Νέο Σπεσιαλ καλούπι της BWB για μοντέρνο Πασχαλινό Αυγό 3D Μπάρα με τρίγωνα 200γρ!
Φτιάξτε τώρα super Μοντέρνα instagraμικά Πασχαλινά Αυγά και διαφημίστε τη δουλειά σας με τον καλύτερο τρόπο!
Αφήστε τα κενά ή γεμίστε τα τις με τις αγαπημένες σας κρέμες, γεμίσεις φρούτων, σοκολατάκια τύπου smarties, πέρλες, κας κας και ότι αλλο σκεφτείτε!
Τέλεια για τον επαγγελματία και ιδιώτη!
Χρωματίστε με γυαλιστερά μεταλλικά ή περλέ χρώματα σκόνης ή σπρέι, αφού στεγνώσει η σοκολάτα σας!
Σπάστε τα με τους αγαπημένους σας, με το σφυράκι* και γευτείτε το απόλυτο γλυκό!
Λεπτομέρειες Καλουπιού
Αριθμός κοιλοτήτων: 2 τεμ.
Μήκος: 130 x Πλάτος: 82 x Ύψος: 22χιλ.
Βάρος Σοκολάτας Καβουκιού: 60γρ.
Μέσο βάρος έτοιμου προϊόντος: ~200γρ.
Λίγα λόγια για τα είδη καλουπιών της BWB:
Η εταιρεία διαθέτει 2 βασικούς τύπους καλουπιών:
Τα Απλά και τα Σπέσιαλ τριπλά καλούπια που έχουν φέρει επανάσταση στον χώρο της διακόσμησης με σοκολάτα, δημιουργώντας αξιοπρόσεκτα, μοναδικά διακοσμητικά και φανατικούς οπαδούς!
Υπάρχουν υπό-τύποι που έχουν να κάνουν με το μέγεθος των καλουπιών αυτών όπου τα μεγάλα αφορούν κυρίως επαγγελματίες που θέλουν να παράξουν αρκετά τεμάχια ανά φορά και τα μικρότερα που απευθύνονται σε ιδιώτες. Η πλειοψηφία των καλουπιών που έχουμε φέρει είναι τριπλά και μεγάλα καθώς οι διαφορές στην τιμή είναι μικρές σε σχέση με την απόδοση που δίνει το καλούπι με τα περισσότερα τεμάχια και έτσι συμφέρει και τον ιδιώτη που θέλει να φτιάξει είτε λίγα είτε περισσότερα σοκολατάκια στο σπίτι.
Τα απλά καλούπια είναι πιο οικονομικά και είναι καλύτερα για αντικείμενα από σοκολάτα τα οποία είναι συμπαγή ή μη γεμιζόμενα.
Αντίθετα τα σπέσιαλ τριπλά καλούπια της εταιρείας είναι ιδανικά για χρήση με δύσκολα σχήματα που θα χρειάζονταν πολύ χρόνο και δεν θα γίνονταν αποτελεσματικά με απλά καλούπια καθώς και για τη δημιουργία καβουκιών σοκολάτας, όπως πχ τα 2 μισά καβούκια που αποτελούν ένα Πασχαλινό αυγό, καθώς διευκολύνουν τη δημιουργία τους σημαντικά αφού χρειάζεται μόνο μια φορά ζέσταμα και πάγωμα της σοκολάτας για να φτιάξετε ένα καβούκι αντίθετα με το απλό καλούπι που χρειάζεται αρκετές φορές ώστε να πιάσει το πάχος της σοκολάτας που είναι απαραίτητο για να δημιουργηθεί ένα καβούκι, ιδίως σε μεγάλα μεγέθη.
Τα σπέσιαλ τριπλά καλούπια αποτελούνται από 3 μέρη, όπως φαίνεται και από τις παρακάτω εικόνες και video. Κάθε τριπλό καλούπι έχει τη βάση στην οποία χύνετε τη ζεστή σοκολάτα σας μέχρι την οριζόντια γραμμή που διαθέτει, η οποία είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να υποδεικνύει την ιδανική ποσότητα για να παραχθεί το καβούκι σας στο σωστό πάχος χωρίς να τρέχει έξω από το καλούπι γλιτώνοντας σας χρόνο και κόπο.
Στη συνέχεια τοποθετείτε μέσα στη βάση και τη σοκολάτα, το ένθετο σιλικόνης που αποτελεί το μεσαίο στρώμα, το οποίο δίνει το σχήμα του καβουκιού από την μέσα πλευρά του, το οποίο με τη σειρά του θα πατηθεί με το 3ο μέρος (καπάκι) το οποίο και θα μεταφέρει τη σοκολάτα ομοιόμορφα σε όλο καλούπι και θα δώσει το σωστό πάχος και σχήμα ομοιόμορφα σε όλο το καβούκι. Με τον τρόπο αυτόν θα επιτυγχάνετε κάθε φορά ένα τέλειο καβούκι, γυαλιστερό από την έξω πλευρά και με ιδανικό πάχος, εύκολα και γρήγορα σαν επαγγελματίες!
Γενικές Συμβουλές
Για τα μικρά, λεπτά μέρη που πρέπει να γεμίσετε με σοκολάτα, χρησιμοποιήστε το εργαλείο Βελόνα της PME με κωδ. PME6 για να απλώσετε τη σοκολάτα ομοιόμορφα μέσα στο καλούπι όπως στην εικόνα παρακάτω:
Η διαδικασία σε Video & εικόνες:
*σφυράκι: Πωλείται ξεχωριστά