Follow us on:

Βιολετί Χρώμα Τζελ της Fractal 30γρ.
Βιολετί Χρώμα Τζελ της Fractal 30γρ.

Βιολετί Χρώμα Τζελ της Fractal 30γρ.

Κωδικός: FC1599
3,99 €
με ΦΠΑ

Υψηλής ποιότητας, δυνατά υδατοδιαλυτά χρώματα τζελ για χρήση σε τρόφιμα!

Άμεση διαθεσιμότητα

Νέo Βιολετί Τζελ/Πάστας από την Fractal! 

Σας παρουσιάζουμε τα νέα σειρά χρωμάτων Τζελ, Full Fill από την Fractal Colors. Με βάση το νερό και με τη μεγαλύτερη διαθέσιμη παλέτα χρωμάτων, αυτά τα τζελ είναι αρκετά ρευστά ώστε να αναμειγνύονται εύκολα σε κρέμες, γλάσο διακόσμησης και οποιαδήποτε μάζα όπως η ζαχαρόπαστα, η πάστα μοντελισμού και η πάστα λουλουδιών και είναι επίσης πολύ υψηλής συγκέντρωσης ώστε να σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε ισχυρά χρώματα για τις παρασκευές σας. Τέλος, όλη η σειρά αποτελείται μόνο από τα χρώματα χωρίς διοξείδιο του τιτανίου (E171) σύμφωνα με τις νεότερες οδηγίες της ΕΕ.

Κύριες μέθοδοι χρήσης:

  • Χρωματίστε εύκολα κάθε είδους α΄ύλης ζαχαροπλαστικής όπως ζαχαρόπαστα, η πάστα μοντελισμού και η πάστα λουλουδιών, marzipan, royal icing και άλλες μάζες/πάστες/κρέμες με βάση το νερό.

  • Αναμείξτε κατέψτε αυτό το χρώμα με χρώμα σκόνης και έχετε ένα ιδανικό μιγμα για ζωγραφική με το χέρι!

  • Αναμειγνύεται στις παρασκευές σας τέλεια λόγω της ρευστής μορφής του και της πρακτικής σωληνωειδούς συσκευασίας. Έτσι, ο τρόπος χρήσης γίνεται πολύ απλός: απλώς προσθέστε μερικές σταγόνες στην πάστα ή την κρέμα σας και ανακατέψτε το ή ζυμώστε το.

  • Δεν συνιστάται για υλικά με βάση τα έλαια/λίπος. Για τα είδη αυτά δοκιμάστε τα προϊόντα Superioil!

  • Πολύ οικονομικά, δεδομένης της υψηλής συγκέντρωσας τους, της συσκευασίας των 30γρ (ναι 20% περισσότερο χρώμα σε σχέση με τα συνηθισμένο 25γρ του ανταγωνισμού) και ακόμη καλύτερες τιμές!

Συστατικά: Γλυκερόλη E422, προπυλενογλυκόλη E1520, πηκτικός παράγοντας: Διοξείδιο του Πυριτίου E551, Χρωστικές: Καρμοϊζίνη E122*, Λαμπερό Μπλε FCF E133

*Μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στη δραστηριότητα και την προσοχή στα παιδιά

Μέσος χρόνος λήξης: 3 χρόνια από την παραγωγή.

Αποθήκευση: Προστατέψτε από το φως

Περιέχει: 30γρ. 

Μέγιστη δοσολογία:

  • Για γεμίσεις5,74 γρ/κ.
  • Εξωτερικά για διακοσμήσεις, επικάλυψεις: 10,42 γρ/κ.

Κάθε χρώμα έχει τα δικά του νόμιμα όρια χρήσης ανά κιλό έτοιμου μίγματος. Παρατηρήστε αυτές τις τιμές ανά χρώμα.

Κατεβάστε το πιστοποητικό του

Παρακολουθήστε τα ακόλουθα video από το κανάλι μας στο YouTube που δείχνει πως θα χρωματίσετε διάφορα υλικά με τα χρώματα πάστας όπως ζύμη μπισκότων, royal icing, βουτυρόκρεμα, ζαχαρόπαστα και άλλα!

FC1599

Χαρακτηριστικά

Χρώμα
Βιολετί