολάτες, μίγματα ζύμης, κρέμες, βουτυρόκρεμες και άλλα πολλά!

Τρόπος Χρήσης

Ζεστάνετε το χρώμα βάζοντας το στο φούρνο μικροκυμάτων για μερικά δευτερόλεπτα ώστε να γίνει πιο ρευστό. Προσοχή: Ανακινήστε ή ανακατέψτε καλά πριν τη χρήση. Αν το ζεστάνετε χωρις το κουτάκι ανακατέψτε το χρώμα με μια οδοντογλυφίδα καλά πριν τη χρήση.

Ιδιαίτερα τα ανοιχτά χρώματα φαίνονται καλύτερα σε λευκή σοκολάτα η απομίμηση, δημιουργώντας όμορφα και έντονα στο μάτι εφέ.

Αρχίστε προσθέτοντας μικρή ποσότητα και προσθέστε σταδιακά για να σκουρύνετε την απόχρωση σας. Πολύ συμπυκνωμένο χρώμα για μεγαλύτερη απόδοση!

Σημείωση: Τα συγκεκριμένα χρώματα είναι από τα καλύτερα για ανάμιξη με σοκολάτα λόγω του ότι περιέχουν βούτυτρο κακάο το οποίο είναι και βασικό συστατικό της σοκολάτας και γενικά ένα από τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν. Όμως, έχει μια ιδιαιτερότητα, ότι μερικές φορές, ιδιαίτερα όταν υπάρχουν απότομες αλλαγές θερμοκρασίας το βούτυρο κακάο, λόγω της διαφορετικής του θερμοκρασίας τήξης από το υπόλοιπο κακάο ή άλλη σύνθεση μέσα στην οποία υπάρχει όπως στην προκειμένη περίπτωση, λιώνει ευκολότερα και όταν ξανα κρυώσει βγαίνει στην επιφάνεια με μορφή που μοιάζει με μούχλα με λευκές ή και γκρι αποχρώσεις, αλλά δεν έχει καμία σχέση με μούχλα και λέγεται fat/chocolate blooming. Είναι απλά συσσωρευμένοι κρύσταλλοι βούτυρου κακάο που όντως μοιάζουν με μούχλα αλλά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να καταναλωθεί, είναι απολύτως ασφαλές (Εφόσον φυσικά το προιόν είναι εντός των χρονικών προδιαγραφών του). Αν τυχόν το χρώμα σας να φτάσει σε εσάς με τέτοια μορφή μην ανησυχήσετε μπορείτε να το καταναλώσετε άφοβα λιώνοντας όση ποσότητα χρειάζεστε στο microwave και χύνοντας το μέσα στη λευκή σοκολάτα σας ή την απομίμηση λευκής σοκολάτας σας. Για περαιτέρω πληροφορίες διαβάστε και εδώ:

https://www.chocolatetemperingmachines.com/pages/what-is-chocolate-bloom#:~:text=Fat%20bloom%20happens%20if%20the,gray%20streaks%20or%20white%20blotches.What is Chocolate Bloom (and how to avoid it!) (chocolatetemperingmachines.com)

Συσκευασία 35γρ. μεγαλύτερη από τα συνηθισμένα. 

SFC311

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Βιολετί
Επιλογές Α Υλών
Λιποδιαλυτά Χρώματα / Σοκολάτας
Νέο