Follow us on:

  • Νέο
Πιστόλι-Αερογράφος χειρός για εφαρμογή Glitter και χρώματος

Πιστόλι-Αερογράφος χειρός για εφαρμογή Glitter και χρώματος

Κωδικός: GLSPRGN
17,80 €
με ΦΠΑ

Νέο Μοντέλο με δοσομετρητή! Εφαρμόστε γκλιτερ ή χρώμα φινιρόσματος με ευκολία με το μίνι φορητό σετ αερογράφου χειρός! 

Άμεση διαθεσιμότητα

Αερογράφος-Πιστόλι χειρός για εφαρμογή glitter & χρώματος σε Τούρτες  

Νέο πιστόλι - αερογράφος χειρός για την εφαρμογή γκλίτερ και χρώματος στα γλυκά σας, εύκολα και οικονομικά!

Διαθέτει 4 δοχεία για διαφορετικά χρώματα ή τύπους χρωμάτων.

Το πιστόλι αυτό μπορεί να ρίξει είτε γυαλιστερό βρώσιμο χρώμα φινιρίσματος, είτε γκλιτερ πάνω σε κάθε επιφάνεια όπως μια τούρτα. 

Για να εφαρμόσετε με υγρό χρώμα, γεμίστε το δοχείο με κάποια καθαρή αλκοόλη, προτιμήστε το rejuvenator spirit που είναι οικονομικό σε σχέση με το καθαρό οινόπνευμα και τα ποτά που αφήνουν μυρωδιά, και στη συνέχεια αδειάστε το χρώμα σας μέσα στο δοχείο με το αλκοόλ. Το σωληνάκι θα πρέπει να μείνει μέσα στο δοχείο με το χρώμα για να αντλήσει το χρώμα. Κρατήστε το δοχείο του πιστολιού προς τα κάτω (πάτωμα) και αντλήστε. (Σαν γενικό κανόνα για 1 μέρος αλκοολ χρησιμοποιήστε 1/2 μέρος χρώματος. Προσαρμόστε στα δεδομένα σας καθώς ανάογα τη μάρκα και την ένταση χρώματος που θέλετε να επιτύχετε η αναλογία θα διαφέρει). πχ 10ml αλκοολη με περίπου 5ml χρώματος.

Για να το χρησιμοποιήσετε με γκλιτερ (ξηρό), αφαιρέστε το σωληνάκι που τραβάει το χρώμα μέσα από το δοχείο, ρίξτε το γκλιτερ μέσα στο δοχείο χωρίς κάπιοο υγρό, και στη συνέχεια γυρίστε το διάφανο δοχείο με το γκλιτερ προς τα πάνω (ταβάνι) και αντλήστε σημαδέυοντας προς την τούρτα σας. Προσοχή το ξηρό γκλιτερ χρειάζεται υγρή επιφάνεια για να κολλήσει σωστά πάνω όπως πχ βουτυρόκρεμα, σοκολάτα κλπ!

Για να αποφύγετε το βούλωμα της μύτης του πιστολιού σας θα πρέπει να ΜΗΝ αναμιγνύετε ξηρό γκλιτερ και υγρό χρώμα στο ίδιο πιστόλι-αερογράφο. Αν πρέπει να το κάνετε βεβαιωθείτε πως έχετε ξεπλύνει πολύ καλά το δοχείο και το πιστόλι με άφθονο νερό και έχει ΠΛΗΡΩΣ στεγνώσει. Γεμίστε το δοχείο με νερό, αφήστε το σωληνάκι μέσα στο δοχείο και με το δοχείο προς το πάτωμα αντλήστε μέχρι να τελειώσει το νερό από το δοχείο ή μέχρι να είναι καθαρό εντελώς το νερό που βγαίνει.

Αν το χρησιμοποιήσετε με αλκοόλ περιμένετε να στεγνώσει εντελώς το αλκοόλ και ανακτήστε όση από τη χρωστική σας έχει μείνει στο δοχείο για χρήση σε επόμενη εργασία σας. Το χρώμα δεν χαλάει και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ξανά. 

Το πιστόλι έχει μέσα μια ροδέλα (o-ring) η οποία, μαζί με το θάλαμο χρειάζεται λίπανση μετά από κάθε χρήση ώστε να σας κρατήσει αρκετό καιρό και να μην χαλάσει και να λειτουργεί σωστά. Για να λιπανθεί σωστά πρέπει να ρίχνετε 2-3 σταγόνες από κάποιο φυτικό λάδι μέσα στη τρύπα στο πίσω μέρος του θαλάμου μετά από κάθε χρήση. ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν πρέπει να μπει νερό μέσα στην τρύπα αυτή. 

Διαστάσεις: Μ24,6 x Υ13,2εκ. 

ΔΕΝ διαθέτει πιστοποίηση για χρήση με τρόφιμα. 

 

GLSPRGN

Χαρακτηριστικά

Τύπος Εργαλείου
Αερογράφοι και αξεσουάρ
Είδος Προϊόντος (Για τις Θεματικές Κατηγ.)
Αερογράφοι και αξεσουάρ
Νέο