Αρωματικές πάστες Le Supreme κορυφαίας ποιότητας ιδανικές για τον αρωματισμό των κρεμών και γεμίσεων σας, για τη δημιουργία γεύσεων παγωτών και για κάθε παρασκευή στημ οποία θέλετε να δώσετε μια πραγματικά αγνή, μοναδική γεύση φυσικού ποιοτικού προϊόντος, με την εγγύηση του ονόματος της Saracino.
Μία από τις πιο κοινές προκλήσεις κατά την παρασκευή διαφορετικών γεύσεων, ειδικά εκείνων που βασίζονται σε εσπεριδοειδή/κιτρικά, είναι η σταθερότητα της θερμοκρασίας μέσα στο μίγμα την ώρα που ψήνεται ώστε να ψηθεί ομοιόμορφα.
Οι πάστες γεύσης της Saracino έχουν αναπτυχθεί να είναι σταθερές κατα το ψήσιμο (Bake stable), μειώνοντας τις αστοχίες που κοστίζουν.
Η υψηλή συμπύκνωση των γεύσεων μας τα καθιστά ιδανικό για κάθε είδος μίγματος όπως κέικ, γκανάς, μακαρόν, cupcakes, sponge cakes, παγωτά, γιαούρτια.
Συστατικά: σιρόπι ιμβερτοποιημένης ζάχαρης, φράουλες, σιρόπι γλυκόζης, ζάχαρη, οξύ: κιτρικό οξύ, αρώματα, πηκτικός παράγοντας: πηκτίνες, χρωστικές: αζορουβίνη (E122), κόκκινο αλλουρά AC (E129). E122, E129: μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην δραστηριότητα και την προσοχή στα παιδιά.
Αλλεργιογόνα: Μπορεί να περιέχει ίχνη αυγών, σόγιας, γάλακτος και ξηρών καρπών (φιστίκια και φουντούκια).
Οδηγίες Αποθήκευσης: Το προϊόν πρέπει να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος, προστατευμένο από το άμεσο φως. Μετά το άνοιγμα το προϊόν πρέπει να μείνει εκτός ψυγείου μέχρι την λήξη που αναφέρεται στην ετικέτα του, αλλά μόνο εφόσον φυλάσσεται στις παραπάνω συνθήκες.
Μέσες θρεπτικές τιμές για 100 γραμμάρια:
Ενέργεια 225Kcal 943Kj
Λίπη 0,1 γρ. από τα οποία κορεσμένα 0,0 γρ.
Υδατάνθρακες 56γρ. των οποίων ζάχαρη 55 γρ.
Πρωτεΐνες 0,2 γρ.
Αλάτι <0,01 γρ.
Οδηγίες Χρήσης: Ανακατέψτε καλά πριν την χρήση. Θα χρειαστείτε περίπου 120 γρ πάστας ανά 1κ. μίγματος για στέρεα μίγματα όπως Cake, σοκολάτα, γλάσα, κρέμες, Semifreddo ενώ για υγρά όπως γάλα, παγωτό κλπ χρειάζεται περίπου 100γρ. ανα 1 λίτρο. Για όλα τα μιγματα απλά ανακατέψτε το μέσα πριν το ψήσιμο. Για τα παγωτά μπορείτε να το βάλετε και σαν topping.
Αρωματική Πάστα Φράουλα 200γρ