Follow us on:

  • Χωρίς απόθεμα
Μίγμα Βουτυρόκρεμας χωρίς Γλουτένη 500γρ. Funcakes
Μίγμα Βουτυρόκρεμας χωρίς Γλουτένη 500γρ. Funcakes
Μίγμα Βουτυρόκρεμας χωρίς Γλουτένη 500γρ. Funcakes
Μίγμα Βουτυρόκρεμας χωρίς Γλουτένη 500γρ. Funcakes
Μίγμα Βουτυρόκρεμας χωρίς Γλουτένη 500γρ. Funcakes
Μίγμα Βουτυρόκρεμας χωρίς Γλουτένη 500γρ. Funcakes Μίγμα Βουτυρόκρεμας χωρίς Γλουτένη 500γρ. Funcakes

Μίγμα Βουτυρόκρεμας χωρίς Γλουτένη 500γρ. Funcakes

Κωδικός: F11125
6,20 €
με ΦΠΑ

Δημιουργήστε γρήγορα & εύκολα, μια πολύ βουτυρόκρεμα χωρίς γλουτένη για τα κέικ σας με αυτό το μίγμα της FunCakes!

Χωρίς απόθεμα

Δημιουργήστε μια νόστιμη βουτυρόκρεμα χωρίς γλουτένη για τα κέικ σας με αυτό το μείγμα της FunCakes! 

Η βουτυρόκρεμα είναι ιδανική για γέμιση ή κάλυψη σε τούρτες, κέικ ή ως επικάλυψη σε cupcakes. Πρέπει μόνο να προσθέσετε νερό και ανάλατο βούτυρο σε αυτό το μίγμα για να δημιουργήσετε το πιο νόστιμη νόστιμη βουτυρόκρεμα!

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ένα στρώμα μόνωσης πάνω από το κέικ σας όταν θέλετε να καλύψετε το κέικ με ζαχαρόπαστα ή marzipan.

Το Funcakes Buttercream έχει ήδη μια νόστιμη γεύση βανίλιας, αλλά μπορεί να το διαφοροποιήσετε με μοναδικές εκρήξεις γεύσης προσθέτοντας πάστες γεύσης της Saracino! Προσθέστε λίγο χρώμα τροφίμων σε τζελ ή πάστα και η δημιουργία σας είναι πλήρης!

Συσκευασία: 500γρ.

Τα μιξ της Funcakes χωρίς γλουτένη της παράγονται σε μια εγκατάσταση χωρίς γλουτένη. Τα Funcakes μπορούν να εγγυηθούν ότι τα μίγματα περιέχουν λιγότερη από 20mg / 20ppm γλουτένη ανά kg. Τα περισσότερα άτομα με κοιλιοκάκη ή ευαισθησία γλουτένης δεν θα έχουν συμπτώματα με αυτή τη χαμηλή ποσότητα. Επομένως όποιος ακολουθεί μια αυστηρή διατροφή χωρίς γλουτένη μπορεί να απολαύσει τα ασφαλή μίγματα ψησίματος από τα funcakes.

Προετοιμασία: Τα συστατικά πρέπει να βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου. Για ένα μέρος: Προσθέστε 100ml νερού στα 150g του μείγματος και χτυπήστε με το σύρμα ή τον γάντζο στο χέρι ή στο μιξερ σας. Στη συνέχεια, αφήστε το μίγμα να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου για τουλάχιστον μία ώρα. Χτυπήστε 180γρ από ανάλατο μαλακό βούτυρο για περίπου 2 λεπτά μέχρι να γίνει κρεμώδες. Προσθέστε ένα μέρος του μείγματος στο βούτυρο και χτυπήστε μέχρι το μίγμα να απορροφηθεί πλήρως περίπου 2 λεπτά σε μεσαία ταχύτητα πριν προσθέσετε το επόμενο μέρος. Μόλις προστεθεί όλο το μίγμα, χτυπήστε το σε μεγάλη ταχύτητα μέχρι να ομογενοποιηθεί (περίπου 5 λεπτά) και είστε έτοιμοι!

Κάλυψη: Μια μερίδα κρέμας βουτύρου είναι επαρκής για την πλήρωση και την κάλυψη ενός κέικ 2εκ, ή για τη διακόσμηση περίπου 12 cupcakes.

Συστατικά: Ζάχαρη, άμυλο καλαμποκιού, δεξτρόζη, φυτικό λίπος (έλαιο καρύδας), , σιρόπι γλυκόζης, πρωτείνη ΓΑΛΑΚΤΟΣ, σταθεροποιητής Ε340, γαλακτωματοποιητής: E472a, E471, τροποποιημένο άμυλο E1414, σκόνη μερικώς αποβουτυρωμένου ΓΑΛΑΚΤΟΣπηκτικός παράγοντας: E404, σταθεροποιητής Ε450, ρυθμιστής οξύτητας E339, άρωμα, ρυθμιστής οξύτητας E330.

Αλλεργιογόνα: δείτε τα συστατικά με έντονους χαρακτήρες. Μπορεί να περιέχει ίχνη: ΑΥΓΟ, ΣΟΓΙΑ.

Αποθήκευση: Κρατήστε σε ένα δροσερό ένα ξηρό μέρος.

F11125
Νέο