Φτιάξτε τώρα έυκολα και γρήγορα μια πεντανόστιμη και προ πάντων υγειϊνή Κρέμ Πατισερί για μιλφέιγ, προφιτερόλ, τρίγωνα και κάθε σας αγαπημένη σας ετοιμασία!
Μία πλήρης σειρά παρασκευασμάτων σε σκόνη, χωρίς γλουτένη, από τη σειρά i78 της Silikomart για να φτιάξετε νόστιμα κέικ και επιδόρπια σε μερικά απλά βήματα.
Εκτός από το γεγονός ότι είναι χωρίς γλουτένη, όλα τα έτοιμα μίγματα της i78 είναι χωρίς φοινικέλαιο, χωρίς υδρογονωμένα λίπη και χωρίς χρωστικές!
Τι πρέπει να προσθέσετε;
- 650 ml πλήρες γάλα ή το γάλα φυτικής προέλευσης.
Μέθοδος:
Θερμάνετε 650ml πλήρους γάλακτος ή γάλακτος φυτικής προέλευσης (για κρέμα χωρίς λακτόζη) σε μια κατσαρόλα ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέστε τα 200γρ του μίγματος και ανακατέψτε με ένα χτυπητήρι (φουέ). Ζεστάνετε το μερικές φορές στην κατσαρόλα ή στο φούρνο μικροκυμάτων μέχρι να πυκνώσει η κρέμα.
Αρωματίστε το όπως επιθυμείτε: π.χ. Ξύσμα λεμονιού/πορτοκαλιού, αρωματικές πάστες Saracino ή 100γρ μαύρης σοκολάτας.
Για κρεμ λεζερ: Αφήστε την κρέμ πατισερί που φτιάξατε να κρυώσει στο ψυγείο. Προετοιμάσετε τη σαντιγί, χτυπώντας την κρέμα γάλακτος πχ 150 γρ. Στη συνέχεια προσθέστε 300 ml κρύας κρέμ πατισερί με μισή ποσότητα σαντιγί ή με 200 ml ανά μισό κτυπημένης κρέμας φυτικής προέλευσης (στην περίπτωση κρέμας χωρίς λακτόζη). Ανακατέψτε απαλά με μια μαριζ ώστε να μην χάσει τον αέρα της! Όπως πάντα αρωματίστε με λεμόνι, βανίλα ή σοκολάτα. Με τη βελούδινη υφή της θα γεμίσετε σου, εκλαίρ, τάρτες και τούρτες ακόμη και σαν ένα απίθανο topping σε cupcakes!
Συστατικά: ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, άμυλο καλαμποκιού, μαλτοδεξτρίνη, άμυλο ρυζιού, γεύσεις, μπαχαρικά. Προέλευση ζάχαρης από ζαχαροκάλαμο: ΕΕ και μη ΕΕ. Μπορεί να περιέχει: πρωτεΐνες γάλακτος, αυγά, σόγια, καρύδια. Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία δωματίου σε ξηρό μέρος. Μην εκθέτετε σε αλλαγές στη θερμοκρασία ή την πηγή θερμότητας.
Περιέχει: 200γρ. μίγματος