Follow us on:

Φτιάξε τα πιο Νόστιμα Παγωτά και τα πιο όμορφα Λουλούδια

Published : 2021-07-05 22:16:26
Categories : Newsletters , Τα νέα μας


                              Καλοκαίρι 2021



Θερινές Διακοπές 

Η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή για Καλοκαίρι από το Σαββάτο 14/8/21 μέχρι την Κυριακή 22/8/21

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι παραγγελίες που θα μπούνε στο σύστημα από την Πέμπτη 12/8/21 ή την Παρασκευή 13/8/21 (κατόπιν συνεννόησης) και μετά θα αρχίσουν να εξυπηρετούνται με την σειρά τους από την Δευτέρα 23/8/21.


Σας ευχόμαστε καλές Διακοπές με υγεία, ασφάλεια και όμορφες δημιουργίες!


~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.
~.~.~.~.~.~ 

Αγαπητοί μας φίλοι,



Καθώς το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει απειλητικά, τι καλύτερο από ένα παγωτό να αναχαιτίσει το κύμα ζέστης και να μας δροσίσει γλυκά;

Όμως και για εσάς όμως που έχετε αγαπάτε την δημιουργία λουλουδιών έχουμε φέρει τα πρώτα σετ λουλουδιών της νέας μας σειράς Flower Master™ από πολλά που θα ακολουθήσουν, ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε διαθέσιμα τα νέα μας σύρματα λουλουδιών τα οποία μας ήρθαν απευθείας από την πηγή των λουλουδιών, την πρωτεύουσα της ανθοδεσίας, την Ιαπωνία! Ακόμη πιο ποιοτικά, ακόμη πιο οικονομικά για εσάς!




ΠΑΓΩΤΟ 

Με την τάση να θέλει χειροποίητο παγωτό και αγνά υλικά, θελήσαμε να βρούμε ότι πιο ποιοτικό στον χώρο σε υλικά αλλά επειδή είμαστε και αυτοί που είμαστε θέλήσαμε να φέρουμε και όμορφα καλούπια και διακοσμητικά για να διακοσμήσετε τα παγωτά σας και να ομορφύνετε τη ζωή των γύρω σας, πελατών ή των φίλων και της οικογένειας σας!

Γνωρίζατε ότι η παλιά μας γνώριμη εταιρεία, η Saracino, ξεκίνησε σαν εταιρεία παρασκευής υλικών παγωτού και ότι είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες παραγωγής ποιοτικών προϊόντων παγωτού στην Ιταλία; Ούτε εμείς το είχαμε προσέξει, μέχρι που αποφασίσαμε να ψάξουμε για υλικά παγωτού και τα βρήκαμε δίπλα μας. Η Saracino έχει φτιάξει απλές λύσεις με πραγματικά αγνά υλικά που παράγει η ίδια, τα δοκιμάσαμε και μείναμε έκθαμβοι με το αποτέλεσμα.

Η βάση παγωτού της προσφέρει μια πλούσια, κρεμώδη υφή που μπορείτε να φτιάξετε εύκολα και γρήγορα και χρησιμεύει σαν βάση εκτόξευσης γεύσης όταν...

ice cream baseπατηστε εδω να δειτε την συνταγη

...συνδυάζεται με τις μοναδικές συμπυκνωμένες γεύσεις - αρώματα της, τις οποίες έχουμε φέρει σχεδόν όλη τη σειρά για να έχετε μεγάλη γκάμα επιλογής της γεύσεων! Aπό γεύσεις φρούτων: 

γευση φραουλα
φρουτα του δασους
Raspberry Σμεουρο


Coconut Καρυδα
και απίθανες γεύσεις ξηρών καρπών, Βανίλιας και σοκολάτας κλπ

Vanilla βανιλιαNocciola Σοκολατα Πραλινα Φουντουκιου
Gianduia Τζιαντουια (Σοκολατα Πραλινα Φουντουκιου)Φιστίκι - PistiacchioΤιραμισου - Tiramisu(Τιραμισου Σύντομα μαζί σας)

Για εμάς φυσικά χωρίς μια όμορφη διακόσμηση να αναδείξει το τέλειο παγωτό μας είναι μισή  δουλειά!

Φέραμε λοιπόν για εσάς όμορφα κλασικά και μοντέρνα καλούπια παγωτού τόσο για παγωτό σε ξυλάκι όπως τα παρακάτω

Hexagon - ΕξάγωνοClassic - Κλασικο


Small Classic - Μικρό Κλασικο
Choco Bar - Μπαρα Σοκολατας

Συνδυάστε τα με τα σετ ξυλάκια παγωτού είτε μικρό σετ των 50τεμ σε φυσικό χρώμα ή χρωματιστά είτε την επαγγελματική συσκευασία των 1000τεμ:

ice cream stickspro pack ice cream sticks

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε πίσω όσον αφορά και την τούρτα παγωτό με τα διακοσμητικά καλούπια της Pavoni και άλλων:

Cake Molds - Καλούπια Τούρτας Παγωτού
                 SUPER ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ - Σε λευκό!


Ενώ καινοτομούμε φέρνοντας πρώτοι στην Ελλάδα τα νέα καλούπια για επαγγελματικούς κάδους παγωτού για gelaterie ώστε οι βιτρίνες σας να αποδίδουν ακόμη περισσότερο ομορφαίνοντας και μαγνητίζοντας τα βλέματα των υποψήφιων πελατών σας:

Καλούπια Κάδων Παγωτού










Τέλος, διακοσμήστε τα παγωτά σας με όμορφα κας κας, glitter και άλλα όμορφα διακοσμητικά υλικά τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε πάνω στα παγωτά σας και δίνοντας τους μια διαφορετική ένταση, γεύση και ομορφιά: 













Flower Master™

Επειδή τα εργαλεία λουλουδιών είναι πολύ ακριβά και γενικά δεν βρίσκονται εύκολα συνδυασμοί κουπάτ με σιλικόνες, θέλαμε να φτιάξουμε μια νέα σειρά πολλά τέτοια σετ για πολλά λουλούδια για όλους εσάς που αγαπάτε τη δημιουργία ζαχαρωτών λουλουδιών όπως εμείς.

Έτσι αρχίσαμε με τα πρώτα 5 κουπάτ για Τριαντάφυλλο (φύλλα και πέταλα και μίσχο), Παιώνια (φύλλα και πέταλα) και το πολύ χρήσιμο λουλουδάκι πετούνιας καθώς το σταμάτησε η Pavoni...

Είναι φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και οι σιλικόνες είναι από Platinum grade τροφίμων. 

Δείτε φωτογραφίες από λουλούδια που έφτιαξε η expert flower maker μας, Τατιάνα, με τα νέα μας σετ:



Προσφορά γνωριμίας: με αγορά 3 σετ και πάνω λαμβάνετε Flower Master έκπτωση 20%!







Νέα Σύρματα λουλουδιών Flower Master 

Δείτε τα νέα μας σύρματα για λουλούδια τα οποία κατασκευάζονται στην Ιαπωνία, την πατρίδα της ανθοδεσίας και είναι τα καλύτερα στον κόσμο, στην καλύτερη τιμή της αγοράς!



Δείτε όλα τα διαθέσιμα μεγέθη της νέας σειράς  ΕΔΩ





Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας Online από το site μας, ενώ οι επαγγελματίες εφόσον έχετε πρώτα εγγραφεί ως επιχείρηση.
Μπορείτε επίσης να μας στείλετε παραγγελίες με mail στο sales@cakedeco.gr με αναγραφή κωδικών και ποσοτήτων ή τηλεφωνικά στο +30 2120 00 2120 (κανονική αστική χρέωση)

   


Σας ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι!!!


Cake Deco


Related products

Share this content

Add a comment

You must be register
Clic here to registered