Follow us on:

Βανίλια 200γρ Συμπυκνωμένη Αρωματική Πάστα Saracino
Βανίλια 200γρ Συμπυκνωμένη Αρωματική Πάστα Saracino
Βανίλια 200γρ Συμπυκνωμένη Αρωματική Πάστα Saracino
Βανίλια 200γρ Συμπυκνωμένη Αρωματική Πάστα Saracino

Βανίλια Μπέρμπον 200γρ Συμπυκνωμένη Αρωματική Πάστα Saracino

Κωδικός: PAC029K02
11,50 €
με ΦΠΑ

Αρωματικές πάστες Le Supreme κορυφαίας ποιότητας ιδανική για τον αρωματισμό των κρεμών και γεμίσεων σας με την εγγύηση του ονόματος της Saracino.

Φτιαγμένη με πραγματικά κλωνάρια βανίλιας!

Άμεση διαθεσιμότητα

Αρωματικές πάστες Le Supreme κορυφαίας ποιότητας ιδανική για τον αρωματισμό των κρεμών και γεμίσεων σας με την εγγύηση του ονόματος της Saracino.
 
Φτιαγμένη από πραγματικά κλωνάρια βανίλιας!

Μία από τις πιο κοινές προκλήσεις κατά την παρασκευή διαφορετικών γεύσεων, ειδικά εκείνων που βασίζονται σε εσπεριδοειδή/κιτρικά, είναι η σταθερότητα της θερμοκρασίας μέσα στο μίγμα την ώρα που ψήνεται ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα.

Οι πάστες γεύσης της Saracino έχουν αναπτυχθεί ειδικά για την επίτευξη μιας σταθερής θερμοκρασίας (bake stable) κατα το ψήσιμο αντιμετωπίζοντας το φαινόμενο, μειώνοντας τις αστοχίες που κοστίζουν.

Η υψηλή συμπύκνωση των γεύσεων μας τα καθιστά ιδανικό για κάθε είδος μίγματος όπως κέικ, γκανάς, μακαρόν, cupcakes, sponge cakes, παγωτά, γιαούρτια.


Συστατικά: Σιρόπι σακχαρόζης, δεξτρόζη, αρώματα, μούρα βανίλιας. Πυκνωτικός παράγοντας: καραγενάνη, χρώματα: β-καροτίνη, ριβοφλαβίνη.

Αλλεργιογόνα: Μπορεί να περιέχει ίχνη αυγών, σόγιας, γάλακτος και ξηρών καρπών (φιστίκια και φουντούκια).

Οδηγίες Αποθήκευσης: Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, προστατευμένο από το άμεσο φως. Μετά το άνοιγμα το προϊόν πρέπει να μείνει εκτός ψυγείου μέχρι την λήξη που αναφέρεται στην ετικέτα του, αλλά μόνο εφόσον φυλάσσεται στις παραπάνω συνθήκες.

Μέσες θρεπτικές τιμές για 100 γραμμάρια:

Ενέργεια 248 Kcal 1038 Kj

Λίπη 0,0 γρ. από τα οποία κορεσμένα 0,0 γρ.

Υδατάνθρακες 64 γρ. των οποίων ζάχαρη 64 γρ.

Πρωτεΐνες 0,0 γρ.

Αλάτι 0,0 γρ.

Οδηγίες Χρήσης: Ανακατέψτε καλά πριν την χρήση. Θα χρειαστείτε περίπου 120 γρ πάστας ανά 1κ. μίγματος για στέρεα μίγματα όπως Cake, σοκολάτα, γλάσα, κρέμες, Semifreddo ενώ για υγρά όπως γάλα, παγωτό κλπ χρειάζεται περίπου 100γρ. ανα 1 λίτρο.  Για όλα τα μιγματα απλά ανακατέψτε το μέσα πριν το ψήσιμο. Για τα παγωτά μπορείτε να το βάλετε και σαν topping.

Σοκολάτα Πραλίνα Φουντουκιού (Gianduia) 200γρ.
PAC029K02
Νέο

Related articles on blog