Follow us on:

Ροζ Καθρέπτης Κάστρο Διακοσμητικό Plexiglass Topper για Τούρτες
Ροζ Καθρέπτης Κάστρο Διακοσμητικό Plexiglass Topper για Τούρτες

Ροζ Καθρέπτης Κάστρο Διακοσμητικό Plexiglass Topper για Τούρτες

Κωδικός: CCR49044
7,99 €
με ΦΠΑ

Ποιοτικά plexiglass Cake Toppers για τις μοναδικές σας στιγμές!

Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Ροζ Καθρέπτης Κάστρο

Έχετε ακούσει ποτέ για τον Ροζ Καθρέπτη Κάστρο; Αν όχι, ετοιμαστείτε να μεταφερθείτε σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο φαντασία και χαρά! Αυτό το μοναδικό προϊόν της Cake Deco θα κάνει την εμπειρία σας στον χώρο της διακόσμησης τούρτας ακόμη πιο γλυκιά και μαγική.

Με απαλό ροζ χρώμα, αυτός ο καθρέπτης κάστρο θα προσθέσει μια αίσθηση παραμυθιού σε κάθε δημιουργία σας. Αν τοποθετηθεί επάνω σε μια τούρτα με λευκό γλάσο, θα δημιουργήσει μια ονειρεμένη ατμόσφαιρα που θα κάνει τους καλεσμένους σας να απορούν πώς καταφέρατε να δημιουργήσετε κάτι τόσο μαγικό!

To topper Κάστρο Ροζ Καθρέπτη είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, έτσι ώστε να διαρκέσει για πολλά γενέθλια και ιδιαίτερες στιγμές.

Αν είστε ένας ενθουσιώδης ζαχαροπλάστης ή απλά θέλετε να προσθέσετε λίγη μαγεία στα γλυκά σας, το topper κάστρο είναι η ιδανική επιλογή για εσάς! Απλά βάλτε το στο κέντρο της τούρτας σας και απολαύστε την αντίδραση των αγαπημένων σας. Το μόνο που μένει είναι να απολαύσετε την στιγμή και να αφήσετε τον φαντασιακό κόσμο του topper Κάστρου με Ροζ Καθρέπτη να σας μεταφέρει σε ένα γλυκό παραμυθένιο ταξίδι!

Διάσταση Σχεδίου (κατά προσέγγιση): 13εκ πλάτος - 18εκ ύψος

Οδηγίες Φροντίδας: Μην πλένετε σε πλυντήριο πιάτων για να αποφύγετε πιθανή παραμόρφωση του topper σας, μην τρίβετε με σκληρό σφουγγάρι. Βυθίστε σε χλιαρό νερό για 15 λεπτά και τρίψτε απαλά με μαλακό σφουγγάρι εάν είναι απαραίτητο. Μην αφήνετε στο άμεσο ηλιακό φως για πολύ καιρό για να αποφύγετε πιθανή παραμόρφωση.

CCR49044

Χαρακτηριστικά

Στιγμές Ζωής / Ηλικία / Φύλο
Γενέθλια & Ονομαστικές Γιορτές
Είδος Προϊόντος (Για τις Θεματικές Κατηγ.)
Cake Toppers