Follow us on:

Μεγάλες Τρούφες Γεωμετρική Καρδιά - Τριπλό Καλούπι Σοκολάτας
Μεγάλες Τρούφες Γεωμετρική Καρδιά - Τριπλό Καλούπι Σοκολάτας
Μεγάλες Τρούφες Γεωμετρική Καρδιά - Τριπλό Καλούπι Σοκολάτας
Μεγάλες Τρούφες Γεωμετρική Καρδιά - Τριπλό Καλούπι Σοκολάτας
Μεγάλες Τρούφες Γεωμετρική Καρδιά - Τριπλό Καλούπι Σοκολάτας
Μεγάλες Τρούφες Γεωμετρική Καρδιά - Τριπλό Καλούπι Σοκολάτας Μεγάλες Τρούφες Γεωμετρική Καρδιά - Τριπλό Καλούπι Σοκολάτας

Μεγάλες Τρούφες Γεωμετρική Καρδιά - Τριπλό Καλούπι Σοκολάτας

Κωδικός: BWB9836
9,99 €
με ΦΠΑ
Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα μοναδικά Σοκολατένια Διακοσμητικά, Πασχαλινά Αυγά, Σοκολατάκια κάθε είδους, ζωάκια, μοναδικές τούρτες και άλλα πολλά για τις γιορτές και τις καλύτερες στιγμές ζωής σας, με τα μοναδικά Τριπλά Καλούπια Σοκολάτας της BWB!
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Νέο Σπεσιαλ καλούπι της BWB για τέλειες Γεωμετρικές Καρδιές 6,5εκ.!

Φτιάξτε τώρα μοναδικά γεμιστά σοκολατάκια για τους φίλους ή το κατάστημα σας. Χρωματίστε με γυαλιστερά μεταλλικά ή περλέ χρώματα σκόνης ή σπρέι, αφού στεγνώσει η σοκολάτα σας!

 

Λεπτομέρειες Καλουπιού

Αριθμός κοιλοτήτων: 4τεμ.

Μήκος: 64 x Πλάτος: 62 x Ύψος: 21χιλ.

Βάρος Σοκολάτας Καβουκιού: 18γρ.

Μέσο βάρος έτοιμου προϊόντος: 65γρ.

 

 

Λίγα λόγια για τα είδη καλουπιών της BWB:

 

Η εταιρεία διαθέτει 2 βασικούς τύπους καλουπιών:

 

Τα Απλά και τα Σπέσιαλ τριπλά καλούπια που έχουν φέρει επανάσταση στον χώρο της διακόσμησης με σοκολάτα, δημιουργώντας αξιοπρόσεκτα, μοναδικά διακοσμητικά και φανατικούς οπαδούς!

Υπάρχουν 2 υπό-τύποι που έχουν να κάνουν με το μέγεθος των καλουπιών, όπου τα μεγάλα, έχουν εξωτερική διάσταση 36x24εκ. και στο όνομα τους τα αρχικά SP (Semi Professional), αφορούν κυρίως επαγγελματίες και ιδιώτες που θέλουν να παράξουν αρκετά τεμάχια ανά φορά, και τα μικρότερα που απευθύνονται σε ιδιώτες με λιγότερα τεμάχια πάνω στο καλούπι και εξωτερική διάσταση 23x18εκ. 

Τα απλά καλούπια είναι πιο οικονομικά και είναι καλύτερα για αντικείμενα από σοκολάτα τα οποία είναι συμπαγή ή μη γεμιζόμενα αλλά φυσικά μπορεί οποιοσδήποτε να φτιάξει και καβούκια με αυτά τα καλούπια με τον κλασικό μέχρι τώρα τρόπο, στρώση πάνω από στρώση μεταξύ διαδοχικών καταψύξεων.

Αντίθετα τα σπέσιαλ τριπλά καλούπια της εταιρείας είναι ιδανικά για χρήση με δύσκολα σχήματα που θα χρειάζονταν πολύ χρόνο και δεν θα γίνονταν αποτελεσματικά με απλά καλούπια καθώς και για τη δημιουργία καβουκιών σοκολάτας, όπως πχ τα 2 μισά καβούκια που αποτελούν ένα Πασχαλινό αυγό, καθώς διευκολύνουν τη δημιουργία τους σημαντικά αφού χρειάζεται μόνο μια φορά ζέσταμα και πάγωμα της σοκολάτας για να φτιάξετε ένα καβούκι αντίθετα με το απλό καλούπι που χρειάζεται αρκετές φορές ώστε να πιάσει το πάχος της σοκολάτας που είναι απαραίτητο για να δημιουργηθεί ένα καβούκι, ιδίως σε μεγάλα μεγέθη.

Αυτό σημαίνει ότιστα Σπέσιαλ τριπλά καλούπια κάνουν τη διαδικασία πολύ πιο γρήγορη και οικονομική και παράγουν εξαιρετικά γυαλισμένα καβούκια Σοκολάτας με ίδιου πάχους τοιχώματα καθ όλο το σχήμα του διακοσμητικού, καθιστώντας έτσι το κόστος ευκολότερα μετρήσιμο σε ένα περιβάλλον παραγωγής.  

Τα σπέσιαλ τριπλά καλούπια αποτελούνται από 3 μέρη, όπως φαίνεται και από τις παρακάτω εικόνες και video. Κάθε τριπλό καλούπι έχει τη βάση στην οποία χύνετε τη ζεστή σοκολάτα σας μέχρι την οριζόντια γραμμή που διαθέτει, η οποία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να υποδεικνύει την ιδανική ποσότητα για να παραχθεί το καβούκι σας στο σωστό πάχος χωρίς να τρέχει έξω από το καλούπι γλιτώνοντας σας χρόνο και κόπο.

Στη συνέχεια τοποθετείτε μέσα στη βάση και τη σοκολάτα, το ένθετο σιλικόνης, που αποτελεί το μεσαίο στρώμα, το οποίο δίνει το σχήμα του καβουκιού από την μέσα πλευρά του, το οποίο με τη σειρά του θα πατηθεί με το 3ο μέρος (καπάκι) το οποίο και θα μεταφέρει τη σοκολάτα ομοιόμορφα σε όλο καλούπι και θα δώσει το σωστό πάχος και σχήμα ομοιόμορφα σε όλο το καβούκι. Με τον τρόπο αυτόν θα επιτυγχάνετε κάθε φορά ένα τέλειο καβούκι, γυαλιστερό από την έξω πλευρά και με ιδανικό πάχος, εύκολα και γρήγορα σαν επαγγελματίες!

BWBINTEXT2-EL.jpg

 

 

Γενικές Συμβουλές

  • Ακατάλληλα για ψήσιμο. Η Σοκολάτα ή άλλο υγρό, δεν πρέπει να υπερβαίνει τους 40οC. 
  • Μόνο για χρήση με Σοκολάτα, Βούτυρο Κακάο, προϊόντα κακάο και απομίμηση Σοκολάτας.
  • Αφού ρίξετε τη σοκολάτα σας στο καλούπι και ακολουθήσετε τη διαδικασία παρακάτω (για τα Σπεσιαλ καλούπια), καταψύξτε τη Σοκολάτα σας για περίπου 12' στους 4οC.
  • Μετά την κατάψυξη μπορείτε να περιμένετε 1 λεπτό και να αφαιρέστε αργά το μεσαίο κομμάτι (Σιλικόνη) του καλουπιού ώστε να μην χάσει το σχήμα του και να σας διαρκέσει περισσότερο!
  • Οδηγίες Αποθήκευσης: Αποθηκεύστε τα 3 μέρη των τριπλών καλουπιών το ένα μέσα στο άλλο όπως στην αρχική  συσκευασία τους και κάθετα για να σας κρατήσουν περισσότερο! Κρατήστε το καλούπι σας μακριά από το άμεσο ηλιακό φως!
  • Οδηγίες πλυσίματος: Δεν πλένεται στο πλυντήριο πιάτων. Καθαρίστε με ένα υγρό πανί σε ζεστό νερό και μετά αφήστε το να στεγνώσει. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ απορρυπαντικό, σαπούνι ή σφουγγάρια. Μεταξύ των εφαρμογών απλά σκουπίστε το καλούπι σας με μια χαρτοπετσέτα υψηλής ποιότητας.
  • Η συσκευασία περιέχει κωδικό QR για νόστιμες συνταγές από την BWB!
  • Για τα μικρά, λεπτά μέρη που πρέπει να γεμίσετε με σοκολάτα, χρησιμοποιήστε το εργαλείο Βελόνα της PME με κωδ. PME6 για να απλώσετε τη σοκολάτα ομοιόμορφα μέσα στο καλούπι όπως στην εικόνα παρακάτω:

BWB-ALL-1.jpg

Η διαδικασία σε Video & εικόνες: 

 

 

BWBINTEXT1-EL.jpg

 

*σφυράκι: Πωλείται ξεχωριστά

**ΖΕΣΤΕΣ ΣΟΚΟΛΑΤOΒΟΜΒΕΣ: Οι μπόμπες ζεστής σοκολάτας είναι σκληρές σοκολατένιες βόμβες (καβούκια) σε διάφορα σχήματα, που περιέχουν σκόνη κακάο και marshmallows. Όταν πέσουν σε ζεστό γάλα, λιώνουν απελευθερώνοντας κακάο και marshmallows δημιουργώντας μια απίθανη ζετή σοκολάτα!

BWB9836

Χαρακτηριστικά

Τύπος Εργαλείου
Καλούπι Πλαστικό PET
Εποχικότητα
Αγ. Βαλεντίνου
Φτιάχνω:
Σοκολάτες/Σοκολατάκια/Τρουφάκια
Είδος Προϊόντος (Για τις Θεματικές Κατηγ.)
Πλαστικά Καλούπια
Νέο